- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.041
böyle yapmak istiyorum bu insanları
Ne cahillik ne geri kafalılıktır yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Erkek olunca ne farkı var bebek bebektir masum melektir
Uyuz insanlarrrrrrrrrrrrrr
Allaha havale ediyorum Rabbim bilir işini
kahveden amaç kafein canım
oda nescafede oluyor fazla
spermleri hızlandırıyor
ama ilişkiden yarım saat önce içilse bence daha iyi olacak
bernurcumm acaba sekersiz sert dahami ii olur nedersinn?
evtt cnmyaaa,onlar melekk zaten bizim canlarimiz cigerimizz onlarr,yani benle esim cok heyecanliyiz ikinci yavrumuzz gelmiss yuvamizaa,yani beni bosverde esime yani ogluna nasill kiyarya boyle kirici laflariylaa
Kıyarlar bacım
Zaten oğluna değer vermiş olsaydı oğlunu da bırak
İçinde Allah korkusu olmuş olsaydı öyle demezdi , ne büyük laftır o öyle...Rabbimin hoşuna gitmeyecek bir laf
Boşvereceksin aslında patavatsız insanları
Biz dikkate aldıkça, onlar daha da patavatsız oluyorlar,
Oğlun olduğunda ne diyecek çok merak ediyorum
Bana söyleyecen ama
senin öğrencin olmayı çok isterdim...
ya da aynı şehirde olsaydık sohbetini dinlemeyi..
ne kadar güzel ve açıklayıcı yazıosun herşeyi..
Allah razı olsun senden
kalbimden inanarak dua ediyorum şimdi sana
Rabbim en yakın zamanda çok hayırlı sağlıklı çok güzel bir kız evlat nasip etsin sana
çok tşk ederim
ben çok şanslıyım o halde:)))))))))))
yakında aynı şehirde hatta aynı semtte olacaz inşallahhhhhhhhhhhh :)))))))
tmm cnmm soylerimm,inss o gunler gelsindee ben ne diyecegimi biliyorummm ben kiymayayim diye hicbizaman demedim ona ama oglum olunca nazarliginida getir diycemminsss yarrabbimmm
Arkadaşlar Shetless'in görüş ve bilgileri gerçekten doğru çıkıyor bence. Ben kendimde ve sitedeki arkadaşlarda Shetless yönteminin doğruluğunu birçok kez gördüm.
Siz bacılarıma faydalı olmak için kitapta altını çizdiğim satırları buraya yazıcam sık sık.
"Her zaman belirttiğimiz gibi zamanlama, yapılması gerekli olan şeydir. zamanlamanız iyiyse diğerlerini yapmasanız bile başarılı olma şansınız büyüktür." (syf 100)
"erkek bebek için ovülasyondan yalnızca 1-2 saat öncesini tavsiye ediyoruz." (syf.103)
"ilişkiden 15-20 dk önce yüksek kafein içeren kahve içmek y'lere hız verir." syf 88
"akıntının kalın ve daha az saydam hale dönüşmesi ovulasyonun olup bittiği anlamına gelir. bu değişikliğin artı eksi 2 saat çevresinde ovulasyon olmuştur.
"Türk hamamı sperm sayısını azaltır, erkek bebek için uzak durulmalıdır." syf 87
"çok sabun kullanmak da spermi azaltır." syf. 87
"Ovulasyona 4-5 gün kaldığına inanıyorsanız perhize girin" syf 87
"Reçeteli ve reçetesiz tüm ilaçlar spermi azaltır." syf.88
massallah tarevetcım ınan herseyı yapmıssın hadı ıns oglun tutunur sanada gelır bu ay cnm rabbım hepımızın gonlundekını nasıp etsın(AMİN)hiç sormayacaksınız sandım
ilk ayımızdı, dolayısyla evde panik yaşanmadı diyemem
kahveler, turnusol kağıtları havada uçuştu
biliyorsunuz 03.02.2012 de saat 14.20 de iğne oldum.
4 ü akşamı 21.30 da yani yaklaşık 31. saatte ilk akıntımı farkj ettim. oza amana kadar kuruydum.
daha sonra 23.30 da akıntım geldi.
turnusol kağıdına ardım akıntıyı kağıdı döndere döndere akıntı kopmadı.
biraz daha bekledim
bu arada eşim ılık suyla duş aldı. bölgesel soğuk su döktü ama ilişkiden 1,5-2 saat önceydi yaptığında
saat 24.30 da hafif akıntı olduğunu fark ettim. o da turnusol kağıdını maviye dönüştürdü. 34. saatti.
eşimle namazlarımızı kıldık. duamızı ettik.
planlanmış ilişki olduğu için zorlama olduk motivasyon düşüktü.
eşim ilişkiden 15 dk kadar önce kahve içti ama bence geç kaldı. o ortamda her şey zamanında olamıyor işte.
biraz daha bekledim bu esnada shetless kitabını karıştırdım unurtuuğum bişi var mı diye baktım.
ama akıntının artık kesildiğini fark ettim. akıntının kremsiye dönmesinden korktum.shetless kitabında akıntı kremsiye dönerse yapmayın diyordu. ovulasyondan birkaç saat öncesini öneriyoruz diye yazıyordu.
saat 01.50 de yani 35,5. saatte tek ilişki oldu. 38. saat civarı sızlama hissettim karnımda.
