Süper Anneler - 2011

teravet gulen yuzu yapmiyorum simdilik
ama gulen yuzun taktigimiz cubugu varya onda muhakkak cift cizgi olunca guluyor
sasirdim dogrusu
iki cizgide kopkoyu olunca guluyor normalde
her gün test sonucunu ve o günkü ateşini paylaş burada bacım bizimle. bugüne kadar yumurtlaman olmamış. 15-19 arası olcak bence.

haklisinn cnmyaaa,zaten bunca yaptigimizz seyleri bosa cikarmiycammm,ya ben bastan beri cok korkuyodumm ucuncu oldugu icin ,yani kardesimle alakasi yokta nebilim insan bazen cok kotu olur icini aglayarak dokeryaa,bende oyle oldumm istee simdi iiyim ama coksagolll yazdigin icin ihtiyacim vardi size ama bisen yazdinninss duanii bekliyorummm bende cnmm inss hepimizin dilegii olurrr

sgl cnmmm,ben zaten aylardir diyetler ph tir,takviyelerr,kanvermeler ,neler neler yaptiktan sonra deniycemmm,zaten esimde cok hevesli oglum gelsinde onunla top oynimm diyorryaa cok istiyoruzya insss verecek allahimm ama endiseleniyorumm bazen bunca seyden sonra olmazsa diyeee,kendime degilde esime uzulurumm cnmya ne desem yapiyorrr,inss onun emegi bosa gitmezben o an cok kotuydumm agladimmicimi doktumm sizee ama suan kafam yerindee cok sukurrbebegimee hamis kalip sevincli haberi verecegimm gunu iple cekiyorumm,oglumun haberini once esime sonrada size vericemm inssss

ooohhh toparlanmana sevindim..
fransanın havasında suyunda bişey var heralde
sen de orkiş de bu ay çok paniksiniz..
kızlar elinizden geleni yaptınız
Rabbime dualarınızı ediyosunuz
biz ediyoruz
inşallah da gönlünüzdeki olucak
ben inanıyorum
ben de alışveriş sitelerine bakıorum erkek cicilerine
sen de bak neşen yerine gelsin
hayali bile güzel

eylule hatirlarsan bi kac gun once aglayarak bende rahatlamistim iyi gelmisti
icimizi bosalttik gunumuze ramak kala
hakkimizda hayirlisi cnm rabbim ol diyecek olacak insallah

hrwsey cok guzel teravetim insAllah muhammed yola cikar muhammed ummeti ile beraberrr

haklisin cnmya bende bazen bakiyorumm,ii geliyorrrrorkiss sgl cnm ,inss olucakk hayirlisii neysee

Arkadaşlar Shetless'in görüş ve bilgileri gerçekten doğru çıkıyor bence. Ben kendimde ve sitedeki arkadaşlarda Shetless yönteminin doğruluğunu birçok kez gördüm.
Siz bacılarıma faydalı olmak için kitapta altını çizdiğim satırları buraya yazıcam sık sık.

"Her zaman belirttiğimiz gibi zamanlama, yapılması gerekli olan şeydir. zamanlamanız iyiyse diğerlerini yapmasanız bile başarılı olma şansınız büyüktür." (syf 100)
"erkek bebek için ovülasyondan yalnızca 1-2 saat öncesini tavsiye ediyoruz." (syf.103)
"ilişkiden 15-20 dk önce yüksek kafein içeren kahve içmek y'lere hız verir." syf 88
"akıntının kalın ve daha az saydam hale dönüşmesi ovulasyonun olup bittiği anlamına gelir. bu değişikliğin artı eksi 2 saat çevresinde ovulasyon olmuştur.
"Türk hamamı sperm sayısını azaltır, erkek bebek için uzak durulmalıdır." syf 87
"çok sabun kullanmak da spermi azaltır." syf. 87
"Ovulasyona 4-5 gün kaldığına inanıyorsanız perhize girin" syf 87
"Reçeteli ve reçetesiz tüm ilaçlar spermi azaltır." syf.88

cok guzell bilgileryaa,hadi inss hepimizz bu yolda basari belgelerimizi alirizzterossya sen turk kahvesimi icirdin nescafemii,acaba fark varmii?kizlarrr sorum hepinizee

iyi geceler güzel anneler!!! nasılsınız bakalım? inşallah bu ay orkdm psci ve teravetin oğluşları yola çıkmış olacak. müjdeli haberlerinizi bekliyorum hayırlısı ile. kızlar ben 4 gündür başladım yusuf suresine ardından da 1 tane yasin okuyorum. 41 gün mü okunuyordu bu bilen var mı kızlar??????????

teravetcim merak etme senin prens sperm yumurtanın içinde yatmış yumoşa masal anlatıyordur şimdi:))))))))))

cnmmmm bende varimmmyaaaaduaa edinn ltfff

ben çok şanslıyım o halde:)))))))))))
yakında aynı şehirde hatta aynı semtte olacaz inşallahhhhhhhhhhhh :)))))))

kizlarryaa en cokk neye uzuluyorumm biliyomussunuzz,ikinci kizima dogum yaptigimda kaynanam hastaneye geldi,esimde hani massslhh kizimm mavis biseydii kaynanama nazarlik bisey getirip taksaydin dedi,kaynanamda erkek olunca takilir dedi,neymisss erkek bebege nazar degermisskizlarr varmiyaaa boyleee biseyyyyaagorumcemde erkek dogurdu kadin nazarligiyla gittigecende diyooo ruyasinda beni gormuss hamis oldugumu soyluyomussum ve oglumm oluyomuss,yaa kendi kendime guldumm dedimm ki kadinn biliyorr sanki ruyasina bile girmissama kararliyim karnim buyuyene kadar kimseye bisey demiycemm

Bir sürü yazdım hepsi de uçtu (((((((((

Teroş kısacası elinden geleni yaptın bacım uzununu az önce yazmıştım ama gitti :))))))
Gerisi Yaradanın takdirine kalmış
Rabbim sağlıklı hayırlı oğluş versin inşallahhhhhhhhhhhhhh
İlk denemede olur inşallah ki bizde rahat edelim :))))))))

Orkidemmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmmmmmmmm
sıra sende :))))))))))

ama panik yyok
yola devam :)))))))))

inşallah seninde ilk denemende oğlunu gönderir Rabbim inşallah sağlıkla hayırla

böyle yapmak istiyorum bu insanları
Ne cahillik ne geri kafalılıktır yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Erkek olunca ne farkı var bebek bebektir masum melektir
Uyuz insanlarrrrrrrrrrrrrr
Allaha havale ediyorum Rabbim bilir işini

cok guzell bilgileryaa,hadi inss hepimizz bu yolda basari belgelerimizi alirizz
terossya sen turk kahvesimi icirdin nescafemii,acaba fark varmii?kizlarrr sorum hepinizee

kahveden amaç kafein canım
oda nescafede oluyor fazla
spermleri hızlandırıyor
ama ilişkiden yarım saat önce içilse bence daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…