- 11 Kasım 2011
- 621
- 1
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.561
canım takip ettirdim ocak ayında doktor çatladı dedi biz eve koşa koşa gittik malesef olmadı.takip yaptırınca stres oldum.herhalde.hadi yapalım deyince moda girilmiyor mu ne.ne diyorsunuz deneyimli arkadaşlarım yorumcuyu dikkate alayımmı bu ay.tahmini ovulasyondan sonraki günler erkek günlerim.
bu da benim kzıımın bebekliği Allahım nazarlardan korusun kız isteyenler bol bol baksın:))))Eki Görüntüle 338426
aman ya rabbim bu ne güzellik maaşaallahh allah nazarlardan korusun..
kızın çok güzelmiş o zaman yaaa maşallah kızınapsci canım benim çok saol resim için. aynı benim kıza benziyor bebekliğine. içine mi doğdu ne? inşallah böle oğluşum olur hemen avatar yaptım resmi tekrar teşkürler canım benim:))))
canım takip ettirdim ocak ayında doktor çatladı dedi biz eve koşa koşa gittik malesef olmadı.takip yaptırınca stres oldum.herhalde.hadi yapalım deyince moda girilmiyor mu ne.ne diyorsunuz deneyimli arkadaşlarım yorumcuyu dikkate alayımmı bu ay.tahmini ovulasyondan sonraki günler erkek günlerim.
bak benim kzımızn küçüklüğü de bu teyzesi...Eki Görüntüle 338430
bu da benim kzıımın bebekliği Allahım nazarlardan korusun kız isteyenler bol bol baksın:))))Eki Görüntüle 338426
oooooooooyyyyyyyyyyy yerim ben bunuuuu
nasıl şirin bişeyyy
maşallah kızına canım..
bu arada ben sana demedim mi hemen dr a görün progesteran başlayabilirler diye
neyse çok şükür başlamışsın
korkma canım çoğu hamişe başlatıolar
ağırişler yapma sakın
dinlen genelde
bi de ilk aylar rapor alsana
dr sana yazsın
rabbim de sana önce oğluş sonra sa prenses gibi bi kız versin inşallah gördünmü bana itaf ettiğin resme nasıl benziyor
raporu ben de düşündüm canım ama benim orası çok problemli nasıl olur bilmem valla gidince deneyeceğim..
ilk aylar çok önemli
5 haftan bitti zaten
sömestr dönüşü 6 olucak de
12 hafta ii bakman lazım kendine
6 haftalık dönüşümlü olarak 15-15 al rapor
dr un verir zaten düşük tehliken var diye
ben senin yerinde olsam kesinlikle alırım
çocuklar çok yoruyo insanı
Prenses bu yaa insan sevmeye doyamaz Allah sevdikleriyle mutlu bir hayat yaşatsın bu fıstığa öpüöpüüü :))
neslicim valla beni de korkuttun şimdi yazdıklarına güleyim korkayımmı şaşırdım koşa koşa giitk olmadı demişsin ya kendimi o halde düşünemedim doğru söylüyorsun eminim bende stres yaparım.....
gerçekten öyle oldu ama.bebek yapmak için yapınca strese giriyorsun ister istemez.
kızlar bunlar ulrason resimleri içinde bebek görünmüyo daha
Eki Görüntüle 338454 Eki Görüntüle 338453
neslicim ayın 18 den sonra erkek derken yorumcu için diyosun demi ......eğer yorumcuysa bizimkiler farklıdır. çin tak.göre ise ben yaşımı 31 olarak alıyorum.sen bunu araştırıyordun ne oldu kesin birşeyler oluştumu kafanda........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?