- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.401
kizvvlarrr yardimmmm ,travet,orkisss,ya ph im iice dusmusss neyapmaliyimmya
kız nasıl ölçtün ne zaman ölçtün ki
benim ph hep düşük zaten boş ver
ya ph kagidi var bende ,gecen haftadan beri olcuyorumm onceleri 7 8 gibiydi superdi yani,fakat uc gundur enfeksiyon ve mantarr oldugu icin fitil verdi doktor ondanmidir nedir 5 lere dusmus yaaasen neler yapiyon trvet deneme nezaman kismetsee
bildiğim kadarıyla ovulasyona yaklaştıkça ph yükseliyor o ay durağan sabit değil yani ay boyunca.
ben 3 veya 4 üne deneme yapcam Allah'ın izniyle. dualarını esirgeme bacımsın..
kimse benim bioma bakmiyormu ya
hadiii inssss bacimmmdualarimmm seninle orkislee deneyen herkesle ve tabi bana duaa edinnn 20lerinde bende insss ama siz onden ayaginizi surtunde sonra bizlerde birer birer muradimiza erelimmm inssss inssssssssssssssssss
kizvvlarrr yardimmmm ,travet,orkisss,ya ph im iice dusmusss neyapmaliyimmya
eylulcumm dualarimdasiniz cnmm hepinizde
bisey sorcam dr kuason nutella cola bunlara ne dedi yenilebiliomu
karbonatli suya baslaaa
teravet inceden inceye kasik agrim var :s
haaa orkiss kurrason da yenebilir diyoo benim diyettee,beurr varya yani tereyagida var ama travet yemiyomussmuu nekizz yanlismii yapiyommm ama benim diyette bunlar varr haa bide siz daha cok bulgurmu,pirincmi yiyosunuz bende pirinc diyooo:44:
testlere başla istersen.
bugün yumurta 16mm idi.
demin kremsi akıntım geldi.
karbonatli suya baslaaa
teravet inceden inceye kasik agrim var :s
haaa orkiss kurrason da yenebilir diyoo benim diyettee,beurr varya yani tereyagida var ama travet yemiyomussmuu nekizz yanlismii yapiyommm ama benim diyette bunlar varr haa bide siz daha cok bulgurmu,pirincmi yiyosunuz bende pirinc diyooo:44:
kizzzzz daha erken degilmi kasik agrinanezaman geldiki adetin,peki orkiss suara neler yapiyosun cnmm anlatsana son hazirliklari falan ne alemdesinn,surubu aliyomusun ilac falan kizz ben senden daha cok heyecanliyim vallaa:18::18::18:
kuru soğan serbest mi orkişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sanirim erken yumurtluycamm eylulll
resmen ara ara kasigimda batma var
suruba basliyorumm suan itibariyle 7 gunde kullansam bisey olmazzz
son zamann zivittim eylull moral bozuklugu sanirimm hicbisey yapmiyorumm ne yalan diyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?