- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.381
canım yenı evlıyım ne gun oldugunu nasıl kestırebılırdık kı hemen koydum canım Eki Görüntüle 337914 burda yedı haftalık canım bebiş
burda tam ortada sanirim ama biraz saga daha yakin sanki bence kiz senin bebisss
canım sen şöyle evde yoğurt mayalasan ev yapımı ekşi oluyor ya biraz.bol bol ye asidik ya ondan diyorum
ben yapmasini bilmiyorum ama annemi ararim hemen, annem yakinimda kalmiyor cumartesi bacilarim gelcek getirsinler bana annem yapsin
kızlar kasımdan beri hamile kalmaya çalışıyorum herşeyi yapıyorum olmuyo..üstelik hemen tek denemede hamile kalan biriyim ve herşeyim çok normal.. bu diyet ve duş engel oluyo.. ben herşeyi bırakıyorum .psikolojim bozuldu. ne olacaksa olsun hayırlısı olsun size iyi çalışmalar
hatta evde biraz beklet ekşisin..ph kagıdın varsa ölç acayip asidik oluyor diye biliyorum
egem nasılsın? eşin devam ediyo mu küre?
canım hamil eolduğumda 10 gün falan bırakmıştı.yendiden başladık ..3 ayı tamamlarız artık..sen ne yaptın çayı devam mı
evet 3. küre başladı.
peki saraçoğluna sölediniz mi 10 gün ara olduğunu?
yok kız iyiki hatırlattın ben onu sormayı unuttum ya..yarın sorayım ALLAH razı olsun
yok kız iyiki hatırlattın ben onu sormayı unuttum ya..yarın sorayım ALLAH razı olsun
açıkçası benim ümidim pek kalmadı. eşimin spermlerinde hız yokmuş. zaten x ler yavaş olurmuş ya, neden 2 kızım olduğunu çok güzel açıklıyor bu.
evet, her şey Allah'ın takdiri..bence anne de etkili bugün burda okumuştum adamın sperm marfolijisi çok düşük ama erkek bebek olmuş.arkadaşın eşinde varikosel vardı ama erkek doğurdu.ALLAH izin verdikten sonra oluyor
cümlemizden inşşş
bence bioritm ve yorumcuyu da dikkate al.ben öyle yapıcam açıkçası.ALLAHIM bunları vesile etti olucak ALLAHIN izniyle.İlk sana sonra tüm isteyenlere oğlanı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?