Süper Anneler - 2011

nede güzel yazmışsınız çok duygulandım okurken ALLAHIM muradınızı vermiş ne güzel darısı tüm bekleyenlerin başına işallah

günaydın arkadaşlar bende ocak ayında hamile kalmayı bekliyordum ama malesef kısmet olmadı moralim çok bozuk.bu ay çok ümitliydim .sabah ağrılarla uyandım. artık şubat ayında deneme yapacağım .erkek bebek için şubatta şansım varmı bilmiyorum.PSCİ ve ORKDM arkadaşlarımdan yardım istiyorum daha önce baktırmıştım.bana BİO ve YORUMCUDA yardımcı olursanız sevinirim.inşallah bende burdan hamilelik müjdesi veririm.benim doğum 20/10/1981 9:30 eşim 22/05/1983 SAT 01/02/2012 adet aralığım 28- 29 değişiyor.buarada yeni hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum .............

ay arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoruz bende bu ay ümitliydim.beta hcg sıfırın altında.benmde doğun tarihim 21.10.1981.tavaffuk.

Canim benim bende cok duygulandim Allahim dualarini kabul eglemis canim cok sevindim,,,,insAllah benimde kabul egler benim 2 kizim var cok ama cok seviyorum Allah bagislasin onlari bana Allah hepimizin tabikii simdi 3 hamileyim herkez sormaya basladi bilen nasil geciyor falan filan ama benim hamileliyim kizlardaki gibi herkeze öyle diyorum ama öyle zaten....
Allahim hepimize gönlündekini versin bende hep dua ediyorum Allahima ...Zaten hersey Allahin ellinde dua edin kizlar...

benim de ailemde kız bebek daha fazla. annenin genetiğinden mi kaynaklanıyo acaba?
kızlar bi el atın bakalım, kaç kardeşsiniz kaç kız kaç erkek vs?

canım arkadaşım benim bioma bakabilirmisiniz.lütfen.doğum tarihim 21.10.1981.eşimin 11.05.1981.başka ne isteniyor acaba.şubat ayı için arkadaşım.

ay canım benim ya ağlattın valla sabah sabah beni((( ama baban adına çok sevindim.Allahım babama da sağlıklı bir erkek torun nasip eder inşallah. annem söylemeyelim hamile olduğunu şimdi adam 8 ay heyecanlanır bekleyemez dedi. en güzeli cinsiyeti belli olsun ondan sonra söyleyelim diyor. babamın ağzında hiçbir zaman duymadım ama içinden kesin söylüyordur. bizde aynı senin gibiyiz. annemlerde bir toplanıyoruz 3 kız 3 kız torun 1 de annem 7 dişi 1 babam erkek. babam bir kere şakasına gülerek geçen yıl anneme dedi ki "karı karı 1 geldin bana şimdi 7 tane oldunuz maşallah" çok gülmüştük o zaman hepberaber. ondan sonra hep dua etmeye başladım. rabbim inşallah bana da nasip eder de dedesi sünnetini görür oğluşumun:)

kızlar psci yi merak ediyorum naptı acaba sabah erkenden doktora gidecekti. yumoşu nasıl acaba? yoksa şu an çalışmalarda mı :))))))))))))))

ay arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoruz bende bu ay ümitliydim.beta hcg sıfırın altında.benmde doğun tarihim 21.10.1981.tavaffuk.

inan ümitlenip olmayınca insan çok kötü oluyor.aynı kaderi paylaşmışız ama birde bakarsın aynı ay hamilelik kaderinide paylaşırız kısmet demi... ben şubatta yeniden deneyeceğim..benim bir kızım var henüz küçük ama şuna inandımki yaş ilerledikçe şans oranı düşüyor bir tane daha yapıp bu korkudan çıkmak istiyorum.

cnm ya muberak olsun ruyan ınan okurken tuylerım dıken dıken oldu gozlerım doldu ıns oglun sana kosacak cnm ay neler okudun nasıl kıldın bı acıkca yazabılırmısın tatlım.

kızlar bu sabah gittim yine kan verdim. pazartesi değer 232 idi. bugün 485 çıktı. doktor maşallah süperrrrrrr dedi. ikiz olmasın da dedi:SSSSSSSSSSSSSSSSSS şaştım kaldım sizce olabilir mi böle bişi pazartesi ya da salı gel bakalım dedi. ben nasıl sabredecem ya o güne kadar????????????

aynen arkadaşım.şimdide kırmızılar geldi.şubat ayında inşallah devam.canım sen bişeyler deniyormusun.çin,yorumcu filan.doğum tarihimiz çok yakın yorumcu bize aynı cinsiyet verir.üyemisin.

herşey yolunda ne güzel değerin artmış canım.çook sevindim...
Allahım sağlıcakla kucağına alamayı nasip etsin inşallah....

ikiz olmasına gelince....bu kan değeri herkeste değişiyo canım...4+3 te 1000 çıkmıştı benim değerim ama tek bebk bekliyorum...
senin artış gerçekten çok iyi gönlüne göre nasip etsin Allahım canım...

Son düzenleme:

saol canım iyi dileklerin için. ne bileyim doktor öle diyince ufak çaplı bi şok yaşadım açıkçası ama ikiz olsa keşkeeeeeeeeeee:)))))))))))

canım diyet falan yapmıyorum çin ,yorumcu ve bioya göre yapcam tabi namaz,duada olacak. inşallah olur yorumcuya üye değilim burdaki arkadaşlardan yardım istedim inşallah değerlendirirler dediğin gibi doğum tarihlerimiz yakın belki cinsiyetleri tuttururuz.

saol canım iyi dileklerin için. ne bileyim doktor öle diyince ufak çaplı bi şok yaşadım açıkçası ama ikiz olsa keşkeeeeeeeeeee:)))))))))))

inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım..bende çok ikiz istemiştim.ama benim ailemde hiç ikiz durumu yok...normal yolla zor yaniiii....
hakkımızda hayırlısı...ikiz oğluşların olur belkidee

arkadaşım seninle aynı yaştayız çinde hangi yaşa bakıyorsun.bitirdiğimiz mi gün aldığımız mı yoksa çin yaşımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…