Süper Anneler - 2011

böyle yapmak istiyorum bu insanları
Ne cahillik ne geri kafalılıktır yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Erkek olunca ne farkı var bebek bebektir masum melektir
Uyuz insanlarrrrrrrrrrrrrr
Allaha havale ediyorum Rabbim bilir işini

evtt cnmyaaa,onlar melekk zaten bizim canlarimiz cigerimizz onlarr,yani benle esim cok heyecanliyiz ikinci yavrumuzz gelmiss yuvamizaa,yani beni bosverde esime yani ogluna nasill kiyarya boyle kirici laflariylaa

pcsiiiiiiiiiiiiiiiii

kız sperm yumurtaya 5 dk. ulaşırmı kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
en az 4 saatte biliyorum ben
çünkü o kadar badireler atlatıyorlar ki yumurtaya ulaşmak için
ve bu zaman kesinlikle daha uzun bacım

Şuan teroşun yumurtası oğlunu içine kapmış anlaşıyorlardır
Sıra Orkidemin yumurtası ile oğluşunun buluşmasında :13:

evtt cnmyaaa,onlar melekk zaten bizim canlarimiz cigerimizz onlarr,yani benle esim cok heyecanliyiz ikinci yavrumuzz gelmiss yuvamizaa,yani beni bosverde esime yani ogluna nasill kiyarya boyle kirici laflariylaa

Kıyarlar bacım
Zaten oğluna değer vermiş olsaydı oğlunu da bırak
İçinde Allah korkusu olmuş olsaydı öyle demezdi , ne büyük laftır o öyle...Rabbimin hoşuna gitmeyecek bir laf
Boşvereceksin aslında patavatsız insanları
Biz dikkate aldıkça, onlar daha da patavatsız oluyorlar,

Oğlun olduğunda ne diyecek çok merak ediyorum
Bana söyleyecen ama

BEn kaçtım canlar

Malum yarın okulun ikinci döneminin ilk günü
Erken kalkmamız lazım olacak

Herkesi öpüyorum

İyi geceler

tmm cnmm soylerimm,inss o gunler gelsindee ben ne diyecegimi biliyorummm ben kiymayayim diye hicbizaman demedim ona ama oglum olunca nazarliginida getir diycemminsss yarrabbimmm

Son düzenleme:

psciiiimmm,canımın içi utandırma kııııız beniii :26:
hem öğretmek ne haddime faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana...
hepimiz öğrenciyiz canım benim,öğrenmek ve öğrendiklerimizi paylaşmak için yaratılmışız...
aynı şehirde olsak süper olurdu gerçektende...benim de senden öğreneceğim çok şey olurdu eminim buna.
içten yaptığın bu duan gözlerimi yaşarttı,o kadar mutlu ettin ki beni tarifi imkansız.......
ben de aynı içtenlikle sana dua ediyorum şimdi,
rabbim hayırlı,imanlı,sağlıklı sıhhatli,yakışıklı,onun yolundan ayrılmayan
salih bir erkek evlat nasip etsin sana...
ve burada bu amaç için bulunan bütün yoldaşlarımızın dualarını kabul eylesin,
hayallerini en kısa zamanda gerçekleştirsin inşaallah.....

ben çok şanslıyım o halde:)))))))))))
yakında aynı şehirde hatta aynı semtte olacaz inşallahhhhhhhhhhhh :)))))))

bernurummmm,
senin gibi yüreği hem çok güzel hem de deryalar kadar geniş birini tanıyacağım için
ben daha çok şanslıyım....sende de kimbilir ne hazineler gizli,keşfedilmeyi bekleyen.
paylaşacağımız doyumsuz sohbetlerin geleceği günleri inan ben de iple çekiyorum
inşaallah rabbim gösterir o günleri...

