Süper Anneler - 2011

bana da duet eet bacımsın. nolurrr

nescafe.
türk kahvesinde kafein var mı ki?
cafe crown un bi kahvesi çıkmış. % 25 ek kafeinli+ginseng+garana katkılıymış.ama 3 ü bir aradabu. krema da var yani.

canım ben en iyisi türk akhvesi diye duydum .Türk malından fayda var bence :)teravet sen türk kahvesi mi içirdin türkse erkek bebekin yoldadır

amin bacım amin.
vajinal duş yapmadım ama.

bacımsın bak sen madem bebek olmuyo diyosun. 2 günde bir ilişki olmalı. eşin sperm testi yaptırdı mı hiç?

canım hadi hayırlısıyla güzel haberlerle gel lütfen şu takvimleri çürütte onlarla uğraşmayalım.sana bu gece da edeceğim.

Allah razı olsun canım..inşşallah Allahım gönlümdekini nasip eder .eğer erkekse inşallah bütün takvim olayı iptal olmuş olacak ...
ama kız olsada ben bu takvim olayına inanmıyorum...Allah bilir kızmı erkekmi..
tutsa herkeste tutması lazım tutmayanda var...

Allahım ne nasip ettiyse o olacak...eğer erkek nasip ettiyse takvim makvim booşşş yaniii

dunyalar tatlısı 2 kızım var cnm rabbım acılarını gostermesın hepımızın evlatlarını ıns. Ama ısde bırde pıpılıyı bulabılırsek alıyyul ala oolacak mevlam ıns nasıp ederse

inşallah bacım inşallah.
zaten diğer arkadaşlar kırılmasın ama biz 2 kız anneleri birbirimizi en çok biz anlarız

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

güldüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

slm kizlar bugun 11.günüm ve halen gülen yüz bana gülmedi.....atesim bi ara düstü gene cikti bakalim ne olcak bu ayda......

teravet bakalim 3 gündür monitor iki cizgida yarin ne göstercek bana merak ediyorum.....

arkadasim aradi sabah ikinci ogluna hamile, kiz olmasini istiyordu..hic bisey yapmadi bu hamile kaldigi ay fazla iliski yapmamis, yumurtlama zamaninida felan bilmiyor takip etmedi, bana birak bosver diyordu...biraz üzülmüs belli oluyordu...hayirlisi artik....

kizlarr kahretsin bugun gun icinde yapmadimm

biraz once yaptim gulduu teravett sen ne dersen onu yapicammm
ben ne salagim ne aptalimm neden ogle falan yapmadimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu nedir allah askinaa
aptalll senin baska dusunecek neyin varrr
kizlarr ben mahvoldummmmm yaa bennn bu kadar gerizekali oldugumu tahmin edemezdimm
napicam simdii ne zaman gulduku bana bu dun gece saat 2 de yapmistim en son
napicam ben kizlar yaaaaa

ayy askolsunn asagida onlarca kisi varr

psciimmm nerdesinn kuzum yaaaaaaa

canım senin 7 - 8 - 9 haftalık ultrason resminde bebek ne tarafta.
o da bir çok kişide tutuyo ya.
merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…