- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.941
kım yorum yapıyordu arkadaslar ya ben de cok merak edıyrum bebegımın cınsıyetını
günaydın kızlar nasılsınız bakalım? sabah erkenden doktora gittik. keseyi göremedi ama çift çizgiyi gördüysen sağlıklıdır korkma dedi. progestan verdi her ihtimale karşı dedi. kan testi yaptılar 1 saat sonra falan arıcam doktoru söylüyecek inşallah. ay yerimde duramıyorum ben yaaaaaaa:))))))))))
egeada seninle aynı kaderi paylaşıyoruz .bende kesin sonucu 1.30 da öğrencem.hadi hayırlı haberlerle geliriz inşallah.
ikinci canım. 3.5 yaşında bir kızım var.:)canım güzel şeyler düşün.
stres yapıp da bebeğini de sıkma.
herşey çok güzel olucak eminim.
ilk mi yoksa ikinci bebiş mi
hayırlı olsun canım çok sevindim ne mutlu sana diyetler ,takviyeler, gün saymalar bitti ,kurtuldun şimdi yasalan canım arkana bebişinin keyfini çıkar .ay çok özendim ben sana şimdi......
amanın onuda nerden gördün bacım...
valla doktor olacak kadınlarsınız haaaaa....
yan yatıyı cocuk kukusunu nirden gördün bacımm...
Bende aslında ağustostan beridir istiyorum bebek
Ama iltihap sorunum var
Deneyeceğim yöntemde 28 altı olmalı siklus ve düşürmek için
aylarca uğraşıyorum
Bakalım düşürsem bile hemen ilk aydan hamile kalır mıyım ki?
belki oda uzar(( ne yapalım Allah ne zaman dilerse olacak
biz ne yaparsak yapalım
Hayırlısıyla sağlıklı olsun da inşallah
geç olsun ne yapalım
ikinci canım. 3.5 yaşında bir kızım var.:)
ay çok saol canım benim. darısı isteyen herkesin başına inşallah:))))))
kızlar aradım doktoru şimdi. değer 232 dedi. yani pozitif dedi. 2 gün sonra bi daha kan testi yaptır dedi 350 civarı çıkarsa yani yükselirse herşey normal dedi. görünebilmesi için 1500 olması lazım değerin dedi. yani inşallah 1 hafta sonra falan görürüz dedi:)))))))))))
inşallah sağ salim gelsin de. çin takvimimde kızım tutuyor canım 2007 kasım ayında kalmıştım canım.mulberry canım senin bebişin 7-8-9 haftalık ultrason resminde, resmi eline aldığında bebek ne tarafta merak ettim.
ona göre bir çok kişide tuttu yaa.
canım benim siklüs 28 in üstüne hiç çıkmamıştır ama dünyalar güzeli bir kızım var.
ve ben kızıma reglden itibaren 14.gün tek ilişkiyle kalmştım.yani benim yumurta çoktan çatlaması gerekir.
canım inşallah bu bebiş yakışıklı bir erkektir.
çin takvimine göre erkek gözüküyo.inşallah tutar canım.
kızında hangi yıl ve ay hamile kalmıştın.merak ettim
hadi hayırlısı canım.inşallah önce kese, sonra kalp atışını ve oğluşunu görürsün
kızlar aradım doktoru şimdi. değer 232 dedi. yani pozitif dedi. 2 gün sonra bi daha kan testi yaptır dedi 350 civarı çıkarsa yani yükselirse herşey normal dedi. görünebilmesi için 1500 olması lazım değerin dedi. yani inşallah 1 hafta sonra falan görürüz dedi:)))))))))))
kız isteyenler orgazm olmaması mı gerekiyor yani bunu mu anlamalıyım ?
canım çok sevindim gözünaydın.bende 2 ocakta adet olmuştum.bugün test yaptım,silikte olsa 2. çizgi göründü.yarın kan tahlili vercem.umarım gönlümüzdekiler göbüşümüzdedir canım ya.
mulberry canım senin bebişin 7-8-9 haftalık ultrason resminde, resmi eline aldığında bebek ne tarafta merak ettim.
ona göre bir çok kişide tuttu yaa.
canım 7+2 de bebiş ultrason fotosunda ortada ama sağa yakın......kızm o haftada tam sağda yapışıktı
sonra 11+3 te tam ortada------kızım o haftada yine sağa yapışık durumda......
