Süper Anneler - 2011

teravet anacım ne kadar erken yumurtluyorsun sen.hipertroidi falan yok dimi sende.erken yumurtlamakta pek ii değilmiş.sık regl oluyorsun....

ee orkiş henüz tıp bu olaya %100 çözüm blmuş değil.pgt ye bile %100 diyemiyorlar..
ben ingenderde bi karu okudum.iki gün nce tek ilişki oğlu olmuş.erkek diyeti yapmış.hemde oğlan isteyen biri..anlamamdığım neden iki gün önce tek ilişki yapmış
herkes değişik bi yol bili galiba....

olmayan torunlara erkek bebek kıyafeti alıp ne yapıyor ya
bizim insanımız ne kadar cahil yaaa

evet teravet. klomen ve çat iğnesi. ve sitesinde bir soruya çat iğnesi ile olgun olan tüm yumurtalar çatlar demiş. bir deben 17 de regli oldum 26 gittim doktora 12 mmlik yumurtam vardı. ben ortalama 30 günde oluyorum regli

kızlar siz ne kadar çabuk yumurtluyorsunuz,yaklaşık 14.gün o zaman çatlıyordur

bulantım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............kusmuyorum ama bulantım varrrrr.......
koku hassasiyetim var.................
iştahım yokkkkkkk........

canım galiba zamanlama çok önemli değil ya.iki gün öncesi bile yapmış demek ki erkek sperm de yaşıyor.Gerçi artık x ve y ler aynı hız ve yaşam süresine sahip diyorlar ya..böyle olunca o zaman iş annede bitiyor yumurta hangisi çekerse o mu oluyor acep:26:

kız egem 2011 sana sordum, unuttum üste yazmayı?? ne anladın şimdi 12 mmden ben bişi anlamadım da
orkdm bende çok moralsizim

GÜlüm ne yapıp ettiğini bilmiyorumda benim içimi yaktığını biliyorum düşündükçe bile içim yanıyor.

canimsin cigerini yakiyolar demi insanin
esim en basta isteksizdii simdi o da bi istekliki egemm yaa oda beni strese sokuyorrr:18:

ayni canimm aynii
sadece renkler degisikkk

ama nasil anliyorum kiz nezaman erkek nezaman icin , bana hesap edermisin canim son adetim 27.1.12 dogum 7.8.81 esim 19.4.78

bide sen hangisine bakiyorsun onu yollasana bi alman sayfasinda soruyum sat dönemi ne yazmam gerekiyormus...

kizlar bugunesimle iliskiye girdik bugun basladik haydi hayirlisi artik....dua edin benim icinde, orgazme olmadim, sola yattim 10-15 kadar dua ettim icimden, buay ben kesin cok erken yumurtlucam, agrimda var cünkü...

canimsin cigerini yakiyolar demi insanin
esim en basta isteksizdii simdi o da bi istekliki egemm yaa oda beni strese sokuyorrr:18:

hem de nasıl yanıyor.canım eşinin stressiz olması lazım gerçi streste de spermler harekete geçiyor derler.ALLAHIM sana inşallah iki tane oğlan nasip etsin .sen gençsin bakarsın:)

annede önemlide geçen bugün ne giyseme bi kız çıktı.özetlerde gördüm.10 kız kardeşmişler.hepsi aynı anneden:44:
bence erkeğin sperm olayıda önemli...demekki adamda sadece xler aktif yler pasiff...yleri pasiften aktife geçirmek nasıl olur acba...
ama bi arkadaş vardı.kızın kocasının morfoloji sıfırayakın.direkt tüp demişler...kadın iki oğlan doğurdu..kızlar bu işin içinden çıkamıyoruz

hee kıss sölemek istemiyom ama ne yaparsam yapayım kız olacak gibime geliyor, oysa aralıkta erkek olacak hissetmiştim
ama aralıkta bir şey olmadığına göre hislerrim doğru değil

pcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynen hayalimdeki erkek çocuk buuuuuuuuu
ayyyyyyyyyyyyyyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhh
sağlıklı hayırlı ve bunun tıpkısı gibi olur inşallahhhhhhhhhh

bulantım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............kusmuyorum ama bulantım varrrrr.......
koku hassasiyetim var.................
iştahım yokkkkkkk........

mimozaaaaaaaaaa
hazırlan Allahın izniyle oğluşun geliyorrrrrrrrrr
oğlumda da aynı şekildeydim ben
kızımda kusardım ama oğlum da bulantım olurdu ama kusamazdım
ayyyyyyyyy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…