- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.241
neslicim otamatik hesaplayıcılar var ben onunla bakıyorum diğerleri kafamı karıştırıyor.
doğru bir yerde 30 yaşındayım.bir yerde 31 çin hesabına görede 32.ocak ve şubat bizim için erkek ayı.eğer 31 se yaşımız bir kaç ay daha erkek.
günaydın arkadaşlar bende ocak ayında hamile kalmayı bekliyordum ama malesef kısmet olmadı moralim çok bozuk.bu ay çok ümitliydim .sabah ağrılarla uyandım. artık şubat ayında deneme yapacağım .erkek bebek için şubatta şansım varmı bilmiyorum.PSCİ ve ORKDM arkadaşlarımdan yardım istiyorum daha önce baktırmıştım.bana BİO ve YORUMCUDA yardımcı olursanız sevinirim.inşallah bende burdan hamilelik müjdesi veririm.benim doğum 20/10/1981 9:30 eşim 22/05/1983 SAT 01/02/2012 adet aralığım 28- 29 değişiyor.buarada yeni hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum .............
ay canım benim ya ağlattın valla sabah sabah beni((( ama baban adına çok sevindim.Allahım babama da sağlıklı bir erkek torun nasip eder inşallah. annem söylemeyelim hamile olduğunu şimdi adam 8 ay heyecanlanır bekleyemez dedi. en güzeli cinsiyeti belli olsun ondan sonra söyleyelim diyor. babamın ağzında hiçbir zaman duymadım ama içinden kesin söylüyordur. bizde aynı senin gibiyiz. annemlerde bir toplanıyoruz 3 kız 3 kız torun 1 de annem 7 dişi 1 babam erkek. babam bir kere şakasına gülerek geçen yıl anneme dedi ki "karı karı 1 geldin bana şimdi 7 tane oldunuz maşallah" çok gülmüştük o zaman hepberaber. ondan sonra hep dua etmeye başladım. rabbim inşallah bana da nasip eder de dedesi sünnetini görür oğluşumun:)
kızlar psci yi merak ediyorum naptı acaba sabah erkenden doktora gidecekti. yumoşu nasıl acaba? yoksa şu an çalışmalarda mı :))))))))))))))
inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım..bende çok ikiz istemiştim.ama benim ailemde hiç ikiz durumu yok...normal yolla zor yaniiii....
hakkımızda hayırlısı...ikiz oğluşların olur belkidee
psci arkadaşım affına sığınarak birşey soracağım şimdi baktığım kadarıyla benim şubatta pek şansım yok heralde marttada mavi görülen günlerdemi olmalı.şubat için bir yorum yaparmısın olma ihtimali nedir.
öle canım yüce rabbim bilir. annemin 3 kızı var. 3 kızkardeşiz. 3ümüzünde 1er tane kızı var. annemin biri 4 aylıkken biri de 6.5 aylıkken hamile 2 düşüğü var ikisi de erkek. babamın ağzından hiçbiirzaman duymadım erkek diye ama. ablamların yaşı geçti artık doğurmazlar. tüm ümit ben de şu an. hamile olduğumu duyduğunda telde annem hüngür hüngür ağladı. inş. rabbim erkektir dedi. Allahım babama bir erkek torun nasip et yarabbim amin!!!!!!!
Canım ismimiz gibi kaderimizde ne kadar benziyormuş.Annem 4 kız doğurmuş bir ablam vefat etmiş.Ablamların da benim gibi bir kızları var .Onlarla aramdaki yaş farkı çok fazla dediğin gibi onlar doğuramaz artık.Babam kanser benim tek istediğim babam ölmeden önce bir erkek torun görsün.ALLAH nasip ederse adını onun adına koyacağım.Bana kızıma hamileyken demişti ki eğer erkek olursa sünnet düğününü ben yapacağım diye..Annem bazen diyor kızım doğur belki erkek olur bazende boşver kız olursa üzülürsün diyor.Annem de beni yıllar sonra erkek olacak ümidiyle doğurmuş,üç yaşına kadar hep mavi giydirmiş.