önce ben orgazm oldum. eşim benden 30-40 sn sonra oldu.(açıkça yazdım afedersiniz.)
vajinal duş yapmadım. çünkü akıntımın ph ını ölçtüm turnusol ile. mavileştirdi. eşimin sperm hızı sorunu olduğu için v. duş yapmadım.
sağıma döndüm yarım saat uzandım.
sabah sızlamama falan yoktu. kuruydum.
yorumlarınız nedir sizce zamanlama nasıl olmu? sitelerde 38-40 arası ovulasyon olur diyor.Elimden gelen bu. tevekkül artık.
orkiş yorumlasa şu turnusolu. kaç numaraya tekabül ediyor bilmiyorum.
Eki Görüntüle 340631
KIZ gecer ıns bı bakmıssın testte 2 cızgı ıns tuttu tuttu bence ıns.BENIMDE 2 VEYA 3 GUNUM VAR CNM yarın dr gıdecem bakalım yum nasıl nolur bana dua edın kızlar orkısle bız kaldık sımdı deneyecek yakın zamandakaç günün kaldı?
ya benm 5. günüm
hiç aklımdan çıkmıo yaaaa
tuttu mu tutmadı mı? çift çizgiyi görecekmiyim diye kendimi yedim
bacım hamile kalamıyosan nden 37. saati bekledin?
2 günde bir çalışmanız lazım sizin
AY İNŞALLAH BACIM BU KEZ TUTAR DA SENDE HAMİŞLER LİSTESİNE GİRERSİN HAYIRLISIYLA
bende isterim Rabbim den inş. hemde çokkkkkk
psciiiimmm,canımın içi utandırma kııııız beniii :26:
hem öğretmek ne haddime faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana...
hepimiz öğrenciyiz canım benim,öğrenmek ve öğrendiklerimizi paylaşmak için yaratılmışız...
aynı şehirde olsak süper olurdu gerçektende...benim de senden öğreneceğim çok şey olurdu eminim buna.
içten yaptığın bu duan gözlerimi yaşarttı,o kadar mutlu ettin ki beni tarifi imkansız.......
ben de aynı içtenlikle sana dua ediyorum şimdi,
rabbim hayırlı,imanlı,sağlıklı sıhhatli,yakışıklı,onun yolundan ayrılmayan
salih bir erkek evlat nasip etsin sana...
ve burada bu amaç için bulunan bütün yoldaşlarımızın dualarını kabul eylesin,
hayallerini en kısa zamanda gerçekleştirsin inşaallah.....
hiç sormayacaksınız sandım
ilk ayımızdı, dolayısyla evde panik yaşanmadı diyemem
kahveler, turnusol kağıtları havada uçuştu
biliyorsunuz 03.02.2012 de saat 14.20 de iğne oldum.
4 ü akşamı 21.30 da yani yaklaşık 31. saatte ilk akıntımı farkj ettim. oza amana kadar kuruydum.
daha sonra 23.30 da akıntım geldi.
turnusol kağıdına ardım akıntıyı kağıdı döndere döndere akıntı kopmadı.
biraz daha bekledim
bu arada eşim ılık suyla duş aldı. bölgesel soğuk su döktü ama ilişkiden 1,5-2 saat önceydi yaptığında
saat 24.30 da hafif akıntı olduğunu fark ettim. o da turnusol kağıdını maviye dönüştürdü. 34. saatti.
eşimle namazlarımızı kıldık. duamızı ettik.
planlanmış ilişki olduğu için zorlama olduk motivasyon düşüktü.
eşim ilişkiden 15 dk kadar önce kahve içti ama bence geç kaldı. o ortamda her şey zamanında olamıyor işte.
biraz daha bekledim bu esnada shetless kitabını karıştırdım unurtuuğum bişi var mı diye baktım.
ama akıntının artık kesildiğini fark ettim. akıntının kremsiye dönmesinden korktum.shetless kitabında akıntı kremsiye dönerse yapmayın diyordu. ovulasyondan birkaç saat öncesini öneriyoruz diye yazıyordu.
saat 01.50 de yani 35,5. saatte tek ilişki oldu. 38. saat civarı sızlama hissettim karnımda.
önce ben orgazm oldum. eşim benden 30-40 sn sonra oldu.(açıkça yazdım afedersiniz.)
vajinal duş yapmadım. çünkü akıntımın ph ını ölçtüm turnusol ile. mavileştirdi. eşimin sperm hızı sorunu olduğu için v. duş yapmadım.
sağıma döndüm yarım saat uzandım.
sabah sızlamama falan yoktu. kuruydum.
yorumlarınız nedir sizce zamanlama nasıl olmu? sitelerde 38-40 arası ovulasyon olur diyor.Elimden gelen bu. tevekkül artık.
orkiş yorumlasa şu turnusolu. kaç numaraya tekabül ediyor bilmiyorum.
kızlar benimde bulantılar azaldı
memişlerde çok olmasada idare eder işte:)sabahları bulantı hafif oluyo sadece.iştahsızım..
ve bebek solumda çok net hissediyorum.....
benimde başıma geldi seyhan.ama sen keşke o akşam cumartesi pazarda deneme yapsaydın.belli olmaz.çünkü benimde başıma geldi..28 28 mm oldular.dr çatlasa bile işe yaramaz dedi.kist olmuş dedi.ama adet günümde gittiğimde çatlamışlardı yani ortadakist yoktu..gerçi gebiş kalamadım ama olsun sen keşke deneseydin canım ya....
seyhan sakın canım pes etme.beni düşün en senin kadar uğraştım kendiliğinde oldu.kocişe keçiboynuzu polen yedirsene bacım.madem sperler zayıf....dr yumurtalara kaç mm olmuş dedi......................
kızlar benimde bulantılar azaldı
memişlerde çok olmasada idare eder işte:)sabahları bulantı hafif oluyo sadece.iştahsızım..
ve bebek solumda çok net hissediyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?