Süper Anneler - 2011

Selam kizlar nasilsiniz? Kizlar acaip kasik agrim ve bel agrim var bugün bugun tam 5 haftalik oldu bebisim sizce normal mi kizimda hic bole olmamisti korkuyorum
oğluş geliyor bence deeeeee
bende öyle olmuştum
ama bol dinlen ağır iş yapma

0+12 ye bende pek inanmıyorum canım
iki ilişki dedim çünkü sürekli hazırda y ler olsun :))))
pervane arkadaşımız 34 ve 38. saatlerdi sanıyorum iki ilişki
olmuştu ve paşası kucağında

Canım sen herkesten daha iyi bilirsin durumunu
Yumurtlamaya yakın değilsen risk yoksa sence
daha fazla gün dene tabiki sadece yumurtlamadan uzak dur yeter
ama inş. bu ay olur hayırlısıyla

bence de harika bir açıklama
öptüm canooooo

Allah razı olsun arkadaşım....
çok güzel yazmışsın...

bernur kız gurbetgüzelinin bana yazdığı kısa mesaj var ya
o ne
ben hiç bişey anlamadım sen anladın mı
segen diye başlıo?

bernur kız gurbetgüzelinin bana yazdığı kısa mesaj var ya
o ne
ben hiç bişey anlamadım sen anladın mı
segen diye başlıo?

resimden hiçbişey anlaşılmıo ben çözemedim
orkiş gelse yaaa

yetenek sizsinizdeki sergen abeyim gibi ben begenmedim gibi
bnde senin ben cözemedim dedigini ona benzettim cnm

kiz terosss daha burdamiin git hazirlan bu gece bir prenscik konsun gobecigine insAllahhhhh

insallah sende kalirsin canim, ben ilk aylar deli oldum, okadar zayifladimki, hic bisey umrumda degildi, hergün otrurup agladim, cünküt isteyen herkes kaldi hamile, simdi hepsini dogumu yaklasiyor bende daha ugrasiyorum, hayirlisi böyleymis, is yerim süresiz beni ise aldi, ilerde hamile kalsamda annelik iznimi kulanir gene calismaya baslaya bilirim arti annelik parasida ala bilirim....atillaya hamile kaldigimda baska yerde calisiyordum, oraya 3 sene annelik izni yapiyordum , atilla bir bucuk yasina basinca evimin yakininda calismaya basladim, hakkim vardi yarim gün calismaya, ama bak sonuc neoldu eski isyerime istifami yazdim buraya imzami attim kendim..Demekki böyle olcakmis diyorum icimden..
6 ay oldu, atillayada 8.ay sonra kalidm hamile.....esim cok kiziyor, cok ugrasiyorsun diyor, birak bunlari diyor, ama atillada biraktim ilgilenmedim, cok sükür bir evladim var saglikli, o benim canim...ama simdi sansa birakmak istemiyorum, kizim olursa insallah 3 de yapicam, 2. erkek olursa yapmam 3.

Canım sen herkesten daha iyi bilirsin durumunu
Yumurtlamaya yakın değilsen risk yoksa sence
daha fazla gün dene tabiki sadece yumurtlamadan uzak dur yeter
ama inş. bu ay olur hayırlısıyla

monitor aldim ates ölcüyorum rahmime bakiyorum, sonuc hep ayni, her ay farkli günde yumurtluyorum....o kadar seyle ben nbosunami ugrasiyorum ya, doktor takibi yapsam gene ayni biliyorsun..of bakalim artik bu ay durum ne olcak...

TERAVETTTTTTT

Allahım yardımcın olsun
Bu gece inşallahhhhhh oğluşun yola çıkar hayırlısıyla
Rabbim gönlündekini koysun göbüşüne inşallah hayırla
Gazannn mübarek olsun :))))

heray farklı yumurluyorsan nazımmmmm

o zaman riske atmadan en erken yumurtladığın tarihe göre hareket et
yine söylüyorum kız bebek inanki daha risksiz
birazcık sabır sadece

ben yatıyorum uykum geldi
yarın da misafirim var girebilirsem yazarım ve okurum

iyi gecelerrrrr

iyi geceler canim.....cok sagol...

kizlar kusura bakmayin ozellikle terosumm kuzum yaa kiyamamm gun geldi catti demek
suan cok duygulandim rabbim ne muradin varsa versin efendimizin yuzu suyu hurmetine bu gece hayirli salih bir erkek evlat yollasin sana
bu duami o kadar icten yapiyorumki teravet kendime bile bu kadar yapamadim bi yanim hep dur dedi
ama benim olmasada sizin icinn cooookkkk sevinicemm ama ben inaniyorumm oglumu kucagima alacagim gunu heyecanla bekliyorumm
dualarimiz cokkk kuvvetli hepiniz duamdasiniz

pscim stresteyim inanilmaz test yaparken bile elim zangir zangir titriyor
aff rabbimm
kizlar yaa ben cok kotuyum bu ay anlatamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…