Süper Anneler - 2011

yumurtlama testim tükürükle yapılan var
hiç güvenilir değil
tşk ederim canım..
belki nolur nolmaz erkenden bakaım diye sabah erken saat verdi..
tşk ederimmm cvbın için

iğne istedim vermio gerek yok çatlıyo zaten dio
evet dr çok hoş
ii bir kadın
sağda olmasına bende çok sevindim
inşallah tutar da oğluşum annesinin göbüşüne yapışır

ben o işlerden hç anlamam valla
ultarosn kağıtlarından nasıl anlıyolar şok oluyorum
sen gittin mi dr a bakiim

valla burdaki hatunlara hayranım ilk defa duyuyorum bunları bendenasıl bi uğraştır valla tebrikler
yarın gidecem dr tatlım,havadisleri itinayla iletecem.soracaklarımı unuturum diye yazdım
senin dr da baya iimiş haa. hadi bakalım hayırlısı inşallah oğluşun dediğin gibi yapışır göbüşüne

Merhaba kızlar,benim moralim bozuk olduğu için pek yazamıyorum ya..Hamişler ALLAH tamamına erdirsin.İnşallah kalbinizdeki göbişinizdedir.Sizlere haberim var benim arkadaş erkek bebek için uğraşıyordu,bende ona bazı tüyolar vredim.klomen çatlatma iğnesi 36.saat ilişki vajinal duş.sonra bu ikiz bebege hamile kaldı bugün öğrendi ikiside kızmış,ALLAHIM kendimi çok üzdüm ya ..Tel.öyle ağlıyor ki ..ben sebep oldum..Af ALLAHIM affffff..Yalnız çin takvimi buna kız diyordu..yorumcuyu hiç kaale almadı zaten.o da kız diyordu galiba

benim de sağdaydı yumurta sağda tuttu hadi inşallah:)))))

aman yarabbim...
rabbim hayırlısını versin inşallah.sen niye kendini suçluyorsun ya, Allah Allah. boşver canım böyle şeyleri, ne dedik tedbir bizden takdir ALLAHTAN...

canım Allahın takdiri biz elimizden geleni yapıyoruz sadece gerisi ona kalmış demek böylesi onun için daha hayırlıymış benim iki kızım var bende uğraşıyorum ama olmazsa kendimi peygamberimizin de hiç oğlu olmamış deyip avutacam ....... kaçıncı çocuğu arkadaşının?​

aman yarabbim...
rabbim hayırlısını versin inşallah.sen niye kendini suçluyorsun ya, Allah Allah. boşver canım böyle şeyleri, ne dedik tedbir bizden takdir ALLAHTAN...

Belki ben olmasaydım daha iyi olucaktı .Çok özür diledim kusura bakma diye..ALLAH böyle takdir etti demek ki diyor ama çok ağlıyor.ALLAHIM herşeyi denedi,ilk kızında sola yatmış,bunda da sağa yatmış doktor sağdan yumurtlamışsın demiş ve doktor günü gününe çatlamayı takip etmiş,ilişkiden sonra gitmiş çatlamış tamam demiş.ALLAHIM bizim bilmediğimiz bir sırrı var..

canım 1 kızı vardı,şimdide 2 olucak.

aaaa evet bildim canım o arkadasını anlatmıştın önceden.görüyormusun rabbim hayırlısı versın canım be üzme kendını kaç kızı vardı onun.takvımlere bak yaaaa çıkıyormu ne

Takdiri ilahi canım benim. yüce rabbim ol derse oluyor. hiç kendini üzmesin vardır bunda da bir hayır. ne yaşıyacaz alnımızda ne yazılı bilmiyoruz ki. sen de üzme kendini canım benim.

aaaa evet bildim canım o arkadasını anlatmıştın önceden.görüyormusun rabbim hayırlısı versın canım be üzme kendını kaç kızı vardı onun.takvımlere bak yaaaa çıkıyormu ne

evet anlatmıştım demiştim dua edin kızlar ikiz bebeğe hamile kaldı.İnşallah ikiside erkek olur diye...Bir kızı vardı.

aynen ya ben şubatta herşeye rağmen başlayacaktım yorumcu kızda bak şimdi cesaretimi yine kaybettim taaa haziranımı beklyecem yaaa antalya sıcağında vıcık vıcık erkek bebek için soğuk iyidir derler aman yaaaaa...offfff....​

canım ya benim de yarın doktor randevum var ama bu sağda mı solda mı işi 7-8. haftalara göre mi yorumlanıyor? benimki muhtemelen 5 haftalık, bu haftada tahmin yapabilir miyiz acaba?:18:

sen gelınce koyda yaparız cnm kesenın içinde mınıcık nokta bebek görünürse sağ sol tahmın ederız
benımkı ult.resmınde sağda kesenınde sağındaydı çok umutlanmıştım görünce tahmın ettim
hadı hayırlısıyla sende gelde bakalım

sorma o vıcık vıcık havada ben normal doğum yapıcaaam
klımayı aç devam suzancım hem ıyonlara klimada iyi erkek bebekde sanıyorum.eğer takvımlerde cidden çıkan çoksa son şansını bekle bari :26:

Takdiri ilahi canım benim. yüce rabbim ol derse oluyor. hiç kendini üzmesin vardır bunda da bir hayır. ne yaşıyacaz alnımızda ne yazılı bilmiyoruz ki. sen de üzme kendini canım benim.

sağol canım,ALLAHIM sana inşallah oğlanı nasip etsin.İçime doğuyor ama senin ALLAHIN izniyle erkek olucak.

inşallah cnm hayırlısı ya baksana neler denemiş ikiz kız...
rabbim ne kısmet ettiyse o oluyor.
ben koyayım gelince ultrs resmini bi bakalım bakalım nerde

hiç öle düşünme canım yaaa.... sen şubatta başla denemelerine rabbim ne zaman isterse o zaman olur zaten. takvimlere takılmayın yaaaa dua et bol bol..... benim kuzenim ağustosta hamile kaldı izmirin sıcağında. oğlu olacak inşallah:))))) her şeyi rabbim bilir. gönlünü ferah tut:))))

evet anlatmıştım demiştim dua edin kızlar ikiz bebeğe hamile kaldı.İnşallah ikiside erkek olur diye...Bir kızı vardı.

acaba egem yumurta takıbı yaptımı çatladıktan kaç saat sonra ilişkiye girdi dıyet varmıydı karbonatlı duş falan ne bıleyım ne kadarını yaptıki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…