- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.201
öle canım yüce rabbim bilir. annemin 3 kızı var. 3 kızkardeşiz. 3ümüzünde 1er tane kızı var. annemin biri 4 aylıkken biri de 6.5 aylıkken hamile 2 düşüğü var ikisi de erkek. babamın ağzından hiçbiirzaman duymadım erkek diye ama. ablamların yaşı geçti artık doğurmazlar. tüm ümit ben de şu an. hamile olduğumu duyduğunda telde annem hüngür hüngür ağladı. inş. rabbim erkektir dedi. Allahım babama bir erkek torun nasip et yarabbim amin!!!!!!!
onu bilmiyom ben bacı:))))
canim yaa kiyamam hele hele baban icin diyon ya dayanamam sana
insallahhh nur topu gibi koca cuklu bi oglun olurrrr
psci cnm kendini nasil hissediyosun test falan yaptinmi kasik agrisi akinti serviks bi bak hele
yok cnm yapmadım
kasık ağrım var
akıntım çook az
ya ben geçen ay kurutucu kullandım ya akıntım yok bu ay
ama olanda peçeteye sürünce ya da çamaşırıma gelen sarımsı yaaa
çok ilginçç...
antibiyotikten mi?
Allah sizlere planinzda dogru yolu göstersin canlarim insAllah dilediyiniz olur ....
Kolay gelsin
Dualarim sizlerle...
ezgin
NAAAAZ,canım O+12 yi anlatsana bacım bana lütfeeeeen...in genderden çok bişey anlayamıyorum
baksana kadının shetlesss yöntemine rağmen 6 oğlu olmuşve O+12 yle kızı olmuşşşş
O 12 üzerine isabet önce Kynzi ilk erkek hamile kalma konusunda bir uzman oldu! O ALTI oğlu gebe nasıl bir göz atalım:
Oğlu # 1: Hiçbir yöntem, sadece whoopee!
Oğlu # 2: kızıyla birlikte bir komşusunun tavsiyesi üzerine, Kynzi ovulasyon 3 gün öncesine kadar sık sık bir ilişki vardı.
Oğlu # 3: Kynzi Shettles hakkında öğrendim, zamanlama en önemli faktör olduğunu duygu, 3 gün ovulasyon önce cinsel ilişkiye zamanlı.
Oğlu # 4: Bu sefer, aslında tüm gerçekten saçma olduğunu düşünen, doktoru Shettles kitap aldı, ama o vardı beri ona yardım kabul etti. Bir yılı aşkın bir süredir, onun BBT (yumurtlama belirlenmesi için bazal vücut ısısı) çizmişti. O, kız diyet takip kalsiyum takviyeleri aldı ve dört gün yumurtlama öncesi cinsel ilişki ile sirke douche. "Kız" diye ultrason söylendi rağmen, sonuç # 4 oğlu oldu!
Oğul # 5: Shettles yöntemi ana kararlı, Kynzi kız diyet devam etti ve yaklaşık beş gün ovulasyon önce tasarlanmıştı. Wow, kocası Olimpiya sınıf sperm, ya da ne var? O yine o uzun zamandır beklenen kızı taşıdığı onun ultrason söyledi olmasına rağmen, erkek bebek # 5 doğdu.
Oğlu # 6: Kynzi sonra bir arkadaşının kızı 2 günlük bir kesme ile tasarlandı, belki de çok erken çalıştığınız düşündüm ve yumurtlama 2 gün önce cinsel ilişkiye zamanlı. Biz sadece, bu kez ultrason teknolojili bir tahmin tehlike olmadığını umut Kynzi ve kocası eve ALTINCI oğlu aldı çünkü!
öle canım yüce rabbim bilir. annemin 3 kızı var. 3 kızkardeşiz. 3ümüzünde 1er tane kızı var. annemin biri 4 aylıkken biri de 6.5 aylıkken hamile 2 düşüğü var ikisi de erkek. babamın ağzından hiçbiirzaman duymadım erkek diye ama. ablamların yaşı geçti artık doğurmazlar. tüm ümit ben de şu an. hamile olduğumu duyduğunda telde annem hüngür hüngür ağladı. inş. rabbim erkektir dedi. Allahım babama bir erkek torun nasip et yarabbim amin!!!!!!!
Kızlar Sudafed şurubu ne surubuydu..arkadasım turkiyeye gitcek ısmarlamak istiyorum, kiz icin iyi değilmi
peki saçıını ağılığı kadar altın var ya ..peki bu bebek kel doğarsa ne yapacağız bilgin var mı gülüm
emreemirim
ben o+12 anlatmistim gormedin sanirim
ovulasyondan 12. saat ve sonrasi cook emin olacaksin ama ovulasyondan sonra 8. saatt deil 12. saat ve sonrasi
günaydın kızlar ayın karanlık olması ne demek içinizde bilen var mı bi akrabamız söylemiş anneme. ay karanlık olduğunda yaparsan erkek aydınlıkta yaparsan kız oluyormuş. çok eskiden beri köylerde ve yaşlı insanlar öle yapıyormuş genelde tutmuş.:))))))))))
canim yaa kiyamam hele hele baban icin diyon ya dayanamam sana
insallahhh nur topu gibi koca cuklu bi oglun olurrrr
bi kızım var dünyalar tatlısı 7 yaşında, rabbim nasip ettiyse 2. hamileyim cnm şu anda...
ne zor meslek demi.tatil bitecek diye ödüm kopuyo bide benim tayinim ilçede eşim merkezde aramızda 15o km var ayrıyız yani. evime doyamadan gidecem yine buz gibi o eve
kız orkişşşşş yumurtam çatlamıodur demii
yoksa bu gece yapsak mı :44::44::44:
benim de ailemde kız bebek daha fazla. annenin genetiğinden mi kaynaklanıyo acaba?
kızlar bi el atın bakalım, kaç kardeşsiniz kaç kız kaç erkek vs?
terosss hic biseye iancim kalmadi son yazdiklarimda sonra
diyeti biraktim bide utune aylardi hasrt kaldigim vanilyali yogurdumu yedim
yanlizca rabbiime siginiyorummm gerisi bosssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?