- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.021
her gün test sonucunu ve o günkü ateşini paylaş burada bacım bizimle. bugüne kadar yumurtlaman olmamış. 15-19 arası olcak bence.teravet gulen yuzu yapmiyorum simdilik
ama gulen yuzun taktigimiz cubugu varya onda muhakkak cift cizgi olunca guluyor
sasirdim dogrusu
iki cizgide kopkoyu olunca guluyor normalde
iste bu vakitler yapiyordum
az once vc deydim bidahakine yapayimmi
bugun 12. gunum
ats tablom
2.gun 35.9
3. gun 36.0
4. gun 36.1
5. gun 36.0
6.gun 35.9
7. gun 36.0
8.gun 36.1
9. gun 36.0
10.gun 36.0
11.gun 36.0
12.gun 35.9
canım kaç günde bir regl oluyodun
bugün 12.gün ise ve ailç ağrı kesici dai alsan geç yumurtlatıyor ..kaç günde bir adet görüyorsun
birak agri kesiciyi vitaminleri bile biraktim egem sirf etkilenmesinler diye:26:
bu geceyi saymazsak 9 gün var
üfff üüüfffff bu kadar kafaya takmak ii değil aslında
kafaya takınca tutmuyo biliyorum ama ne mümkün
sana gelince düğünde koca göbekli olmak istemiyorum ne demek kız..
ne güzel o göbüş bilio musun?
bi kadına en çok yakışan şey bence hamiş göbüşü
kız sen deli misin
bu kış aylarını o kadar yaptıgın diyeti boşa mı çıkaracaksın?
bu strese değer mi?
yazık değil mi sana
hemen denemeye başla
canım nacızane kendı fıkrımı yazmak istedım
şahsen aynı durumda olsaydım bebeğimi secer denememı yapardım düğün 2 günlük gelıp gecer rabbım hayırlı kılsın kardeşininkınıde fakat okadar emekten sonrada bunun için iptal etmek ne derece doğru bılmıyorum yınede sen bılırsın...
haklisinn cnmyaaa,zaten bunca yaptigimizz seyleri bosa cikarmiycammm,ya ben bastan beri cok korkuyodumm ucuncu oldugu icin ,yani kardesimle alakasi yokta nebilim insan bazen cok kotu olur icini aglayarak dokeryaa,bende oyle oldumm isteesimdi iiyim ama coksagolll yazdigin icin ihtiyacim vardi size ama bisen yazdinn inss duanii bekliyorummm bende cnmm inss hepimizin dilegii olurrr
sgl cnmmm,ben zaten aylardir diyetler ph tir,takviyelerr,kanvermeler ,neler neler yaptiktan sonra deniycemmm,zaten esimde cok hevesli oglum gelsinde onunla top oynimm diyorryaa cok istiyoruzya insss verecek allahimm ama endiseleniyorumm bazen bunca seyden sonra olmazsa diyeee,kendime degilde esime uzulurumm cnmya ne desem yapiyorrr,inss onun emegi bosa gitmez ben o an cok kotuydumm agladimm icimi doktumm sizee ama suan kafam yerindee cok sukurr bebegimee hamis kalip sevincli haberi verecegimm gunu iple cekiyorumm,oglumun haberini once esime sonrada size vericemm inssss
hiç sormayacaksınız sandım
ilk ayımızdı, dolayısyla evde panik yaşanmadı diyemem
kahveler, turnusol kağıtları havada uçuştu
biliyorsunuz 03.02.2012 de saat 14.20 de iğne oldum.
4 ü akşamı 21.30 da yani yaklaşık 31. saatte ilk akıntımı farkj ettim. oza amana kadar kuruydum.
daha sonra 23.30 da akıntım geldi.
turnusol kağıdına ardım akıntıyı kağıdı döndere döndere akıntı kopmadı.
biraz daha bekledim
bu arada eşim ılık suyla duş aldı. bölgesel soğuk su döktü ama ilişkiden 1,5-2 saat önceydi yaptığında
saat 24.30 da hafif akıntı olduğunu fark ettim. o da turnusol kağıdını maviye dönüştürdü. 34. saatti.
eşimle namazlarımızı kıldık. duamızı ettik.
planlanmış ilişki olduğu için zorlama olduk motivasyon düşüktü.
eşim ilişkiden 15 dk kadar önce kahve içti ama bence geç kaldı. o ortamda her şey zamanında olamıyor işte.
biraz daha bekledim bu esnada shetless kitabını karıştırdım unurtuuğum bişi var mı diye baktım.
ama akıntının artık kesildiğini fark ettim. akıntının kremsiye dönmesinden korktum.shetless kitabında akıntı kremsiye dönerse yapmayın diyordu. ovulasyondan birkaç saat öncesini öneriyoruz diye yazıyordu.
saat 01.50 de yani 35,5. saatte tek ilişki oldu. 38. saat civarı sızlama hissettim karnımda.
