Süper Anneler - 2011

kız ne sertliğimi gördün

aaaaaaaaaaa noldu kiii
çok üzüldüm orkiş
noldu sana yaaaa
sen dr a gidemiosun diye mi sıkıldın
matematik dr a mı gitti
sevil dr a mı gitti
ya yapma böyle
ben dr a gitmeseydim dün gece yapıcaktım belki daha ii olucaktı
sen neye sıkıldın böyle
kıyamam ben sana

kız kendine gel deliiii
bugün kaçıncı günü adetinin?

Üzülme bir tanem yumurtlama testin var ya ona bakarsın.herkes burda doktor kontrolunde kalmadı kı ovulasyon testiyle takip ettiler şu anda hamişlerin çoğu öyle..şimdi senin zamanın azaldı ya stres bastı galiba çok takma rahat ol,ALLAH nasip ettiyse nasıl olsa olur,hiçbirşey yapmasanda olur bebeğim.Kendini başka işlere versen düşünmemeye çalış..

aynen katılıyorumç gülenyüz doktor gözleminden çok daha iyi sonuç veriyor.

bilmiyorum cnm hic bisey yiyemiyorum yaptigim karbonatli suyum 2 gundur dolap bekliyor
bugun hic bis yapmadim ev darma duman bi dus aldim namazimi kildim oylece oturuyorum ot gibiyim

kız kendine gel deliiii
bugün kaçıncı günü adetinin?

ayniyim seninle

bilmiyorum cnm hic bisey yiyemiyorum yaptigim karbonatli suyum 2 gundur dolap bekliyor
bugun hic bis yapmadim ev darma duman bi dus aldim namazimi kildim oylece oturuyorum ot gibiyim

ayniyim seninle

sen böyle stres yaparsan hamiş kalamazsın canm
bu kadar takma kafaya
sen elinden geleni yaptın
gerisini Rabbime bırak
duanı et
kalbini ferah tut..

bide bu sabah ates olcumumu kacirdim ona moralim bozuldu
dualarima dualariniza siginiyorum
keske in genderdeki yazilanlari okumasaydim
afff rabbimm insallahh rabbim gonlumdekini versin yoksa kaderimdekini gonlumu razii eylesinn
yaa ben raziyimda su kayinpeder inadina eltiminkini yanimda sevme seklini duysaniz agziniz acik kalir kizlarr
enn pis sekilde seviyoo dengesiz adamm

dualarinizi bekliyorumm ne olur dua edin

canım benim dualarım seninle mevlit kandilini boş geçirmeyelim ben en çok duanın gücüne inanıyorum
geçen yıl bu zamanlarda ben senin telaşındaydım kandil günü tyesbih namazı hacet namazı kılıp Allahımdan istedim ama ne istedigim tam belli degildi hem deli gibi erkek istiyordum hemde kızıma kızkardeş takdirim sana Allahım hakkımda hayırlısını ver dedim kızım oldu şuan 3 aylık hem okadar güzelki 2 kız olması oğlun olursa çok sevinirim ama kızında olursa üzülme ilerde sana yoldaş olurlar işallah
benim 2009 da bi oğlum oldu karnımda öldü inan onu yaşamak daha zorrr

senin kızını sevmiyo mu peki?

Ağlattın kız beni...ALLAHIM inşallah iki tane birden pipili verir de görür ozaman.Canım benim içim yandı ALLAH tepesinden baksın o kayınpederinin ..Bak beni hamileyken kayınvalidem kızdırmıştı ben de ona demiştim ki ALLAHIM benden başka doğuran gelini olmasın diye bir tek benim kızım var başkada torun yok.ALLAH çok büyük..gerçi o öyle düşünmeyip olmayan torunlarına erkek bebek kıyafetleri alıyor ama olsun.ALLAH bir şekilde çıkarır bunu da elbet

oyyy daha 3 aylik haa cnm allah razi olsunn bilmiyorum doluyumm biriniz yanimda olsaniz sarilip oylece aglarim o derece
cunki bizi bizden baska kimse anlamaz
insallahh bende hepinize dua ediyorumm insallah cnm

sen 27-28 günde bir oluyosun di mi? 10. günden itibaren başla testlere.

tamam teravet dedigini yapacam

senin kızını sevmiyo mu peki?

oylesine iste sevmesin umrumdami anasinin babasinin sevgisii onlarinkinden baskin cikar
ama nispet yapiyor sunnet yapacakmis beni bekliyor yahuu adam tovbe allah misin ne biliyosun oglum olacakk pessssss
iste a oglumun oldu bide b oglumun olur dedeleri neler yapmazz canin cika

amiinnn ablacimm aminnn valla boyle dualariniz icime buzzz gibi sular serpiyor anlatamamm yanii hic bisey bu kadar mutlu edemez benii
artik rabbim neyi layik gorurse kabulum ama ....... amasi var iste
kandil gunu hepinize teek tekk dua edicemm nicklerinizle insallahhhh bi kagita yazip hazirliycamm benimki kabul olmazssa sizinkiler olsun insallahh karamsarlik yok insallah ama nasibimde yoksa diyeyim

kız orkiş kendine gel.
ingenderdeki moralini ne bozdu en çok

kız orkiş kendine gel.
ingenderdeki moralini ne bozdu en çok

ayyy delii guldurdun benii o smile ne kizz merakli seniii
herseyii birebir uygulamislarr aylarcaa amaclarina ulasamamislarr mimosssss

haasa rabbim istedimi bisey yapsanda yapmasanda boss o ol diyecek inancli insanlariz ama seytan durtuyoo iste
tovbe bismillah yarabbimm

amiinnn ablacimm aminnn valla boyle dualariniz icime buzzz gibi sular serpiyor anlatamamm yanii hic bisey bu kadar mutlu edemez benii
artik rabbim neyi layik gorurse kabulum ama ....... amasi var iste
kandil gunu hepinize teek tekk dua edicemm nicklerinizle insallahhhh bi kagita yazip hazirliycamm benimki kabul olmazssa sizinkiler olsun insallahh karamsarlik yok insallah ama nasibimde yoksa diyeyim[/QUOTE]

ALLAH kulunu darda bırakmaz bak görürsün olucak inşallah kandil gecesi ben de ALLLAHIN izniyle hepinize dua edeceğim.Ben otobüste minübüste metrobüste ne zaman aklıma gelirse nicklerinize dua ediyorum,özellikle bir erkek bebek görünce var ya kendimden geçiyorum sıradan başlıyorum hepinizi aklımdan geçiriyorum.

evet teravet. klomen ve çat iğnesi. ve sitesinde bir soruya çat iğnesi ile olgun olan tüm yumurtalar çatlar demiş. bir deben 17 de regli oldum 26 gittim doktora 12 mmlik yumurtam vardı. ben ortalama 30 günde oluyorum regli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…