Süper Anneler - 2011

psci alacağın olsun.
benim yum günü ilişki günü yorumcu şu bu umrunda değil

ayy yazikk vallaaa kustum gidiyorum rabbime sigindimm cok kirildim gercektenn

kız senin bebişin erkek bence.
böyle relaks olan herkesin oğlu oldu şimdiye kadar.
Allah'ım sana esmer bir erkek bebek versin inşallah.

canım zate sen güldükten en az 24 saat sonra yapmıycan mı.
sonuçta 24 saat içinde silik çıkmaya başlayacak.
ondan sonra olur bence.

ayy yazikk vallaaa kustum gidiyorum rabbime sigindimm cok kirildim gercektenn

ayyyy canım yeni girdimmm yazdıklarını okuyup hemen yazdımmm ...gülen yüzü bebek isteyen topiğinde arkadaslar hergün aynı saate yapıolardı sabah ve akşam olmak üzere nezaman güldüğü belli oluyordu yaklaşık olarakk kendine hakaret etme üzme bu gün ay dolunayyy bunları düşün o kadar olumlu durumlar mevcut sen saatini tuttursan bile kısmette varsa olurr dua ett lütfen canımmmm böyle strese sokma kendiniiiii

benim eltim çok koay kilo alan bir bünyeye sahip. ne zaman görsem rejimdedir. 3 oğlu oldu.

benim eltim çok koay kilo alan bir bünyeye sahip. ne zaman görsem rejimdedir. 3 oğlu oldu.

evet terosum,kesinlikle katılıyorum,ben de kolay kilo alan bir bayan olduğum için
her zaman yediklerime dikkat ederim,ama maselef ....ebru şallı,emina sandal,çağla şıkel vs..
onlar gayet fit bayenler ama oğlanları var...bence pek doğru bir bilgi değil

ORKİŞİMi niye küstürdünüz kııııııııııı

orkişe cevap yazan olmamış küsmüşşş emremirim bana bi baksan bu ay için bioma 13,08,1982, doğum tarihim 30 ocak 2012 sat

orkişe cevap yazan olmamış küsmüşşş emremirim bana bi baksan bu ay için bioma 13,08,1982, doğum tarihim 30 ocak 2012 sat

bunlara noooliyyy ben anlamadım....nazar mı değdi ki
canım bu ay 3-12 şubat ,sonra 3-6 mart erkek günün
yumurtladığın güne denk geliyor mu bariiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…