Süper Anneler - 2011

canim yaa kiyamam hele hele baban icin diyon ya dayanamam sana
insallahhh nur topu gibi koca cuklu bi oglun olurrrr

canim yaa kiyamam hele hele baban icin diyon ya dayanamam sana
insallahhh nur topu gibi koca cuklu bi oglun olurrrr

saol canım benim. rabbim büyük ona sığınıyorum artık. düşünsenize bazen annemlerde toplanıyoz annem, 3 kız, 3 kız torun 1 tane babam:)))))) adam demese de içinden geçiriyordur herhalde((((

psci cnm kendini nasil hissediyosun test falan yaptinmi kasik agrisi akinti serviks bi bak hele

psci cnm kendini nasil hissediyosun test falan yaptinmi kasik agrisi akinti serviks bi bak hele

yok cnm yapmadım
kasık ağrım var
akıntım çook az
ya ben geçen ay kurutucu kullandım ya akıntım yok bu ay
ama olanda peçeteye sürünce ya da çamaşırıma gelen sarımsı yaaa
çok ilginçç...
antibiyotikten mi?

Allah sizlere planinzda dogru yolu göstersin canlarim insAllah dilediyiniz olur ....
Kolay gelsin

Dualarim sizlerle...
ezgin

Alman sayfasinda yapan cok var, biri bana yazdi gulen yûz kullanarak 0+12 yi yapmis, 3 ay Takip etmis vucudunu...gulen yûz gülene Kadar sik sik yapmis, ve normalde Ben kendimden biliyorum gulen yûz cikinca 1 1/2 Gun sonra catlama oluyor.bu bi Ära yapmis halen güllen yûz cikmis iki saat sonra Gene yapmis negativ cikmis, aradan 12 Saat sonra iliskiye girmis. Yani 0+12 yapmis oluyor, Bazisi rahmini kontrol ediyor ama o cok zor denedim ben....yada doktor takibiyle....

ALLAHIM işallah nasip eder canım dedesine hayırlı bir erkek torun olur..
insan haliyle kendinde olmayınca çocuklarından bekliyor bendende geçti de işallah kızlarımdan erkek torunum olurda hevesimi alırım
(ben şimdiden duaya başlıyayım ancak kabul olur işallah)

Kızlar Sudafed şurubu ne surubuydu..arkadasım turkiyeye gitcek ısmarlamak istiyorum, kiz icin iyi değilmi

SUDAFED Ekspektoran
Şurup

GlaxoSmithKline

Etken Madde(ler):
Psödoefedrin HCl 30 mg/5 ml, Gliseril gayakolat (Gayafenesin) 100 mg/5 ml

Piyasa Şekilleri:
150 ml’lik şişelerde.

Kullanım Şekli:
Günlük doz erişkinlerde ve 12 yaşından büyük çocuklarda 3 kez 2 ölçek; 6-12 yaş arası çocuklarda 3 kez 1 ölçek ve 2-5 yaş arası çocuklarda 3 kez 1/2 ölçektir.

Endikasyonları:
Prodüktif (balgamlı, göğüse inmiş) öksürükle birlikte görülen üst solunum yolu rahatsızlıklarında semptomatik bir rahatlama sağlar. Burnu açar, burun akıntısını durdurur ve ekspektorasyonu sağlayarak hastayı rahatlatır.
alıntıdır..

netten buldum işini görür umarım

emreemirim
ben o+12 anlatmistim gormedin sanirim

ovulasyondan 12. saat ve sonrasi cook emin olacaksin ama ovulasyondan sonra 8. saatt deil 12. saat ve sonrasi

yaa orkisss sen yani ovulasyondan sonra 12.saate kadar kizmi diyosun yoksa 12.saatten sonramiii,kizz benim bildigimm ovulasyon gunu ve ertesi gunu erkek olur geneldee,nasil oluyooya anlamiyorummmbide dusununki erkek spermler hizli ve hareketli e ovulasyondada ilk onlar doller bence,haa ovulasyondan 2 gun once desen hadi neyse yumurtaya kadar erkek spermi olur,kiz doller yani benim burdaki daktirda boyle dediii,turkydeki de dedii,kafamizi karistirmayalimmm bence:44::26:

dolunay kız yeniay erkek diye biliyorum

benim de ailemde kız bebek daha fazla. annenin genetiğinden mi kaynaklanıyo acaba?
kızlar bi el atın bakalım, kaç kardeşsiniz kaç kız kaç erkek vs?

canım benim.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yakışıklı bir oğluş.
canım tayinin en kısa zamanda eşinin yanına çıkar umarım.çok zor.

kız orkişşşşş yumurtam çatlamıodur demii
yoksa bu gece yapsak mı :44::44::44:

keşke ovulasyon testi yapsaydın kız.en azından bize de kılavuz olurdun.
test pozitif çıktıktan ne kadar süre sonra çatlıyor diye.

benim de ailemde kız bebek daha fazla. annenin genetiğinden mi kaynaklanıyo acaba?
kızlar bi el atın bakalım, kaç kardeşsiniz kaç kız kaç erkek vs?

valla ben bu kız erkek işinde genetik felan yok.
ben baba tarafının tek kız torunuyum. baba tarafından 7 erkek kuzenim sıfvar.
anne tarafından da 5 erkek 3 kızıs.ağırlık erkekte.
ama kuzenler sırayla doğuruyo yeni nesilde de ağırlık kızda.

Son düzenleme:

Seni okurken okadar duygulandımki anlatamam bizde üç kızız Abi'm varmış en büyüğümüz bir ay yaşamış ölmüş ve arkadan üç kız ablalarım ikişer kız ben evlendim yine kız ettimi babama üç kızdan sonra beş kız torun düşün artık biraraya gelince evin halini bütün cesaretimi toplayıp bidaha hamile kalmaya karar verdim ozamanlar hiç bir yöntem yum. zamanıda bilmiyordum tek yapacağım duaydı Allahıma yalvarmaktı bildiğim duyduğum herşeyi yaptım aynı senin gibi babam için çok istedim adamcağız ölmeden erkek torun sevgisinide tatsın istedim ağlayarak yalvardım hergece.nihayet hamile kaldım ve herkes yorumlarını yapmaya başladı kızdır Buda mimlenmişizya artık...okadar bunalımdaydımki kocam deli oluyor oğlana babam yanıyor erkek hasretiniz yıllardır ama nasılsa Buda kızdır diye hiç heyecanmıyorlar bile zordan seviniyomuş gibi davranıyolar okadar çok üzülüyordumki anlatamam çok dua ettim her namazımda gece yarıları hep yalvardım ben bile emindim sanki kız olacağından.erkek bizim için bı mucizeydi adeta. Neyse büyük gün geldi ve doktora gittik okadar heyecanlıydımki anlatamam bı tarafım kızdır biz oğlan doğuramayızki diyordu bı tarafım Rabbim bu aciz kulunun duasını kabul etmiştir belki diyordu ve doktor gözümün içine bakarak annesi oğlun geliyo dedi inanamadım doğurana kadar inananamadım Rabbim dualarımı kabul etti ve çooook yakışıklı bir oğlum oldu.Şimdi babamın göz bebeği adamcağız severken bile gözleri doluyor meğer canım babamın içinde nasılda erker hasreti varmışta bize hiç belli etmemiş.Burdaki bütün arkadaşlarım İnşallah hepinizin Rabbim dualarını kabul eder sizlerde benim gibi sevinirsiniz inanın kendime nasıl istediysem sizede öyle dua ediyorum.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…