böyle biraz far var ama bakalım cinsiyet ne olacak...sağda olunca kız deniliyo 7-8 haftalarda eğer doğruysa bu beişimde kız canım.
meraktayımmmmm
günaydın herkese.
egeada ve esemeatek tebrikler canım.allah kucağınıza almayı nasip etsin.
pc si canım :) canım bana bakarmısın ben bu ay denemekle denememek arasındayım çünkü.yorumcuya göre kız galiba.
hayırlısı tabii ki.
doğum tarihim:13.01.1980
son reglim:29.01.2012
adet düzenim: adetin ilk gününden sayıp 26 gün geçiyor.27. ci gün regl oluyorum.şimdi benim döngüm 26 mı 27 mi.
süperrrrrrrr çok tebrik ederim ya çok şükür rabbime. 2 gün var aramızda ne güzel ya beraber alıcaz inşallah kucağımıza sağ salim gelsinler inşallah.canım bende aradım benim değerde 108 çıkmış.seninde benimde gzümüzaydın canım
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bana yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mimoza sen anlarsınnnn
teroş orkiş bakın hele
dr dan geldim
bugün 12. günüm yumurta gelişimin harika dedi
sağ yumurtalığında oluşmuş ve 18 mmm büyüklüğünde dedi
gün aşırı çalışın dedi
ama ben erkek istiyorum çatladığı an önemli değil mi dedim
haaaaa tamam o zaman korunun çarşamba sabah çok erken 8.30 da burda ol bakaım dedi
ona göre gün vericem dedi
çarşamba sabah da 14. günüm oluyo
daha önce çatlamaz demi kızlar
doğru yoldayım :18::18::18:
kızlar selam biliyorsunuz ki 31 aralıkta adet oldum. 21 ocakta kan testi yaptırdım. testin değeri 0.623 dü. sonuç negatif dediler. geçtiğimiz perşembe adet olmam gerekiyordu olmadım. o gün doktora gittim. monodoks verdi. ben o gün 1 tanesini içtim. sonra eylüle arkadaşım adetin ilk günü başla diyince bıraktım dedim adetimin 1. günü alırım dedim. cuma günü göğüslerimde feci bir acıma ve belimde feci bir ağrı başladı. anlam veremedim. dedim üşüttüm herhalde. dün de bekledim gelmedi. bugün öğleden sonra dolaşmaya çıktık dışarı. nöbetçi eczanenin önünden geçerken eşime gebelik testini almasını söledim. eve geldik. testi yaptım çift çizgiyi gördükkkkkk sonuç HAMİLEYİM:)))))))))))) yarın doktora gidecem ve perşembe günü neden göremediğini merak ediyorum.:S
psc cnm ne gguzlel yumun massallah:) bıde sagda olması buyuk avantaj bence erkek acısından hadı ıns bu ay gelır oglun tatlım ya keske ıgne ısteseydın verırmıydı acaba ama baksana cok ıyı nıyetlı bı dr kı kestırıp atmamıs sımıdıden basarılar cnm ıns yakalarsınkızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bana yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mimoza sen anlarsınnnn
teroş orkiş bakın hele
dr dan geldim
bugün 12. günüm yumurta gelişimin harika dedi
sağ yumurtalığında oluşmuş ve 18 mmm büyüklüğünde dedi
gün aşırı çalışın dedi
ama ben erkek istiyorum çatladığı an önemli değil mi dedim
haaaaa tamam o zaman korunun çarşamba sabah çok erken 8.30 da burda ol bakaım dedi
ona göre gün vericem dedi
çarşamba sabah da 14. günüm oluyo
daha önce çatlamaz demi kızlar
doğru yoldayım :18::18::18:
Allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla gönlündeki neyse onu versinn...
canım 7+2 de bebiş ultrason fotosunda ortada ama sağa yakın......kızm o haftada tam sağda yapışıktı
sonra 11+3 te tam ortada------kızım o haftada yine sağa yapışık durumda......
böyle biraz far var ama bakalım cinsiyet ne olacak...sağda olunca kız deniliyo 7-8 haftalarda eğer doğruysa bu beişimde kız canım.
meraktayımmmmm
canım ya benim de yarın doktor randevum var ama bu sağda mı solda mı işi 7-8. haftalara göre mi yorumlanıyor? benimki muhtemelen 5 haftalık, bu haftada tahmin yapabilir miyiz acaba?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?