Yüce Rabbim sen ben gibi isteyen tüm arkadaşlarımıza yeniden nasip etsin işallah gönlümüzdekileri.......Öptüm canım seni.....Varligini bir mektupla supriz yaparak babana soylemistik yavrum.... ustelik baban turkiyede bizde isvictedeydik...,
Var oldugunu duyunca baban ilk arabayi degistirelim demisti...aile buyuyor demisti ...bayram havasi esmisti evde baban ayri sevinir,kardeslerin ayri sevinir ,teyzen ayri sevinir, sanki evin ilk bebegi sen olacaktin....Ama olmadi sen cenneti tercih ettin ben anneme babama aileme sefeat edecegim dedin sessizce cekip gittin kavusacagimiz gunu iple cekiyorum ablan ve abilerin gibi sende guzelsin eminim sen su an en guzel yerdesin yavrun kurtulusa erenlerdensin...seni cok ozluyor ve opuyorum yavrum seni asla unutmayacagim..
01.02.2012 BUGUN KUCAGIMA SENI ALACAGIM GUN FANI DUNYADA ALAMADIM BAKI DUNYADA NASIP OLUR INSALLAH.....
kız massallahın var cnm valla helal olsun ınss kaptın oglunu sabah sabah hadı :):):)Rabbım gonlunce versın cnm darısı basımıza ıns.Bencede tek ılıskı ama sen bılırsın genede bak sevılın 2 mı neydı heralde ılıskı massallah erkek ısde oyuzden rabbım buyuk tercıh senın.kızlar kızlar tikkat tikkat!!!!!!!!!!
ben yanlış mı yaptım o+12 ye takıldım mı bilmiyorum..
pzt günü 15.00 de yumurtam 18 mm ydi
dr çarşamba sabah erkenden gel dedi
dün gece kasık ağrılarım oldu
ama açıkçası sabah uyandığımda da çok ağrıyodu
ve 9 da dr baktı ve çatlamış dedi
eyvah dedim ben de..
niye eyvah diosun çatlamasını bekliodum zaten 48 saat yaşıycak bu yumurta
bu gece ve yarın ilşki olsun erkek olma şansı %70 dedi
bana mantıklı gelmedi yarın denemycem
bu geceyi de istemedim hemen olmalı diye düşündüm
direk eve geldik
eşim kahve içti namaz kıldı
ben de o arada karbonatlı su yaptım ama uygulayamadım tam
şırıngamküçüktü işe yaramadı sadece üstten yıkadım vajinal duş yaptım sayılmaz yani
sonra yatağa girdim dua ettim
eşim geldi o da elini karnıma koyup önce dua etti
orgazm oldum ama çok erken oldum etkisi olmuşmudur bilemiyorum
ben de durumlar böyle kızlar
yorumlarınız nedir
kız massallahın var cnm valla helal olsun ınss kaptın oglunu sabah sabah hadı :):):)Rabbım gonlunce versın cnm darısı basımıza ıns.Bencede tek ılıskı ama sen bılırsın genede bak sevılın 2 mı neydı heralde ılıskı massallah erkek ısde oyuzden rabbım buyuk tercıh senın.
Canım ismimiz gibi kaderimizde ne kadar benziyormuş.Annem 4 kız doğurmuş bir ablam vefat etmiş.Ablamların da benim gibi bir kızları var .Onlarla aramdaki yaş farkı çok fazla dediğin gibi onlar doğuramaz artık.Babam kanser benim tek istediğim babam ölmeden önce bir erkek torun görsün.ALLAH nasip ederse adını onun adına koyacağım.Bana kızıma hamileyken demişti ki eğer erkek olursa sünnet düğününü ben yapacağım diye..Annem bazen diyor kızım doğur belki erkek olur bazende boşver kız olursa üzülürsün diyor.Annem de beni yıllar sonra erkek olacak ümidiyle doğurmuş,üç yaşına kadar hep mavi giydirmiş.
kızzzzz yorumuna deli gibi heyecanlandım
o+12 diodu ya orkiş
ona takılmamışımdır demi
zamanlama doğru mu sence?
hiç merak etme bacım allahın izniyle oğluşun şu an diğer sperm kardeşleriyle savaşıyor ve birinci gelicek ben biliyorum:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?