Süper Anneler - 2011

cnm sen iliskiye devam et guzelim yapacak birsey yok ya uzulme bitanemm stres yapma adam neden cat ignesi vurmadiki yaaa
kızlar benimde bulantılar azaldı
memişlerde çok olmasada idare eder işte:)sabahları bulantı hafif oluyo sadece.iştahsızım..
ve bebek solumda çok net hissediyorum.....

cnm bnde solumda hissettim ilk ve dr solda demistiiii

kız cadı bernur utanmadan dalga geçmiş bi de benimle
ahanda yazı oku da öğren

ALINTI!!!!
Boşalan meni, dölyoluyla birleşmiş olan penis aracılığı ile dölyoluna aktarılır. Spermalar için üçüncü bir yolculuk başlar. Seminal vesiküllerin ve prostat bezinin salgılarının eklenmesiyle iyice hareketlenen spermler dölyatağı ağzını geçmeye çalışırlar. Adet kanaması dönemi dışında genellikle tam kapalı olan dölyatağı ağzı yumurtlamanın etkisiyle sperma geçişine uygun duruma gelir. Ağzın tam kapalı olmasını sağlayan koyu mukoza yumuşayarak akıcılık kazanır. Spermalar dölyoluna doğru akan mukozanın içinde ters yönde yüzerek dölyatağına girerler. Bu geçiş sırasında boşalma anında 500 milyon olan sperm sayısı 2-3 milyona düşer. Dölyatağı içinde harekete devam eden spermalar Fallop kanallarına yönelirler. Kanallardan birinin yumurtalığa yakın ucunda yumurtayla karşılaşırlar. Spermaların kadının cinsel organları içindeki yolculuğu ortalama bir saatte tamamlanır. Fakat burada da ilginç bir durum söz konusudur. Eğer cinsel birleşme sırasında kadın da orgazm olmuşsa, oksitosin adı verilen bir hormon salgılanır. Bu hormon, dölyatağının
kasılmasına yol açar ve meni bu kasılmalar yardımıyla 5 dakika gibi çok kısa bir sürede yumurtaya ulaşır.
Kadının orgazm olması döllenme açısından zorunlu olmamakla birlikte döllenme şansını oldukça arttırır.
Yumurtayı döllemek için tek bir sperma yeterlidir. Fakat yumurtanın birleşmeye hazırlanabilmesi için 4-5 bin spermanın ortak çabası gereklidir. Çünkü yumurtanın etrafı spermaların girişini önleyen bir zarla kaplıdır ve önce bu zar delinmelidir. 4-5 bin
sperma aynı anda başlarının ön yarısında bulunan akrozom zarının içerdiği salgıyı serbest bırakır. Yumurta zarı eridiği anda spermalardan biri yumurtaya girer. Giriş sırasında spermanın yalnızca hareket etmeye yarayan kuyruğu kopar ve artık döllenmiş olan yumurtanın üzeri diğer spermaların girişini önlemek için yeni bir zarla kaplanır. Çok ender bazı durumlarda yumurtaya aynı anda iki sperma girer. Bu olaya dispermi adı verilir. Döllenmiş yumurta yeni zarın oluşumu sırasında spermaların hareket yeteneğini azaltan bir sıvı salgılar. Bu yolla, kalan spermaların zarı zorlamasına kesin olarak engel olur.
Eğer spermalar dölleyebilecekleri bir yumurtaya rastlamazlarsa 1 - 2 gün içinde ölürler. Bu ortalama bir süredir ve dölyatağı içinde 5 gün canlı kalabilen spermalara da rastlanır. Bu nedenle, yumurtanın cinsel birleşmeden birkaç gün sonra serbest kalması durumunda da döllenme gerçekleşebilir.

cnm benm çok üzüldüm yaa niye öyle olmuş ki..
hiç üzülme
bir sonraki ay hiççç kafana takma
bizim bir tanıdık çatlatma iğneleriyle hamile kalmaya çalıştı olmadı
bazen çatlamıodu strese giriodu
bıraktı herşeyi
reglinin ilk günnden başladı 20 gün kadar incir yedi
o ay hamile kaldı
denesene sonraki ay
yumurtlama gününü de kitle takip et
bence dinlenmeye kafanı dağıtmaya ihtiyacın var

dr dan gelir gelmez haberini bekliyorum
hadi güzel haberlerle gel..
inşallaaaahhh

amin amin amiiiiinnnnnnnnn
ben seni çok sevdim bilio musuunnnnn

orkişşşşşşşş burayaaaaaa eller havayaaaaaaaa
orkişşşşşşşşşşşşş nerelerdesin
yarın yumurtlama günün demiiiiii

Son düzenleme:
orkişşşşşşşş burayaaaaaa eller havayaaaaaaaa
orkişşşşşşşşşşşşş nerelerdesin
yarın yumurtlama günün demiiiiii

moralim cokk bozukkpsciiiii bakin iyi dinleyin beni
dun gece kremsiydi rengi(ama aralarinda seffafta vrdi yogunluk kremdi ama ) bayaa bi sunen akintim geldi dayanamadim
test yaptim negatifti
bugun atesim 36.0 halaa deisiklik yok

suan vc de yine yogum kremsi akintim var

test negatif ates ayni
terosun dedigi gibi ben sanirim 16 17. gunler yumurtluycam
goguslerim hassas deil yani yum dairr hicbir belirti yokkk

cnm benim niye bu kadar takıyorsun dediğin gibi geç yumurtluyorsun o zaman.
bak böyle takman yumurta açısından da ii değil
lütfen yaa yapma benim en umutlu olduğum kişilerden birisin sen.
benin umudumu bari kırma... :)))))))))

kizlar dun bi yazi okudum cepten suan bulamiyorum aksam esim gelince bakayim

yaziyorduki muthis bir yolculugun sonunda spermlerden hangisi giderse gitsin
son soz yumurtanindir
o istedigini icine alir yaziyordu

allah razi olsun nurummmm

yookk biraz gevsemeye calisiyorum ama o sunen akinti kafami karistirdi
simdide sunmeyen yapiskan var

kizlar dun bi yazi okudum cepten suan bulamiyorum aksam esim gelince bakayim

yaziyorduki muthis bir yolculugun sonunda spermlerden hangisi giderse gitsin
son soz yumurtanindir
o istedigini icine alir yaziyordu
deme kız o zaman benım yumlar sadece x alıyo affff ıns bu sefer egenırde y alır

evet cnm çok haklısın kendimi yorgun hissediyorum bukonuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…