- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.261
hiç merak etme bacım allahın izniyle oğluşun şu an diğer sperm kardeşleriyle savaşıyor ve birinci gelicek ben biliyorum:)))))))
hiç merak etme bacım allahın izniyle oğluşun şu an diğer sperm kardeşleriyle savaşıyor ve birinci gelicek ben biliyorum:)))))))
kız Allah iyiliğini versin emi.
gayet iyiyim..pscimmmmmmmmmmm napıon nasıl hissediyorsun kendini?
tamam canım okuycampsci abdestini al yusuf suresini oku
canım çok tşk ederimCnm temelı atmsın hayırlısı olur ınsallah hemende tutar
teravet bacım sen klomen kullacak mısın?
ben de tam yazıcaktım ki sen sormuşsun.
bugün adetimin 8. günü.
doktora gittim. 16 mm lik bir yumurtam varmış. cuma sabahı gel iğneyi yapalım dedi. ben yarın geleyim dedim erken olur dedi.
geçen ay gittiğimde 18mm idi. hemen sonraki günün akşamı çatlamıştı.
harhalde duramam yarın akşam da giderim.
bakalım..
Allah'a emanet..
büyük ihtimal benm de öyle oldu teroş
18mm in ertesi günü gece çatladı bence..
kız psci bacıııııı
oğluşu kapmışsın bakıyom da sessiz sedasızzzzz
Allah gönlüne göre versin bacısı
kaç günde bir adet oluyosun?
ve kaçıncı günde oldu yumurtlaman
satın kaç?
Varligini bir mektupla supriz yaparak babana soylemistik yavrum.... ustelik baban turkiyede bizde isvictedeydik...,
Var oldugunu duyunca baban ilk arabayi degistirelim demisti...aile buyuyor demisti ...bayram havasi esmisti evde baban ayri sevinir,kardeslerin ayri sevinir ,teyzen ayri sevinir, sanki evin ilk bebegi sen olacaktin....Ama olmadi sen cenneti tercih ettin ben anneme babama aileme sefeat edecegim dedin sessizce cekip gittin kavusacagimiz gunu iple cekiyorum ablan ve abilerin gibi sende guzelsin eminim sen su an en guzel yerdesin yavrun kurtulusa erenlerdensin...seni cok ozluyor ve opuyorum yavrum seni asla unutmayacagim..
01.02.2012 BUGUN KUCAGIMA SENI ALACAGIM GUN FANI DUNYADA ALAMADIM BAKI DUNYADA NASIP OLUR INSALLAH.....
canım dr mart ayı için deneme yapacak gidersem tabi. bu ikiz kızları okudum ya klomen iğne ve ikiz kız kafam karıştı iyice. takvimlerde karışık bir şeyler söylüyor. uçtum iyice. ahh ben denediğimde vajinal du yapmasam belki tutardı bu sıkıntılarda olmazdı yaa. benim yumurtam oluşuyor zaten dr neden klomen diyor ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?