- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.921
pozitiften kaç saat sonra ilişki oldu?
evet 1 tane var.perşembe sabahı.ama öncesinde de ilşkin var demi?
egeada 11 ocakta pozitif çıkmıştı 13 ocakta mı çatladı???:44:
erken pozitif çıkabiliyo yani :18:
nurseynur senin satın neydi benim 31 aralık.
hayırlı olsun canlarım inşallah sağlıklı gebeliklerdir. rabbim gönlünüzdekini göbüşünüze koymuştur inşallah.
diğer hatunlarrr; inşallah sizden de şubatta güzel haberler bekliyoruzz
mrb canım sız mı yorum yapıyordunuz ultrason resmıne bakıp ben resmımı koydum eger bakan sızsenz bakabılır mısınız
çok saol canım benim.yum. testi kullandım.çift çizgiyi 11 ocakta gördüm ben. yorumcuya göre erkek herhalde. bioyu bilmiyom biri bakarsa sevinirim. doğum tarihim 21 aralık 1980. eşimin 1 şubat 1975. ilişki tarihleri 12 ocak ve 13 ocak.
İllede kızım olsun :84: gerçi oğlum erkek kardeş istiyo dua ediyor kuzucum bende diyorum ki Allah çocukların dualarını hemen kabul eder kız kardeş iste diyorum inatla erkek diyor bende doğurmam deyince tamam anne yaa ikiz olsun bir kız bir erkek olmazmı anlaştık mı diyor
canim ben kiza benzettimm ogrenince yazarsan sevinirim
günaydın kızlar nasılsınız bakalım? sabah erkenden doktora gittik. keseyi göremedi ama çift çizgiyi gördüysen sağlıklıdır korkma dedi. progestan verdi her ihtimale karşı dedi. kan testi yaptılar 1 saat sonra falan arıcam doktoru söylüyecek inşallah. ay yerimde duramıyorum ben yaaaaaaa:))))))))))
günaydın kızlar nasılsınız bakalım? sabah erkenden doktora gittik. keseyi göremedi ama çift çizgiyi gördüysen sağlıklıdır korkma dedi. progestan verdi her ihtimale karşı dedi. kan testi yaptılar 1 saat sonra falan arıcam doktoru söylüyecek inşallah. ay yerimde duramıyorum ben yaaaaaaa:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?