Süper Anneler - 2011

canım bu akşam 2 li test sonuçlarım gelecek..yarın yada p.tesi sonuçları götürcem ama bence ultrasona almaz...çünkü cinsiyet için 3 hafta sonra gel en erken dedi doktorum..
beklicem malummm yapçak bişi yokk

ayyyy ben o resimdeki pipişliye bayıldımmmmm.....Allahın hakkımda hayırlı ise nasip et inşallahhhhhhh...

maviş mavişş bana çekerse olmaz ama görümcem falan mavi gözlüüü belkide olur...aman erkek olsunda maviş olmasın demi ama ...

nazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

erken yumurtlayacağını kesin biliyoırsan amannnnnnnn ilişkiyide erken kes mutlaka
yumurtlamaya kalma sakınnnnnnnnn 2 gün öncesi bile riskli
hadi hayırlısıyla bu kez kızın yola çıkar inşallahhhhhhhhhh

evet teravet. klomen ve çat iğnesi. ve sitesinde bir soruya çat iğnesi ile olgun olan tüm yumurtalar çatlar demiş. bir deben 17 de regli oldum 26 gittim doktora 12 mmlik yumurtam vardı. ben ortalama 30 günde oluyorum regli

canım 10.gün doktora gitmişsin 12 mm...
11.gün 14mm
12.gün 16 mm
13.gün 18 mm
14.gün 20 mm ve üstü o zaman çatlar ya ordan yola çıkarak yazdım..

Tickerimden de anlayacağınız üzere benim siklus gene uzadı
Bu ay da sonraki aylarda yine şansım yok

canlarrrrrrrrrrrrrr

Kandilde hepimize bol bol dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
Gerçek adımı genelde herkes biliyor
Özellikle bilenler gerçek isimlerimizle edin hepimize

Orkişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kendine gel bakimmmmmmmmmmmmmmm
ümitsizliğe kapılmak hele de sana hiç yakışmıyor
Başaracaksın Allahın izniyle
Ama önce sen inan buna tamam mı canoooooooooooooooooooooooooooo
Elinden gelen herşeyi yap mutlaka
Bizim dualarımızla da olacak inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Teroş sen doktora bakma
Git senin ugyun gördüğün zaman da.
Sen bence doktordan daha bilgilisin valla hatta hepimiz

kızlar hepiniz harikasınız ya bende ablam için bakıyordum sayfalara 2 kızı var bide erkek olsun istiyor burayı tesadüf buldum hepiniz kardeş gibi olmuşsunuz çok duygulandım sizden çok faydalanıcam galiba allah hepinizin yardımcısı olsun resimlerdeki gibi pipilileriniz olur inşallah

canım benim Allah en kısa sürede yeniden yollasın inşallah bebişini
Sana ve eşine ve çocuklarına uzun seneler nasip etsin sağlıklı huzurlu
Üzülme ne olur Allahtan gelene razıyız hepimiz de...
YİNE OLACAK İNŞALLAH. Dualarımız seninle bacımmmmm

ee o zaman erken değil ki 14. gün. bu arada benim normal sikluslarım 31 hatta 34 e bile çıktığı olmuştu. geçen ay antibiyotik kullandım 27 oldu bakalım bu ay egemin dediği gibi 14 gün yumurtlarsam valla siklusumda azaldı ha

Nisnur hoşgeldin aramıza canım
Bize takılmaya devam et
Önce Allahın izniyle ablan muradına kavuşur inşallah
Sanıyorum sen bekarsın evlenince de sen inşallah

11 subattan 20 subta kadar kiz 21 notr ama dolunay
4 9 mart kiza yatkin
11 14 mart kiz gunun

esinin biosu cok tuhaf naz
hep meyilli ya kiza ya erkege bu sekilde senin gunlerin baskin cikar dikkat et

2 6 subat kiza meyilli
22 subattan 4 marta kadar kiza meyilli
17 19 marta tam kiz gunu ( ama sende kiz yok bu kezde )bu tarih senin erkege meyilli

insallahh bernur abla insallahh
inanmak istiyorumm insallahh olcakk hepimizinnn soooylleeee bayram ederiz insallahhhhhhhhh

Nisnur hoşgeldin aramıza canım
Bize takılmaya devam et
Önce Allahın izniyle ablan muradına kavuşur inşallah
Sanıyorum sen bekarsın evlenince de sen inşallah

yok bennurcu ben evliyim 1 tanede kızım var ben 6 senedir 2 bebek için ugraşıyorum tüp bebek yaptırdım olmadı artık bıraktım rabbime herşey kısmet

hee kıss sölemek istemiyom ama ne yaparsam yapayım kız olacak gibime geliyor, oysa aralıkta erkek olacak hissetmiştim
ama aralıkta bir şey olmadığına göre hislerrim doğru değil

biz elimizden geleni yapalim gerisini tevvekul edelim
ne yapalimm kaderde olani gorecezz uzuluruz falan ama emin ol bu dualarin karsiligii coook daha fazla olurrr
diyenede bak

martta deneyecektim ama şimdi vazgeçtimmm,baksana zamanlama bile boooooooşşşş
NAZ,sen ne yapıyorsun,diyet,takviye...hem zaten bioyla,yorumcu her zaman denk gelmiyorkiiiii

canim ben diet yapiyorum hergün koca bardak süt iciyorum, bol yogurt cesitleri yiyorum meyveli olsun vanilya bide sütlü var ondan aldim....evian suyu iciyorum, tuzsuz yemek yapiyorum, esiminkine sonradan katiyorum.....kalsium, magnesium kizilcik hapi kullaniyorum....dün cay siparis ettim eczaneye, burdan biri verdi otlarin tarifini, dünde nane cayina basladim...monitorum var teravetinde var aynisi 3 aydir onu kullaniyorum bide gülen yüz , atesde ölcüyorum....

sen neler yapiyorsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…