- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.341
tam zamanında yazmışsın süper tutturma
yumoşuma olan olmuş çatlamış önce çok moralim bozuldu
yeni çatlamıştır dedi
bence dün gece çatladı
eve gelir gelmez hoppidi hoppidiiii
kız bugün hep aklımdaydın
nerde bu kız diodum
ultrasona bidaha ne zaman gidiceksin
senden de güzel haberi alalım yaaa
kızlar eğlenelim biraz
bakın bu benm bebişim
Eki Görüntüle 337705
bu da orkişin
Eki Görüntüle 337707
bu egemin
Eki Görüntüle 337708
bu mimoşun
Eki Görüntüle 337709
bu nurun
Eki Görüntüle 337711
bu mulbery nin
Eki Görüntüle 337712
bu mrm nin
Eki Görüntüle 337713
bu egeadanın
Eki Görüntüle 337714
bu gelinciğin
Eki Görüntüle 337715
bu emremirin
Eki Görüntüle 337716
bu gurbet güzelinin
Eki Görüntüle 337717
bu sitenin en sert hatununun oğluuuu teroşun
Eki Görüntüle 337718
evet insana ölebi rehavet çökmüyo değil.hee kıss sölemek istemiyom ama ne yaparsam yapayım kız olacak gibime geliyor, oysa aralıkta erkek olacak hissetmiştim
ama aralıkta bir şey olmadığına göre hislerrim doğru değil
ama nasil anliyorum kiz nezaman erkek nezaman icin , bana hesap edermisin canim son adetim 27.1.12 dogum 7.8.81 esim 19.4.78
bide sen hangisine bakiyorsun onu yollasana bi alman sayfasinda soruyum sat dönemi ne yazmam gerekiyormus...
kizlar bugunesimle iliskiye girdik bugun basladik haydi hayirlisi artik....dua edin benim icinde, orgazme olmadim, sola yattim 10-15 kadar dua ettim icimden, buay ben kesin cok erken yumurtlucam, agrimda var cünkü...
evet teravet. klomen ve çat iğnesi. ve sitesinde bir soruya çat iğnesi ile olgun olan tüm yumurtalar çatlar demiş. bir deben 17 de regli oldum 26 gittim doktora 12 mmlik yumurtam vardı. ben ortalama 30 günde oluyorum regli
Varligini bir mektupla supriz yaparak babana soylemistik yavrum.... ustelik baban turkiyede bizde isvictedeydik...,
Var oldugunu duyunca baban ilk arabayi degistirelim demisti...aile buyuyor demisti ...bayram havasi esmisti evde baban ayri sevinir,kardeslerin ayri sevinir ,teyzen ayri sevinir, sanki evin ilk bebegi sen olacaktin....Ama olmadi sen cenneti tercih ettin ben anneme babama aileme sefeat edecegim dedin sessizce cekip gittin kavusacagimiz gunu iple cekiyorum ablan ve abilerin gibi sende guzelsin eminim sen su an en guzel yerdesin yavrun kurtulusa erenlerdensin...seni cok ozluyor ve opuyorum yavrum seni asla unutmayacagim..
01.02.2012 BUGUN KUCAGIMA SENI ALACAGIM GUN FANI DUNYADA ALAMADIM BAKI DUNYADA NASIP OLUR INSALLAH.....
kızlar hepiniz harikasınız ya bende ablam için bakıyordum sayfalara 2 kızı var bide erkek olsun istiyor burayı tesadüf buldum hepiniz kardeş gibi olmuşsunuz çok duygulandım sizden çok faydalanıcam galiba allah hepinizin yardımcısı olsun resimlerdeki gibi pipilileriniz olur inşallah
ama nasil anliyorum kiz nezaman erkek nezaman icin , bana hesap edermisin canim son adetim 27.1.12 dogum 7.8.81 esim 19.4.78
bide sen hangisine bakiyorsun onu yollasana bi alman sayfasinda soruyum sat dönemi ne yazmam gerekiyormus...
kizlar bugunesimle iliskiye girdik bugun basladik haydi hayirlisi artik....dua edin benim icinde, orgazme olmadim, sola yattim 10-15 kadar dua ettim icimden, buay ben kesin cok erken yumurtlucam, agrimda var cünkü...
Orkişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kendine gel bakimmmmmmmmmmmmmmm
ümitsizliğe kapılmak hele de sana hiç yakışmıyor
Başaracaksın Allahın izniyle
Ama önce sen inan buna tamam mı canoooooooooooooooooooooooooooo
Elinden gelen herşeyi yap mutlaka
Bizim dualarımızla da olacak inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Teroş sen doktora bakma
Git senin ugyun gördüğün zaman da.
Sen bence doktordan daha bilgilisin valla hatta hepimiz
Nisnur hoşgeldin aramıza canım
Bize takılmaya devam et
Önce Allahın izniyle ablan muradına kavuşur inşallah
Sanıyorum sen bekarsın evlenince de sen inşallah
hee kıss sölemek istemiyom ama ne yaparsam yapayım kız olacak gibime geliyor, oysa aralıkta erkek olacak hissetmiştim
ama aralıkta bir şey olmadığına göre hislerrim doğru değil
bak bu senin oğluşun
Eki Görüntüle 337738
bu da bernurun
Eki Görüntüle 337739
bu suzanın
Eki Görüntüle 337740
martta deneyecektim ama şimdi vazgeçtimmm,baksana zamanlama bile boooooooşşşş
NAZ,sen ne yapıyorsun,diyet,takviye...hem zaten bioyla,yorumcu her zaman denk gelmiyorkiiiii
naz81
ne zaman regl oldun
yazsana biiiiiii
bak bu senin oğluşun
Eki Görüntüle 337738
bu da bernurun
Eki Görüntüle 337739
bu suzanın
Eki Görüntüle 337740
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?