Süper Anneler - 2011

Varligini bir mektupla supriz yaparak babana soylemistik yavrum.... ustelik baban turkiyede bizde isvictedeydik...,
Var oldugunu duyunca baban ilk arabayi degistirelim demisti...aile buyuyor demisti ...bayram havasi esmisti evde baban ayri sevinir,kardeslerin ayri sevinir ,teyzen ayri sevinir, sanki evin ilk bebegi sen olacaktin....Ama olmadi sen cenneti tercih ettin ben anneme babama aileme sefeat edecegim dedin sessizce cekip gittin kavusacagimiz gunu iple cekiyorum ablan ve abilerin gibi sende guzelsin eminim sen su an en guzel yerdesin yavrun kurtulusa erenlerdensin...seni cok ozluyor ve opuyorum yavrum seni asla unutmayacagim..
01.02.2012 BUGUN KUCAGIMA SENI ALACAGIM GUN FANI DUNYADA ALAMADIM BAKI DUNYADA NASIP OLUR INSALLAH.....

doğru bir yerde 30 yaşındayım.bir yerde 31 çin hesabına görede 32.ocak ve şubat bizim için erkek ayı.eğer 31 se yaşımız bir kaç ay daha erkek.

işte çok karışık o yüzden otamatik hesaplayınca yaşım 31 çıyor kameri çin takvimide öyele 31 çıkıyor bende.eğer doğruysa birkaç ayımız daha var erkek çocuk içn... hayırlısı ......

canım şubat ve mart baktım

kız biz de 3 kız kardeşiz
annemlerde 5 kız kardeş
benm babam da erkek torun çok istiyo
anneme demiş dua ediyorum diye
aynen duana gönülden katılıyorum
dedeleri sünnetlerini görsün oğluşlarımızınnnn

kızlar psci yi merak ediyorum naptı acaba sabah erkenden doktora gidecekti. yumoşu nasıl acaba? yoksa şu an çalışmalarda mı :))))))))))))))

tam zamanında yazmışsın süper tutturma
yumoşuma olan olmuş çatlamış önce çok moralim bozuldu
yeni çatlamıştır dedi
bence dün gece çatladı
eve gelir gelmez hoppidi hoppidiiii

inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım..bende çok ikiz istemiştim.ama benim ailemde hiç ikiz durumu yok...normal yolla zor yaniiii....
hakkımızda hayırlısı...ikiz oğluşların olur belkidee

kız bugün hep aklımdaydın
nerde bu kız diodum
ultrasona bidaha ne zaman gidiceksin
senden de güzel haberi alalım yaaa

kızlar kızlar tikkat tikkat!!!!!!!!!!

ben yanlış mı yaptım o+12 ye takıldım mı bilmiyorum..
pzt günü 15.00 de yumurtam 18 mm ydi
dr çarşamba sabah erkenden gel dedi
dün gece kasık ağrılarım oldu
ama açıkçası sabah uyandığımda da çok ağrıyodu
ve 9 da dr baktı ve çatlamış dedi
eyvah dedim ben de..
niye eyvah diosun çatlamasını bekliodum zaten 48 saat yaşıycak bu yumurta
bu gece ve yarın ilşki olsun erkek olma şansı %70 dedi
bana mantıklı gelmedi yarın denemycem
bu geceyi de istemedim hemen olmalı diye düşündüm
direk eve geldik
eşim kahve içti namaz kıldı
ben de o arada karbonatlı su yaptım ama uygulayamadım tam
şırıngamküçüktü işe yaramadı sadece üstten yıkadım vajinal duş yaptım sayılmaz yani
sonra yatağa girdim dua ettim
eşim geldi o da elini karnıma koyup önce dua etti
orgazm oldum ama çok erken oldum etkisi olmuşmudur bilemiyorum
ben de durumlar böyle kızlar
yorumlarınız nedir

canım ben önce takvimlere çok inanmıodum ama açıkçası şu anda inanıyorum
herşeyi deneyen 2 arkadaşın kız oldu
onların yorumcuları tam kız ayı
senin şubat da öyle
çok az bir zaman dilimi var erkek için ama bence ona güvenme ovülasyon gününde erkek olan ayı düşün
bunun için de en uygun zaman mart
martta regl olduğunda yeniden baktır yorumcuya
1 gün bile farkedio çünkü

Canım ismimiz gibi kaderimizde ne kadar benziyormuş.Annem 4 kız doğurmuş bir ablam vefat etmiş.Ablamların da benim gibi bir kızları var .Onlarla aramdaki yaş farkı çok fazla dediğin gibi onlar doğuramaz artık.Babam kanser benim tek istediğim babam ölmeden önce bir erkek torun görsün.ALLAH nasip ederse adını onun adına koyacağım.Bana kızıma hamileyken demişti ki eğer erkek olursa sünnet düğününü ben yapacağım diye..Annem bazen diyor kızım doğur belki erkek olur bazende boşver kız olursa üzülürsün diyor.Annem de beni yıllar sonra erkek olacak ümidiyle doğurmuş,üç yaşına kadar hep mavi giydirmiş.

egemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şu anda tümmmmmmmmm kalbimle dua ediyorum sana
Rabbim gönlüne göre versin
hemen bu ay başla çalışmalara
inşallah hayırlı bir erkek evlat doğuracaksın baban da sünnetini yapıcak..

alıntı

Spermaların kadının cinsel organları içindeki yolculuğu ortalama bir saatte tamamlanır. Fakat burada da ilginç bir durum söz konusudur. Eğer cinsel birleşme sırasında kadın da orgazm olmuşsa, oksitosin adı verilen bir hormon salgılanır. Bu hormon, dölyatağının
kasılmasına yol açar ve meni bu kasılmalar yardımıyla 5 dakika gibi çok kısa bir sürede yumurtaya ulaşır. Kadının orgazm olması döllenme açısından zorunlu olmamakla birlikte döllenme şansını oldukça arttırır.
Yumurtayı döllemek için tek bir sperma yeterlidir. Fakat yumurtanın birleşmeye hazırlanabilmesi için 4-5 bin spermanın ortak çabası gereklidir.

Yüce Rabbim sen ben gibi isteyen tüm arkadaşlarımıza yeniden nasip etsin işallah gönlümüzdekileri.......Öptüm canım seni.....

kız massallahın var cnm valla helal olsun ınss kaptın oglunu sabah sabah hadı :):):)Rabbım gonlunce versın cnm darısı basımıza ıns.Bencede tek ılıskı ama sen bılırsın genede bak sevılın 2 mı neydı heralde ılıskı massallah erkek ısde oyuzden rabbım buyuk tercıh senın.

kızzzzz yorumuna deli gibi heyecanlandım
o+12 diodu ya orkiş
ona takılmamışımdır demi
zamanlama doğru mu sence?

ay canım benim çok duygulandım aynı şeyleri yaşıyoruz demek. Allah en kısa zamanda bizim babalarımızın yüzünü güldürsün inşallah erkek torunla:))))) Allah kısmet ederse ben de onun adını koyacağım.

kızzzzz yorumuna deli gibi heyecanlandım
o+12 diodu ya orkiş
ona takılmamışımdır demi
zamanlama doğru mu sence?

hiç merak etme bacım allahın izniyle oğluşun şu an diğer sperm kardeşleriyle savaşıyor ve birinci gelicek ben biliyorum:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…