Süper Anneler - 2011

takvimleri gözardı ettim bile. dua ediyorum bol bol. ben oğluma da kıza yatkın günlerde hamile kalmışım. ama eşim erkek gününde, erkek etkili mi bilmiyorum tabi...

bioda kim tam gunundeyse o baskin cikiyor cnm kadin erkek yok
meyillisi arka planda kaliyor

kız teravet kasıkların ağrıo mu batmalar oluyo mu
orkiş hemen olursa bebek tutunuyo dio
ben dikkat etmedim
ama ben hamile değilim hissediyorum
diğer aya inşallah
klomen kullanmak istedğimi söyleyecem dr a
ikizim olur belki :26:

çok şükür adetim düzenlidir...
peki burda sadece o verilen saatte mi ilişkiye girmek gerekiyomuş
bi de tutma oranı nasıl,bu biraz fallarla,astrolojiyle alakalı ya bana saçma gibi geldi

evet kiz yada erkek icin belli saatler var alt tarafta görüyorsun mesela yarin aksamdan itibaren cuma aksamina kadar kiz..ezginde takvime göre yapti...valahi cogunda tutmus hic birseyin 100 de 100 garantisi yoktur canim....

bence geç kalırsın hamile kalamazsın o şekilde.
dün akşam 21.30 da ilk kez sana güldü di mi?

ya neden testi sık yapmadın sen deli karu yaa

yapma teravett ben beni yiyorum zatenn

ne bileyim yaa sanki elim kolum baglandi vardir bundada bir hayir

niye cnm yaa en gec 6 ta yumurta olmazmi

canım allah sana çifter çifter kızlar nasip etsin inşallah....
kimde ne yoksa onu istiyo işte..banada bi erkek nasip etseydiii Allahım ama olmadı
canım son ilişki salı öğlen olmuştu 8. gün diğeri pazar sabah 13. gün
bence 8. günden olamaz Rabbim bilir tabi ama geçen ay 12. günkü ilişkiyle hamiş kalamadım ben...

Allahım böyle nasip etmiş demek...Hakıımızda hayırlısı artık....

ben dört gün düşünüyorum ama o da çok mu olur ki teroşumm,y ler yaşar diye çok korkuyorum
hamile kalana kadar devam,ne yapayım risk alamam

4 gün çok olmaz mı
hamile kalabilir misin öyle?
sen zor hamile kalıorum diosun?
3 gün ii bence
ondan önce de eşin bol bol ayıptır söylemesi boşalsın
ilşki yüzeysel olucak vs vs
kız yapmak kolay be
olur senin kızın
hiç dert etme

canım bu takvimleri uydurcaz diye ALLAHIM yaradanım erken yaşta menopoza gircez:)

ben dört gün düşünüyorum ama o da çok mu olur ki teroşumm,y ler yaşar diye çok korkuyorum
hamile kalana kadar devam,ne yapayım risk alamam

ben 4 günde kalamadim canim 3 gün yapmaya calistim hic denk getiremedim, ama diyorsan adetim düzenli yumurtlamam hep ayni zamanda ozaman dene bi ..

bence 8. günde olabilir
gelincik öyle hamile kaldı
hayırlısı böyleymiş cnm benm
üzülme sakın

size kiz yapmak kolay geliyor bizede oglan

yok ne batma var ne bişi
ben zaten hamile kalacağımı sanmıyom bacısı
zaten zamanlama da aslında iyi olmadı bence.

(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

(Bir kimsenin, birine gıyabında yaptığı dua müstecâb olur. Yapılan duaya bir melek, “Âmin, aynı şeyler sana da olsun” der.) [İbni Ebi Şeybe]

(Bir kimse, gıyabında birine dua ederse, melekler, aynı şekilde ona dua ederler.) [Müslim]

(En çabuk kabul olunan dua, kişinin din kardeşi gıyabında ettiği duadır.) [Buhari]

(Gizli [yani gıyabda] yapılan dua, âşikârenin yetmiş misline eşittir.) [Ebuşşeyh]

(Allah ile arasında perde bulunmayan iki dua vardır. Biri mazlumun duası, diğeri de kişinin din kardeşinin gıyabında yaptığı duadır.) [Taberani]

(En makbul dua, gaibin gaibe yaptığı duadır.) [Tirmizi]

(Bir kimsenin, arkadaşının gıyabında yaptığı dua reddedilmez.)[Harâiti]

Gıyabi dua
Sual: Birinin arkasından yapılan duanın kabul olduğu doğru mudur?
CEVAP
Evet, bir kişinin arkasından yani gıyabında yapılan duanın kabul olacağı hadis-i şerifle bildirilmiştir. Yüzüne karşı dua edince riya karışabilir; ama gıyabında olunca riyasız olur, yalnız Allah rızası için olur ve dua kabul olur. Gıyabda yapılan duanın kabul olacağını bilen şair şöyle diyor:
İsteğim yalnız bir gıyabî dua,
Kabul olmaz diye düşünme asla!

size kiz yapmak kolay geliyor bizede oglan

valla bana ikisi de zor
sen bana bakma
benm çocuğum yok
bi kere hamile kaldım havalara uçtum sevincim boğazımda kaldı
dış gebelik yaşadım
belki bidaha hamile bile kalamıycam..
ben genel okuduklarımdan söylorum
inşallah kızın olur cnm yaaa inşallah çok dua et
gelinciğin yaptıklarını yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…