Süper Anneler - 2011

bu teoriye goree dolunayy aydinlik olmus oluyor
ayin hilale gectigi donemde bi kac gun ay gorunmuyor yanii hilal seklinde eskiler ay karanlik diye buna diyor sanirim
ama bizim bildigimiz iyonlar acisindan dolunayda

cumartesi veya pazardı. eve dönüyordum. dikkatimi çekti ay hilal şeklindeydi. demin aklıma geldi jonastan hem cumartesi hem de pazara baktım erkek günüymüş.
oysa dolunay erkek zamanı değil miydi?

egem ablam nasilsin denemelere devammii

canım sağol gülüm iyiyim ALLAHA şükürler olsun..evet adetimin gelmesini bekliyorum denemelere devam yaşta geçiyor malum...ALLAHIN izniyle çabucak hamile kalsam çok iyi olur:)

sana dua ediyorum bu ay bekliyorum senden

Son düzenleme:

bence bacısı 20 ocak adet başlangıcın sayılmalı. ateşinden yüksek ihtimalle hamile olmadığını düşünüyorum ben.
bana adet olmak isteyen ama olamayan bir bünyeyi çağrıştırdı anlattıklartın. yani bence vücudun kirli kanı atmakta zorlanıyor.
sözün kısası farklı bir doktorla iyi bir tedavi ol bence.

cumartesi veya pazardı. eve dönüyordum. dikkatimi çekti ay hilal şeklindeydi. demin aklıma geldi jonastan hem cumartesi hem de pazara baktım erkek günüymüş.
oysa dolunay erkek zamanı değil miydi?

jonasa gore nasil bilmiyormm teross ama ben iyonlar acisinan diorummm dolunay =negatif iyon boyle biliyom yani cekim kuveti

canım cinsiyet için yatıldığını buradaki arkadaşlardan duydum ama ben de daha önceleri bi çok defa yattım
bir iş hayırlı mı değilmi diye...eğer 2 rekatlık namazını kılıp,duasını okuyarak yattıysan hayırla çıkacaktır inş.
ben de oğluşun olacağını gördüğüne yordum bu mesajını... hadi oğluşun yola çıktı geliyor rabbimin izniyle

canım sağol gülüm iyiyim ALLAHA şükürler olsun..evet adetimin gelmesini bekliyorum denemelere devam yaşta geçiyor malum...ALLAHIN izniyle çabucak hamile kalsam çok iyi olur:)

sana dua ediyorum bu ay bekliyorum senden

ALLAH razi olsun ablcm insallah bu ay kalirimm hakkimda iyi olacaksa tabii

mesela ne icinyatiliyo cnm

brde nasil v ne goruyosun

çokkk sağol cnm benim cevabın için.gusül abdesti alıp aynen dediğin gibi yattım hamilemiyim diye.
beyaz elbiseli hamileler gördüm. sonra annemle pazara gitmişiz yeşil biber alıyorduk annemde beyaz eşarp vardı,eşim koskoca bi yemek daveti vermişti ve masada oturuyorduk çok kalablık herkes neşeliydi....
ve bana dediler ki burada bi kızı bi oğlu olanlar var sen de gel. ve mavi önlüklü bi erkek çocuğu kollarını açıp bana koştu

mesela ne icinyatiliyo cnm

brde nasil v ne goruyosun

çok yaygın olanı evlenecek kişiler için o evliliğin hayırlımı yoksa hayırsızmı olduğu...
ya da ev vs.alacaksan alman senin için hayırlımı,değil mi şeklinde
genelde hayırlıysa bol yeşillikler,bahçeler için de görüyorsun ya da pırıl pırıl su,deniz ,ya da yeşil elbise,bembeyaz elbise
ama hayırsızsa bulanık,kirli su,ya da siyah renkte elbise,kapkaranlık bir gece gibi kötü şeyler...

Kaza namazı olan da yatabilir tabiii canım ama efdal olanı önce borcumuzu ödemek...

ayyy ne harika rüya yaaa tüylerim diken diken oldu okurken....
hep hayırla dolu bir rüya maşaallah,bunun üstüne daha ne denebilir ki

ayyy ne harika rüya yaaa tüylerim diken diken oldu okurken....
hep hayırla dolu bir rüya maşaallah,bunun üstüne daha ne denebilir ki

çok mutlu oldum ya senin yorumuna inan tahmin edemezsin. çok duygulandım inan gözlerimden süzüldü damlalar ağzına sağlıkkk..
ama ben hamilemiyim diye yatmıştım zaten rüyam çıktı hamileymişim.rabbim daha fazlasını gösterdi işte..

bu gece rabbimden bebeğimin erkek mi kız mı olduğunu da sorucam inşallah.bu gece de yatıcam yani.
görebilirsem mutlaka yazarım bana yorumlarsın olur mu o güzel yorumunla...

nurum,evet din kült.öğrt.yim,sen sınıfçımısın,branş mı

okulöncesi öğretmeniyim ben.tamamen şans eseri oldu branşım ingilizceydi eşim (o zaman nişanlımdı) ısrarla okulöncesi yazmamı istedi,başörtü meselesi falan...
ben de yazdım.sonuç 2 senelik okulöncesi öğretmeniyim.

güzel meslek canım da zordur herhalde miniklerle uğraşmak....
ben de sırf başörtüsü meselesinden ilahiyatı tercih ettim,ama sonuç aynı ne yazıkki....
rabbim affetsinnnnn

terosss hic biseye iancim kalmadi son yazdiklarimda sonra
diyeti biraktim bide utune aylardi hasrt kaldigim vanilyali yogurdumu yedim

yanlizca rabbiime siginiyorummm gerisi bosssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…