Süper Anneler - 2011

canım benim adet döngüsü biraz değişik geçen ay 29 du bu ay 28 oldu bende anlamadım ovülasyon gününü tükürük testi var ondan aldım ama daha hiç tam anlamıyla göremedim.bende otamatik hesaplayıcıya göre tahmin ettim ve yaptım olmadı....şimdi doktordan takip etmek istiyorum ama adetten kaç gün sonra gitmeliyim bilmiyorum dün sordum ama arkadaşlar görmedi heralde cevap alamadım.....

gelincik, kaynanan neler dedi kızmış diyince bakem

eşim benden önce söylemiş telde güya hiç uymamış gibi ne o bana soruyor nede ben ona söylüyorum.
en sonunda ertesi gün eltimin kızından yola çıkarak bakalaım hangisi daha tatlı olacak dedi
hala daha ne gerek vardı dıye burun büküyor

bol dınlen canım dıkkat et şu dönemı hayırlısıyla atlat inş.
benım bebişde tekmelerı arttırdı artık mısaFIrı görünce şımardı

hayırlı uğurlu olsun canım gönlündekini doğurursun işallah....
bu arada deneyecek tüm arkadaşlar dualarım sizinle ....İşallah herşey istediğiniz gibi olur......denerken bizi de unutmayın deneyemeyenlerin de şansı açılsın deyin bacılarr....

bacım sen doktor kontrolünde mi yaptın???
Bende dr gidiyorum, klomen ve çat iğnesi dedi... kafam karışık deneyimlerini paylaşır mısın, cesarete ihtiyacım var

canım benim doktorum adet olduğun gün gel demişti ama ben hiç gidemedim o ayrı mesele...

bol dınlen canım dıkkat et şu dönemı hayırlısıyla atlat inş.
benım bebişde tekmelerı arttırdı artık mısaFIrı görünce şımardı

gelinciğim inşallah atlatabilirim tatlım sen cadı kaynanana bakma çatır çatır doğuracaksın inşallah

benim bebiş de 20 25 gündür resmen seğiriyor ya pıt pıt atıyor resmen kızımda hiç böyle olmamıştı,onun seğirtileri bile üç buçuk aylıkken başlamıştı. acaba düşük tehlikesiyle ilgisi var mı ya?

aaa maşallah kız erkek bebekler çok erken pıtpıtlara baslarlar ben oğlumda göbüşüm dümdüzken baslamıştı erkenden şaşırmıştım
bu bıraz tembel benım inş değişmezse kız kızlar daha sakın demekkı
düşükle ilgisi olacağını hiç sanmam maşallah inş oğlun sana msj verıyor

ayyyyyyyyy ağzını yiyim senin

rabbim senin kızında inşallllaaahhhh prensesler gibi olur AMİNNN.

adetinin ilk gününden itibaren sayıp 12. gün gitmelisin.zaten doktor sana yumurta gelişimine göre şu gün gel diyor.takip yaptırınca insan strese giriyor.benim bu ay öyle oldu bebek tutmadı.

psci canım benim çok saol resim için. aynı benim kıza benziyor bebekliğine. içine mi doğdu ne? inşallah böle oğluşum olur hemen avatar yaptım resmi tekrar teşkürler canım benim:))))

haklısın canım
int de ovülasyon günleri tahmini verio
senin uymayabilir
sen dr gözetimindemisin ovülasyon kiti mi kullanıosun
nerden biliosun kaçıncı gün yumurtan çatlıo?

canım takip ettirdim ocak ayında doktor çatladı dedi biz eve koşa koşa gittik malesef olmadı.takip yaptırınca stres oldum.herhalde.hadi yapalım deyince moda girilmiyor mu ne.ne diyorsunuz deneyimli arkadaşlarım yorumcuyu dikkate alayımmı bu ay.tahmini ovulasyondan sonraki günler erkek günlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…