Süper Anneler - 2011

haklisinnoglan analari cvp lutfenn
seninkizlarinda nasildii

gelincikk bacimmmm son adetinnasildii
koyu agrisizmi
agrili acikmi

Son düzenleme:
uff bacım ya kafamı şu an pc ye vuruyorum nerden sordum yaa...ben neyi teyit etmek istedim biliyon mu takvimler tutuyo ya sen de bu ay kesin o da tutuyordur dediydim boşver bu regli yaaa saçma bence...

askolsunn suzancimm delimisinnn

inann zatende aklimdaydii bu simdi kizlar kizar diye cesaret edip soramiyordumm
ne olur cnm yaa
bosverr arastirma sadece

bu dusundugum sey olmasin suzanim ne olur
sulu ve agriliydii
rus rus diye kafami yedim bunada cok taktim ne olur guzel seyler soyle

rus takvimi baktığım çoğu insanda tutmadı.inanmıyorum.kızımn doğumunuda erkek göstermişti.yaş doğru hesaplanırsa çin takviminin doğruluğu daha fazla.

ben baktım arkadaşım sana.8,9,10 ve yumurtlama günün olan ayın 11 ide kız görünüyor.ayın 12 si erkek günü.şubat ayı için.adet döngüsünü 27 girdim.ayın 12 sinde saat 18 den sonra erkek görünüyor.ben böyle gördüm.

10.gün denmesi siklustan siklusa değişir
Ama genelde risk 10.günden itibaren başlıyor

Bence de tek ilişki c.perhiz çok önemli

evt cnm bencede,cinsel perhizz ve dedigi gibi su iki hafta icinde bol tuz ve yaglii beslenimm benartik kilolari dogumdan sonra veririz insss

ee tabi dediğin gibi olabilir...
ama öğrenenler genelde hafta olarak önde olan ağustos başında doğum yapacak kişiler canım..sonra gelenler kız olabilir belki....

3 yada 4 kişinin kızından sonra oğluşları olacak 1 kişinin erkekten sonra yine erkek şimdilik....

kızımın doğduğu sene 2009 temmuz bizim topikte kızlar çok fazlaydı erkekler sayıylaydı

bakalım bu sefer nasıl olcek durum..yarın gidiyorum doktora bakalık ak koyun kara koyun belli olacak..
Allahım hayırlısını nsip etsin inşallah....

canım hadi hayırlısıyla güzel haberlerle gel lütfen şu takvimleri çürütte onlarla uğraşmayalım.sana bu gece da edeceğim.

işallah 3-4 ay sonra ben de girecem bu listeye

askolsunn suzancimm delimisinnn

inann zatende aklimdaydii bu simdi kizlar kizar diye cesaret edip soramiyordumm
ne olur cnm yaa
bosverr arastirma sadece

canım benim inanmadığım şeylerden bir budur.Bence hiç takma çünkü benim adetlerim ağrısız geçer ve koyudur.neden çünkü kan pıhtılaşması var ondan.ama kızım var.insaların yedikleri içtikleri kanı sulandırabiliyor ya da pıhtılaştırabiliyor.ben inanmıyorum.

cok guzell bilgileryaa,hadi inss hepimizz bu yolda basari belgelerimizi alirizzterossya sen turk kahvesimi icirdin nescafemii,acaba fark varmii?kizlarrr sorum hepinizee

nescafe.
türk kahvesinde kafein var mı ki?
cafe crown un bi kahvesi çıkmış. % 25 ek kafeinli+ginseng+garana katkılıymış.ama 3 ü bir aradabu. krema da var yani.

kız inşallah bacım inşallahhhh

nescafe.
türk kahvesinde kafein var mı ki?
cafe crown un bi kahvesi çıkmış. % 25 ek kafeinli+ginseng+garana katkılıymış.ama 3 ü bir aradabu. krema da var yani.

canım ben en iyisi türk akhvesi diye duydum .Türk malından fayda var bence :)teravet sen türk kahvesi mi içirdin türkse erkek bebekin yoldadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…