- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.361
biz elimizden geleni yapalim gerisini tevvekul edelim
ne yapalimm kaderde olani gorecezz uzuluruz falan ama emin ol bu dualarin karsiligii coook daha fazla olurrr
diyenede bak
teravet anacım ne kadar erken yumurtluyorsun sen.hipertroidi falan yok dimi sende.erken yumurtlamakta pek ii değilmiş.sık regl oluyorsun....
hepertroid mi
kız bacım dur onu da çıkarma başımıza şimdi :44:
24-25 günde bir oluyorum. önceleri 13. gün yumurtlardım. monodokstan sonra 11. gün yum olmaya başladı.
sen nasılsın oğluşların nasıl?
dua et bacısı nolur bizim için. hamişlerin duası kabul olurmuş.
canım monodoksu adetin 1. günü mü başladın yoksa herhangi bir zaman mı?
bu bıorıtım olayı nasıl hesaplanıyor arkadaslar hamıleler de hesap yapabılıyor mu verılen lınk e baktım ama yapamadım bılgısı olan var mı
ben sana daha oncede dedim okumadin sanirimm tarihlerini verde bakayimm esinin ve senin d. tarihi birde tamm net iliski gunu
tam net ılıskı gunumu bılmıyorum kı canım ama ocak 20 de 12+ 4 du bebıs:44:
canim ben diet yapiyorum hergün koca bardak süt iciyorum, bol yogurt cesitleri yiyorum meyveli olsun vanilya bide sütlü var ondan aldim....evian suyu iciyorum, tuzsuz yemek yapiyorum, esiminkine sonradan katiyorum.....kalsium, magnesium kizilcik hapi kullaniyorum....dün cay siparis ettim eczaneye, burdan biri verdi otlarin tarifini, dünde nane cayina basladim...monitorum var teravetinde var aynisi 3 aydir onu kullaniyorum bide gülen yüz , atesde ölcüyorum....
sen neler yapiyorsun canim
18 ekım canım
egerki normall bi dolenme olduysa erken yada gec olmayann
ozaman erkek ve erkege meyilli gunde kalmissin sen
esinse
soyle diyim reglden sonra iliski olduysa
kiz bioya gore
egerki 14. gun 11 12. gunlerde yani reglinde dahil 10. gunden sonra kaldiysan
tam erkek gunleri
bu sekil olduysa bebis erkek diyo bio
canım zaten ıkı ıhtımal varnormal olarak da hangısı kı offf ınsallah yarın gorunur bebegım yarın gıdıyorum dr cok merak edıyorum bundan ne cıkaracagımı anlamadım :44: cok tesekkur ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?