tmm cnmm soylerimm,inss o gunler gelsindee ben ne diyecegimi biliyorummm ben kiymayayim diye hicbizaman demedim ona ama oglum olunca nazarliginida getir diycemminsss yarrabbimmm

eylulemmmm,rabbim sana o güzel fıstık kızların gibi yakışıklı bir evlat nasp etsin inşaallah....
sen gene de hiç bir şey söyleme be güzelim...o yaptıklarından utanacaktır merak etme
Lokman a.s ın bir sözü var,
"konuştuğum zaman pişman olduğum çok anlar oldu ama sustuğum için hiçbir zaman pişman olmadım"
susman ona en güzel cevabın olacaktır,asaletini bozma gülüm değmez....

terooooş,lütfen bizi de unutma ,
kitapta kız bebiş için ne yapılması öneriliyor ne olur onları da yaz bacısııııı......

massallah tarevetcım ınan herseyı yapmıssın hadı ıns oglun tutunur sanada gelır bu ay cnm rabbım hepımızın gonlundekını nasıp etsın(AMİN)

kaç günün kaldı?
ya benm 5. günüm
hiç aklımdan çıkmıo yaaaa
tuttu mu tutmadı mı? çift çizgiyi görecekmiyim diye kendimi yedim
KIZ gecer ıns bı bakmıssın testte 2 cızgı ıns tuttu tuttu bence ıns.BENIMDE 2 VEYA 3 GUNUM VAR CNM yarın dr gıdecem bakalım yum nasıl nolur bana dua edın kızlar orkısle bız kaldık sımdı deneyecek yakın zamanda

bacım hamile kalamıyosan nden 37. saati bekledin?
2 günde bir çalışmanız lazım sizin

canım doktor öyle demişti

AY İNŞALLAH BACIM BU KEZ TUTAR DA SENDE HAMİŞLER LİSTESİNE GİRERSİN HAYIRLISIYLA

bende isterim Rabbim den inş. hemde çokkkkkk

ahhh cnm benim duanın kabul olmasını artık bende çok istiyorum inanki

inşallah dualarına amin diyorum cnm

Kızlarrr ben cumartesi gittim doktora , biliyosunuz cuma gecesiydi ilişki 37. saatte
ama yumurtalarımın ikiside duruyodu kızlar çatlamamış

ilişki için her gün değil dedi sperm sorunumuzda var gibi çünkü ayrıca akıntını kontrol et şeffaf su gibi uzayacak akıntın olsun dedi
ve benim akıntımda hala bembeyaz krem gibi yoğun
moralim çok bozuldu tekrar ilişkide denemedik ve biliyorum hala duruyo yumurtalar
yarın sabah tekrar çağırdı inşallah inatçı yumurtalardan değildir dedi
olmayınca olmuyo işte

benimde başıma geldi seyhan.ama sen keşke o akşam cumartesi pazarda deneme yapsaydın.belli olmaz.çünkü benimde başıma geldi..28 28 mm oldular.dr çatlasa bile işe yaramaz dedi.kist olmuş dedi.ama adet günümde gittiğimde çatlamışlardı yani ortadakist yoktu..gerçi gebiş kalamadım ama olsun sen keşke deneseydin canım ya....
seyhan sakın canım pes etme.beni düşün en senin kadar uğraştım kendiliğinde oldu.kocişe keçiboynuzu polen yedirsene bacım.madem sperler zayıf....dr yumurtalara kaç mm olmuş dedi......................

Son düzenleme:

maşallah herşeyi yapmışsın.tedbir senden taktir allahtan teroşşşşşş....inşallah oğlanlar artıcak...

kızlar benimde bulantılar azaldı
memişlerde çok olmasada idare eder işte:)sabahları bulantı hafif oluyo sadece.iştahsızım..
ve bebek solumda çok net hissediyorum.....

cnm 18 deydi ikiside iğneyi vurulduğumda , akıntım hala bembeyaz çok koyu kıvamlı mimozacığımm
kistten yeni kurtuldum tekrar olacak artık bende ne yapacağımı şaşırdım bebeği bırak adet düzenim, kistler, fsh bütün dengelerim alt üst oldu
isyan etmek istemiyorum ama inanki bıktım
bu akşam ilişki deneriz ama bu akıntıyla zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…