- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.221
Seni okurken okadar duygulandımki anlatamam bizde üç kızız Abi'm varmış en büyüğümüz bir ay yaşamış ölmüş ve arkadan üç kız ablalarım ikişer kız ben evlendim yine kız ettimi babama üç kızdan sonra beş kız torun düşün artık biraraya gelince evin halini bütün cesaretimi toplayıp bidaha hamile kalmaya karar verdim ozamanlar hiç bir yöntem yum. zamanıda bilmiyordum tek yapacağım duaydı Allahıma yalvarmaktı bildiğim duyduğum herşeyi yaptım aynı senin gibi babam için çok istedim adamcağız ölmeden erkek torun sevgisinide tatsın istedim ağlayarak yalvardım hergece.nihayet hamile kaldım ve herkes yorumlarını yapmaya başladı kızdır Buda mimlenmişizya artık...okadar bunalımdaydımki kocam deli oluyor oğlana babam yanıyor erkek hasretiniz yıllardır ama nasılsa Buda kızdır diye hiç heyecanmıyorlar bile zordan seviniyomuş gibi davranıyolar okadar çok üzülüyordumki anlatamam çok dua ettim her namazımda gece yarıları hep yalvardım ben bile emindim sanki kız olacağından.erkek bizim için bı mucizeydi adeta. Neyse büyük gün geldi ve doktora gittik okadar heyecanlıydımki anlatamam bı tarafım kızdır biz oğlan doğuramayızki diyordu bı tarafım Rabbim bu aciz kulunun duasını kabul etmiştir belki diyordu ve doktor gözümün içine bakarak annesi oğlun geliyo dedi inanamadım doğurana kadar inananamadım Rabbim dualarımı kabul etti ve çooook yakışıklı bir oğlum oldu.Şimdi babamın göz bebeği adamcağız severken bile gözleri doluyor meğer canım babamın içinde nasılda erker hasreti varmışta bize hiç belli etmemiş.Burdaki bütün arkadaşlarım İnşallah hepinizin Rabbim dualarını kabul eder sizlerde benim gibi sevinirsiniz inanın kendime nasıl istediysem sizede öyle dua ediyorum.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
nede güzel yazmışsınız çok duygulandım okurken ALLAHIM muradınızı vermiş ne güzel darısı tüm bekleyenlerin başına işallah
günaydın arkadaşlar bende ocak ayında hamile kalmayı bekliyordum ama malesef kısmet olmadı moralim çok bozuk.bu ay çok ümitliydim .sabah ağrılarla uyandım. artık şubat ayında deneme yapacağım .erkek bebek için şubatta şansım varmı bilmiyorum.PSCİ ve ORKDM arkadaşlarımdan yardım istiyorum daha önce baktırmıştım.bana BİO ve YORUMCUDA yardımcı olursanız sevinirim.inşallah bende burdan hamilelik müjdesi veririm.benim doğum 20/10/1981 9:30 eşim 22/05/1983 SAT 01/02/2012 adet aralığım 28- 29 değişiyor.buarada yeni hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum .............
Seni okurken okadar duygulandımki anlatamam bizde üç kızız Abi'm varmış en büyüğümüz bir ay yaşamış ölmüş ve arkadan üç kız ablalarım ikişer kız ben evlendim yine kız ettimi babama üç kızdan sonra beş kız torun düşün artık biraraya gelince evin halini bütün cesaretimi toplayıp bidaha hamile kalmaya karar verdim ozamanlar hiç bir yöntem yum. zamanıda bilmiyordum tek yapacağım duaydı Allahıma yalvarmaktı bildiğim duyduğum herşeyi yaptım aynı senin gibi babam için çok istedim adamcağız ölmeden erkek torun sevgisinide tatsın istedim ağlayarak yalvardım hergece.nihayet hamile kaldım ve herkes yorumlarını yapmaya başladı kızdır Buda mimlenmişizya artık...okadar bunalımdaydımki kocam deli oluyor oğlana babam yanıyor erkek hasretiniz yıllardır ama nasılsa Buda kızdır diye hiç heyecanmıyorlar bile zordan seviniyomuş gibi davranıyolar okadar çok üzülüyordumki anlatamam çok dua ettim her namazımda gece yarıları hep yalvardım ben bile emindim sanki kız olacağından.erkek bizim için bı mucizeydi adeta. Neyse büyük gün geldi ve doktora gittik okadar heyecanlıydımki anlatamam bı tarafım kızdır biz oğlan doğuramayızki diyordu bı tarafım Rabbim bu aciz kulunun duasını kabul etmiştir belki diyordu ve doktor gözümün içine bakarak annesi oğlun geliyo dedi inanamadım doğurana kadar inananamadım Rabbim dualarımı kabul etti ve çooook yakışıklı bir oğlum oldu.Şimdi babamın göz bebeği adamcağız severken bile gözleri doluyor meğer canım babamın içinde nasılda erker hasreti varmışta bize hiç belli etmemiş.Burdaki bütün arkadaşlarım İnşallah hepinizin Rabbim dualarını kabul eder sizlerde benim gibi sevinirsiniz inanın kendime nasıl istediysem sizede öyle dua ediyorum.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
nede güzel yazmışsınız çok duygulandım okurken ALLAHIM muradınızı vermiş ne güzel darısı tüm bekleyenlerin başına işallah
benim de ailemde kız bebek daha fazla. annenin genetiğinden mi kaynaklanıyo acaba?
