Süper Anneler - 2011

neslicim valla beni de korkuttun şimdi yazdıklarına güleyim korkayımmı şaşırdım koşa koşa giitk olmadı demişsin ya kendimi o halde düşünemedim doğru söylüyorsun eminim bende stres yaparım.....

psci canım benim çok saol resim için. aynı benim kıza benziyor bebekliğine. içine mi doğdu ne? inşallah böle oğluşum olur hemen avatar yaptım resmi tekrar teşkürler canım benim:))))
kızın çok güzelmiş o zaman yaaa maşallah kızına
inşallah aynen resimdeki gibi bir oğluşun olur

aynen beni anlattın
benm de bu ay öyle oldu
dr çatladı dedi eve koştuk
ya inşallah tutmuştur benim..
ovülasyon gününü önemse bence ilk şartın o olsun 2. si yorumcu olsun

bak benim kzımızn küçüklüğü de bu teyzesi...Eki Görüntüle 338430

oooooooooyyyyyyyyyyy yerim ben bunuuuu
nasıl şirin bişeyyy
maşallah kızına canım..

bu arada ben sana demedim mi hemen dr a görün progesteran başlayabilirler diye
neyse çok şükür başlamışsın
korkma canım çoğu hamişe başlatıolar
ağırişler yapma sakın
dinlen genelde
bi de ilk aylar rapor alsana
dr sana yazsın

rabbim de sana önce oğluş sonra sa prenses gibi bi kız versin inşallah gördünmü bana itaf ettiğin resme nasıl benziyor
raporu ben de düşündüm canım ama benim orası çok problemli nasıl olur bilmem valla gidince deneyeceğim..

ilk aylar çok önemli
5 haftan bitti zaten
sömestr dönüşü 6 olucak de
12 hafta ii bakman lazım kendine
6 haftalık dönüşümlü olarak 15-15 al rapor
dr un verir zaten düşük tehliken var diye
ben senin yerinde olsam kesinlikle alırım
çocuklar çok yoruyo insanı

offffffff hem de nasıl benim bu sene 3-6 yaş karma ve tam gün........
ilk dönem nasıl bitti hala anlam veremiyorum

maşallah kızlarımız çok güzel Allah nazarlardan saklasın ben buraya koyamadım facedeki süper anneler gurbuna koydum kızlar sizde gelin gurbet güzeli ni ekleyince o sizi gruba sokuyor gizli grup gurbetin resmi anne bebek pembeli bir resim.......​

kızlar massallah kızlarınıza cok tatlılar Rabbım bahtlarından guldursun ıns hepımızın evlatlarını.

NUR SEY NUR cnm gecmıs olsun aman dıkkat et bol bol dınlen tatlım gecer korkma ıns bebısın kesede nerde baktınmı ay meraklandım ınankı erken atmalar felan ıns oglun gelıyo cnm darısı basımıza.

gerçekten öyle oldu ama.bebek yapmak için yapınca strese giriyorsun ister istemez.

gerçekten öyle oldu ama.bebek yapmak için yapınca strese giriyorsun ister istemez.

neslicim ayın 18 den sonra erkek derken yorumcu için diyosun demi ......eğer yorumcuysa bizimkiler farklıdır. çin tak.göre ise ben yaşımı 31 olarak alıyorum.sen bunu araştırıyordun ne oldu kesin birşeyler oluştumu kafanda........

çin takvimine inanmak geliyor içimden.kızımda tutuyordu.yorumcuda benim bu ay ovulasyon günümde kız gösteriyor.ovulasyondan sonra erkek gösteriyor.yorumcuya göre hareket etmek ne kadar doğru bilmiyorum.
senin adet döngün farklı benimkinden.araştırdıkça kafa karışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…