- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.301
kızlar eğlenelim biraz
bakın bu benm bebişim
Eki Görüntüle 337705
bu da orkişin
Eki Görüntüle 337707
bu egemin
Eki Görüntüle 337708
bu mimoşun
Eki Görüntüle 337709
bu nurun
Eki Görüntüle 337711
bu mulbery nin
Eki Görüntüle 337712
bu mrm nin
Eki Görüntüle 337713
bu egeadanın
Eki Görüntüle 337714
bu gelinciğin
Eki Görüntüle 337715
bu emremirin
Eki Görüntüle 337716
bu gurbet güzelinin
Eki Görüntüle 337717
bu sitenin en sert hatununun oğluuuu teroşun
Eki Görüntüle 337718
icimde tarifini edemedigim bi olumsuz duygular var inan cok kotuyum dr a gidemiyorum yum ne alemde bilmiyorum
bu ay deneme ayim sikintim var suann sizin yazdiklarinizi okudukca agliyorum
cok kotuyum
ozel mesaj yazan arkadaslar bi sure cvp veremezssem kusura bakmayinn inanin bombosum
kız ne sertliğimi gördün
icimde tarifini edemedigim bi olumsuz duygular var inan cok kotuyum dr a gidemiyorum yum ne alemde bilmiyorum
cok kotuyum
ozel mesaj yazan arkadaslar bi sure cvp veremezssem kusura bakmayinn inanin bombosum
amanınn bu aynı benim büyük kıza benziyor
cok kotuyum
aaaaaaaaaaa noldu kiii
çok üzüldüm orkiş
noldu sana yaaaa
sen dr a gidemiosun diye mi sıkıldın
matematik dr a mı gitti
sevil dr a mı gitti
ya yapma böyle
ben dr a gitmeseydim dün gece yapıcaktım belki daha ii olucaktı
sen neye sıkıldın böyle
kıyamam ben sana
aaaaaaaaaaa noldu kiii
çok üzüldüm orkiş
noldu sana yaaaa
sen dr a gidemiosun diye mi sıkıldın
matematik dr a mı gitti
sevil dr a mı gitti
ya yapma böyle
ben dr a gitmeseydim dün gece yapıcaktım belki daha ii olucaktı
sen neye sıkıldın böyle
kıyamam ben sana
kız kendine gel deliiii
bugün kaçıncı günü adetinin?
bilmiyorum cnm hic bisey yiyemiyorum yaptigim karbonatli suyum 2 gundur dolap bekliyor
bugun hic bis yapmadim ev darma duman bi dus aldim namazimi kildim oylece oturuyorum ot gibiyim
ayniyim seninle
Üzülme bir tanem yumurtlama testin var ya ona bakarsın.herkes burda doktor kontrolunde kalmadı kı ovulasyon testiyle takip ettiler şu anda hamişlerin çoğu öyle..şimdi senin zamanın azaldı ya stres bastı galiba çok takma rahat ol,ALLAH nasip ettiyse nasıl olsa olur,hiçbirşey yapmasanda olur bebeğim.Kendini başka işlere versen düşünmemeye çalış..
dualarinizi bekliyorumm ne olur dua edin
bilmiyorum cnm hic bisey yiyemiyorum yaptigim karbonatli suyum 2 gundur dolap bekliyor
bugun hic bis yapmadim ev darma duman bi dus aldim namazimi kildim oylece oturuyorum ot gibiyim
ayniyim seninle
bide bu sabah ates olcumumu kacirdim ona moralim bozuldu
dualarima dualariniza siginiyorum
keske in genderdeki yazilanlari okumasaydim
afff rabbimm insallahh rabbim gonlumdekini versin yoksa kaderimdekini gonlumu razii eylesinn
yaa ben raziyimda su kayinpeder inadina eltiminkini yanimda sevme seklini duysaniz agziniz acik kalir kizlarr
enn pis sekilde seviyoo dengesiz adamm
afff rabbimm insallahh rabbim gonlumdekini versin yoksa kaderimdekini gonlumu razii eylesinn
yaa ben raziyimda su kayinpeder inadina eltiminkini yanimda sevme seklini duysaniz agziniz acik kalir kizlarr
canım benim dualarım seninle mevlit kandilini boş geçirmeyelim ben en çok duanın gücüne inanıyorum
geçen yıl bu zamanlarda ben senin telaşındaydım kandil günü tyesbih namazı hacet namazı kılıp Allahımdan istedim ama ne istedigim tam belli degildi hem deli gibi erkek istiyordum hemde kızıma kızkardeş takdirim sana Allahım hakkımda hayırlısını ver dedim kızım oldu şuan 3 aylık hem okadar güzelki 2 kız olması oğlun olursa çok sevinirim ama kızında olursa üzülme ilerde sana yoldaş olurlar işallah
benim 2009 da bi oğlum oldu karnımda öldü inan onu yaşamak daha zorrr
sen 27-28 günde bir oluyosun di mi? 10. günden itibaren başla testlere.
senin kızını sevmiyo mu peki?
Ağlattın kız beni...ALLAHIM inşallah iki tane birden pipili verir de görür ozaman.Canım benim içim yandı ALLAH tepesinden baksın o kayınpederinin ..Bak beni hamileyken kayınvalidem kızdırmıştı ben de ona demiştim ki ALLAHIM benden başka doğuran gelini olmasın diye bir tek benim kızım var başkada torun yok.ALLAH çok büyük..gerçi o öyle düşünmeyip olmayan torunlarına erkek bebek kıyafetleri alıyor ama olsun.ALLAH bir şekilde çıkarır bunu da elbet
kız orkiş kendine gel.
ingenderdeki moralini ne bozdu en çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?