Süper Anneler - 2011

kız nasıl ölçtün ne zaman ölçtün ki
benim ph hep düşük zaten boş ver

ya ph kagidi var bende ,gecen haftadan beri olcuyorumm onceleri 7 8 gibiydi superdi yani,fakat uc gundur enfeksiyon ve mantarr oldugu icin fitil verdi doktor ondanmidir nedir 5 lere dusmus yaaasen neler yapiyon trvet deneme nezaman kismetsee

ya ph kagidi var bende ,gecen haftadan beri olcuyorumm onceleri 7 8 gibiydi superdi yani,fakat uc gundur enfeksiyon ve mantarr oldugu icin fitil verdi doktor ondanmidir nedir 5 lere dusmus yaaasen neler yapiyon trvet deneme nezaman kismetsee

bildiğim kadarıyla ovulasyona yaklaştıkça ph yükseliyor o ay durağan sabit değil yani ay boyunca.
ben 3 veya 4 üne deneme yapcam Allah'ın izniyle. dualarını esirgeme bacımsın..

bildiğim kadarıyla ovulasyona yaklaştıkça ph yükseliyor o ay durağan sabit değil yani ay boyunca.
ben 3 veya 4 üne deneme yapcam Allah'ın izniyle. dualarını esirgeme bacımsın..

hadiii inssss bacimmmdualarimmm seninle orkislee deneyen herkesle ve tabi bana duaa edinnn 20lerinde bende insssama siz onden ayaginizi surtunde sonra bizlerde birer birer muradimiza erelimmm inssssinssssssssssssssssss

hadiii inssss bacimmmdualarimmm seninle orkislee deneyen herkesle ve tabi bana duaa edinnn 20lerinde bende insssama siz onden ayaginizi surtunde sonra bizlerde birer birer muradimiza erelimmm inssssinssssssssssssssssss

eylulcumm dualarimdasiniz cnmm hepinizde

bisey sorcam dr kuason nutella cola bunlara ne dedi yenilebiliomu

eylulcumm dualarimdasiniz cnmm hepinizde

bisey sorcam dr kuason nutella cola bunlara ne dedi yenilebiliomu

cnm bende esimde acikcasi colayi ii tukettikk bu aralar cunki doktor bastirarak dedi bana cola ve shwepps icin dedi,nutellayi arada arakliyoz ama normalde siyah cikolata yenebilir kahveyle kizz tursuuuda ii demiii biz tursuda cok yiyoruzzz

haaa orkiss kurrason da yenebilir diyoo benim diyettee,beurr varya yani tereyagida var ama travet yemiyomussmuu nekizz yanlismii yapiyommm ama benim diyette bunlar varr haa bide siz daha cok bulgurmu,pirincmi yiyosunuz bende pirinc diyooo:44:

haaa orkiss kurrason da yenebilir diyoo benim diyettee,beurr varya yani tereyagida var ama travet yemiyomussmuu nekizz yanlismii yapiyommm ama benim diyette bunlar varr haa bide siz daha cok bulgurmu,pirincmi yiyosunuz bende pirinc diyooo:44:

ben president in tuzlu tereyagini aldim onu kullaniyorum
tuzlu olmak kaydiyla serbet diye biliyorum

karbonatli suya baslaaa

teravet inceden inceye kasik agrim var :s

kizzzzz daha erken degilmi kasik agrinanezaman geldiki adetin,peki orkiss suara neler yapiyosun cnmm anlatsana son hazirliklari falan ne alemdesinn,surubu aliyomusun ilac falan kizz ben senden daha cok heyecanliyim vallaa:18::18::18:

kuru soğan serbest mi orkişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kizzzzz daha erken degilmi kasik agrinanezaman geldiki adetin,peki orkiss suara neler yapiyosun cnmm anlatsana son hazirliklari falan ne alemdesinn,surubu aliyomusun ilac falan kizz ben senden daha cok heyecanliyim vallaa:18::18::18:

sanirim erken yumurtluycamm eylulll

resmen ara ara kasigimda batma var
suruba basliyorumm suan itibariyle 7 gunde kullansam bisey olmazzz

son zamann zivittim eylull moral bozuklugu sanirimm hicbisey yapmiyorumm ne yalan diyimm

sanirim erken yumurtluycamm eylulll

resmen ara ara kasigimda batma var
suruba basliyorumm suan itibariyle 7 gunde kullansam bisey olmazzz

son zamann zivittim eylull moral bozuklugu sanirimm hicbisey yapmiyorumm ne yalan diyimm

yokk cnmya moralini hicc bozmaa bencee,sen ellinden gelenin fazlasini yaptinn,hatta hepimizz allah goruyorr ve biliyorr siribunu icc bencede parmakla karbonatinida gunde birkez hicolmazsa yap bence,gulen yuzude yap hergun insss olucakkkk

bu arada 25 ocak saat 11 gibi regl oldum ogleye dogru
kizlar gulen yuzu sabahmi yapayim simdimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…