kızlar bi el atın bakalım, kaç kardeşsiniz kaç kız kaç erkek vs?
ay arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoruz bende bu ay ümitliydim.beta hcg sıfırın altında.benmde doğun tarihim 21.10.1981.tavaffuk.
çokkk sağol cnm benim cevabın için.gusül abdesti alıp aynen dediğin gibi yattım hamilemiyim diye.
beyaz elbiseli hamileler gördüm. sonra annemle pazara gitmişiz yeşil biber alıyorduk annemde beyaz eşarp vardı,eşim koskoca bi yemek daveti vermişti ve masada oturuyorduk çok kalablık herkes neşeliydi....
ve bana dediler ki burada bi kızı bi oğlu olanlar var sen de gel. ve mavi önlüklü bi erkek çocuğu kollarını açıp bana koştu
aynen arkadaşım.şimdide kırmızılar geldi.şubat ayında inşallah devam.canım sen bişeyler deniyormusun.çin,yorumcu filan.doğum tarihimiz çok yakın yorumcu bize aynı cinsiyet verir.üyemisin.inan ümitlenip olmayınca insan çok kötü oluyor.aynı kaderi paylaşmışız ama birde bakarsın aynı ay hamilelik kaderinide paylaşırız kısmet demi... ben şubatta yeniden deneyeceğim..benim bir kızım var henüz küçük ama şuna inandımki yaş ilerledikçe şans oranı düşüyor bir tane daha yapıp bu korkudan çıkmak istiyorum.
kızlar bu sabah gittim yine kan verdim. pazartesi değer 232 idi. bugün 485 çıktı. doktor maşallah süperrrrrrr dedi. ikiz olmasın da dedi:SSSSSSSSSSSSSSSSSS şaştım kaldım sizce olabilir mi böle bişi pazartesi ya da salı gel bakalım dedi. ben nasıl sabredecem ya o güne kadar????????????
nasılsınız bacılar....
beni sorarsanız gördüğünüz gibiyim
herşey yolunda ne güzel değerin artmış canım.çook sevindim...
Allahım sağlıcakla kucağına alamayı nasip etsin inşallah....
ikiz olmasına gelince....bu kan değeri herkeste değişiyo canım...4+3 te 1000 çıkmıştı benim değerim ama tek bebk bekliyorum...
senin artış gerçekten çok iyi gönlüne göre nasip etsin Allahım canım...
saol canım iyi dileklerin için. ne bileyim doktor öle diyince ufak çaplı bi şok yaşadım açıkçası ama ikiz olsa keşkeeeeeeeeeee:)))))))))))
canım diyet falan yapmıyorum çin ,yorumcu ve bioya göre yapcam tabi namaz,duada olacak. inşallah olur yorumcuya üye değilim burdaki arkadaşlardan yardım istedim inşallah değerlendirirler dediğin gibi doğum tarihlerimiz yakın belki cinsiyetleri tuttururuz.
arkadaşım seninle aynı yaştayız çinde hangi yaşa bakıyorsun.bitirdiğimiz mi gün aldığımız mı yoksa çin yaşımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?