- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.321
teravet anacım ne kadar erken yumurtluyorsun sen.hipertroidi falan yok dimi sende.erken yumurtlamakta pek ii değilmiş.sık regl oluyorsun....ben de tam yazıcaktım ki sen sormuşsun.
bugün adetimin 8. günü.
doktora gittim. 16 mm lik bir yumurtam varmış. cuma sabahı gel iğneyi yapalım dedi. ben yarın geleyim dedim erken olur dedi.
geçen ay gittiğimde 18mm idi. hemen sonraki günün akşamı çatlamıştı.
harhalde duramam yarın akşam da giderim.
bakalım..
Allah'a emanet..
Ağlattın kız beni...ALLAHIM inşallah iki tane birden pipili verir de görür ozaman.Canım benim içim yandı ALLAH tepesinden baksın o kayınpederinin ..Bak beni hamileyken kayınvalidem kızdırmıştı ben de ona demiştim ki ALLAHIM benden başka doğuran gelini olmasın diye bir tek benim kızım var başkada torun yok.ALLAH çok büyük..gerçi o öyle düşünmeyip olmayan torunlarına erkek bebek kıyafetleri alıyor ama olsun.ALLAH bir şekilde çıkarır bunu da elbet
evet teravet. klomen ve çat iğnesi. ve sitesinde bir soruya çat iğnesi ile olgun olan tüm yumurtalar çatlar demiş. bir deben 17 de regli oldum 26 gittim doktora 12 mmlik yumurtam vardı. ben ortalama 30 günde oluyorum regli
olmayan torunlara erkek bebek kıyafeti alıp ne yapıyor ya
bizim insanımız ne kadar cahil yaaa
Biorhythmus-Rechner - online interaktiv kostenlos berechnen
kizlar buda ayni degilmis sizin hesap ettiginizden
ee orkiş henüz tıp bu olaya %100 çözüm blmuş değil.pgt ye bile %100 diyemiyorlar..
ben ingenderde bi karu okudum.iki gün nce tek ilişki oğlu olmuş.erkek diyeti yapmış.hemde oğlan isteyen biri..anlamamdığım neden iki gün önce tek ilişki yapmış
herkes değişik bi yol bili galiba....
Biorhythmus-Rechner - online interaktiv kostenlos berechnen
kizlar buda ayni degilmis sizin hesap ettiginizden
GÜlüm ne yapıp ettiğini bilmiyorumda benim içimi yaktığını biliyorum düşündükçe bile içim yanıyor.
ben ne zaman yumurtluyorum ki kız nerden anladın???
kız egem 2011 sana sordum, unuttum üste yazmayı?? ne anladın şimdi 12 mmden ben bişi anlamadım da
orkdm bende çok moralsizim
ayni canimm aynii
sadece renkler degisikkk
canimsin cigerini yakiyolar demi insanin
esim en basta isteksizdii simdi o da bi istekliki egemm yaa oda beni strese sokuyorrr:18:
canım galiba zamanlama çok önemli değil ya.iki gün öncesi bile yapmış demek ki erkek sperm de yaşıyor.Gerçi artık x ve y ler aynı hız ve yaşam süresine sahip diyorlar ya..böyle olunca o zaman iş annede bitiyor yumurta hangisi çekerse o mu oluyor acep:26:
bak bu senin oğluşun
Eki Görüntüle 337738
bu da bernurun
Eki Görüntüle 337739
bu suzanın
Eki Görüntüle 337740
bulantım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............kusmuyorum ama bulantım varrrrr.......
koku hassasiyetim var.................
iştahım yokkkkkkk........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?