Süper Anneler - 2011

biz elimizden geleni yapalim gerisini tevvekul edelim
ne yapalimm kaderde olani gorecezz uzuluruz falan ama emin ol bu dualarin karsiligii coook daha fazla olurrr
diyenede bak

canım napalım bende yapacam herşeye rağmen eşim istemiyor diye diye bi hal oldum bende üstteyken kalk deyince kalkmayacam olan olacak beşka bir pozisyonda imkansız ben ne yapayım şimdi sen her bakımdan daha avantajlısın canım olaylara iyi yönünden bakmaya çalış etraftaki densizleri boşver bak bana takacak olsam kahrımdan ölmem gerekti ....biz duamızı edelim bekleyelim takdir Allahın canım....

canımmm o ne güzel kız bebişş yaaaa,çok teşekkür ediyorum,inşaallah olur canımın içiiiii
bak bunlarda senin oğluşların

teravet anacım ne kadar erken yumurtluyorsun sen.hipertroidi falan yok dimi sende.erken yumurtlamakta pek ii değilmiş.sık regl oluyorsun....

hepertroid mi
kız bacım dur onu da çıkarma başımıza şimdi :44:
24-25 günde bir oluyorum. önceleri 13. gün yumurtlardım. monodokstan sonra 11. gün yum olmaya başladı.
sen nasılsın oğluşların nasıl?
dua et bacısı nolur bizim için. hamişlerin duası kabul olurmuş.

canım monodoksu adetin 1. günü mü başladın yoksa herhangi bir zaman mı?

psci nin dikkatine

canım birşey sorucam.sen yumurta takibi yaptırdın ya gerçi herkesin vücüdu farklı ama en azından fikir olur.
son adetin ne zamandı.kaç günde bir regl oluyosun.bir de adetinin kaçıncı günü çatladı yumurta.
merak ettim kızzzz

bu bıorıtım olayı nasıl hesaplanıyor arkadaslar hamıleler de hesap yapabılıyor mu verılen lınk e baktım ama yapamadım bılgısı olan var mı

bu bıorıtım olayı nasıl hesaplanıyor arkadaslar hamıleler de hesap yapabılıyor mu verılen lınk e baktım ama yapamadım bılgısı olan var mı

ben sana daha oncede dedim okumadin sanirimm tarihlerini verde bakayimm esinin ve senin d. tarihi birde tamm net iliski gunu

canım sen şöyle evde yoğurt mayalasan ev yapımı ekşi oluyor ya biraz.bol bol ye asidik ya ondan diyorum

egerki normall bi dolenme olduysa erken yada gec olmayann
ozaman erkek ve erkege meyilli gunde kalmissin sen

esinse

soyle diyim reglden sonra iliski olduysa
kiz bioya gore

egerki 14. gun 11 12. gunlerde yani reglinde dahil 10. gunden sonra kaldiysan
tam erkek gunleri

bu sekil olduysa bebis erkek diyo bio

canım zaten ıkı ıhtımal var normal olarak da hangısı kı offf ınsallah yarın gorunur bebegım yarın gıdıyorum dr cok merak edıyorum bundan ne cıkaracagımı anlamadım :44: cok tesekkur ederım

canım zaten ıkı ıhtımal var normal olarak da hangısı kı offf ınsallah yarın gorunur bebegım yarın gıdıyorum dr cok merak edıyorum bundan ne cıkaracagımı anlamadım :44: cok tesekkur ederım

iliski gununu net soyleseydin buna gore kesin bisey soylerdim cnm ama net deilki
bebegin 7 haftalik ultrason fotosu varsa koyarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…