önce ben orgazm oldum. eşim benden 30-40 sn sonra oldu.(açıkça yazdım afedersiniz.)
vajinal duş yapmadım. çünkü akıntımın ph ını ölçtüm turnusol ile. mavileştirdi. eşimin sperm hızı sorunu olduğu için v. duş yapmadım.
sağıma döndüm yarım saat uzandım.
sabah sızlamama falan yoktu. kuruydum.
yorumlarınız nedir sizce zamanlama nasıl olmu? sitelerde 38-40 arası ovulasyon olur diyor.Elimden gelen bu. tevekkül artık.
orkiş yorumlasa şu turnusolu. kaç numaraya tekabül ediyor bilmiyorum.
Eki Görüntüle 340631
ooohhh toparlanmana sevindim..
fransanın havasında suyunda bişey var heralde
sen de orkiş de bu ay çok paniksiniz..
kızlar elinizden geleni yaptınız
Rabbime dualarınızı ediyosunuz
biz ediyoruz
inşallah da gönlünüzdeki olucak
ben inanıyorum
ben de alışveriş sitelerine bakıorum erkek cicilerine
sen de bak neşen yerine gelsin
hayali bile güzel
Arkadaşlar Shetless'in görüş ve bilgileri gerçekten doğru çıkıyor bence. Ben kendimde ve sitedeki arkadaşlarda Shetless yönteminin doğruluğunu birçok kez gördüm.
Siz bacılarıma faydalı olmak için kitapta altını çizdiğim satırları buraya yazıcam sık sık.
"Her zaman belirttiğimiz gibi zamanlama, yapılması gerekli olan şeydir. zamanlamanız iyiyse diğerlerini yapmasanız bile başarılı olma şansınız büyüktür." (syf 100)
"erkek bebek için ovülasyondan yalnızca 1-2 saat öncesini tavsiye ediyoruz." (syf.103)
"ilişkiden 15-20 dk önce yüksek kafein içeren kahve içmek y'lere hız verir." syf 88
"akıntının kalın ve daha az saydam hale dönüşmesi ovulasyonun olup bittiği anlamına gelir. bu değişikliğin artı eksi 2 saat çevresinde ovulasyon olmuştur.
"Türk hamamı sperm sayısını azaltır, erkek bebek için uzak durulmalıdır." syf 87
"çok sabun kullanmak da spermi azaltır." syf. 87
"Ovulasyona 4-5 gün kaldığına inanıyorsanız perhize girin" syf 87
"Reçeteli ve reçetesiz tüm ilaçlar spermi azaltır." syf.88
iyi geceler güzel anneler!!! nasılsınız bakalım? inşallah bu ay orkdm psci ve teravetin oğluşları yola çıkmış olacak. müjdeli haberlerinizi bekliyorum hayırlısı ile. kızlar ben 4 gündür başladım yusuf suresine ardından da 1 tane yasin okuyorum. 41 gün mü okunuyordu bu bilen var mı kızlar??????????
teravetcim merak etme senin prens sperm yumurtanın içinde yatmış yumoşa masal anlatıyordur şimdi:))))))))))
senin öğrencin olmayı çok isterdim...
ya da aynı şehirde olsaydık sohbetini dinlemeyi..
ne kadar güzel ve açıklayıcı yazıosun herşeyi..
Allah razı olsun senden
kalbimden inanarak dua ediyorum şimdi sana
Rabbim en yakın zamanda çok hayırlı sağlıklı çok güzel bir kız evlat nasip etsin sana
çok tşk ederim
kizlarryaa en cokk neye uzuluyorumm biliyomussunuzz,ikinci kizima dogum yaptigimda kaynanam hastaneye geldi,esimde hani massslhh kizimm mavis biseydii kaynanama nazarlik bisey getirip taksaydin dedi,kaynanamda erkek olunca takilir dedi,neymisss erkek bebege nazar degermiss
kizlarr varmiyaaa boyleee biseyyyyaa gorumcemde erkek dogurdu kadin nazarligiyla gitti gecende diyooo ruyasinda beni gormuss hamis oldugumu soyluyomussum ve oglumm oluyomuss,yaa kendi kendime guldumm dedimm ki kadinn biliyorr sanki ruyasina bile girmiss ama kararliyim karnim buyuyene kadar kimseye bisey demiycemm
cok guzell bilgileryaa,hadi inss hepimizz bu yolda basari belgelerimizi alirizz
terossya sen turk kahvesimi icirdin nescafemii,acaba fark varmii?kizlarrr sorum hepinizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?