Süper Anneler - 2011

pscimm ben nasil boyle aptallik yaptim bilmiyorumm dun butun gunu bos gecirdim ani sag kasik krampimla aksam teste kostum birden yukselmiss
ama ben enn gec saati baz alayim demi bi sakincasi olmaz heralde bi kac saat sonrasindann ne dersin

canobebek canım ne yapmaya karar verdin,takvimleri gözardı edecek misin...
benim bu yıl ilişki günleri ya erkek ya da erk.yatkın....ben de çok şaşkınım,kararsızım

NAZcığım,senin denediğin günler kız günlerimiydi bio,yorumcuya dikkat ediyormusun
ve yumurt.kaç gün önce ilişki deniyosun

pscimm ben nasil boyle aptallik yaptim bilmiyorumm dun butun gunu bos gecirdim ani sag kasik krampimla aksam teste kostum birden yukselmiss
ama ben enn gec saati baz alayim demi bi sakincasi olmaz heralde bi kac saat sonrasindann ne dersin

hiççççç bişey olmaz
hiç sıkılma
sabah 6 bence gayet mantıklı
12 de çatlamış olsa bile üzerinden sadece 6 saat geçmiş olucak
hiç dert etme zamanlaman güzel
erken olmasından iidir geç olması

kociste cay istiyooo ayyy boyle bir gundee hemdeee

yaf demle gitsin yazık değil mi adama
sabah kalkabilecek mi dedim sana
benm eşim hayatta sabah 6 da kalkmaz..

yok canim kiz günleri degildi, hic denk gelmedi, bi gecen ay tesadüfen yorumcuya denk geldi ama oda tutmadi...ben hep önce iliski yaptim, ama düzensiz oldugu icin adetim, daha cok 4 gün önceden iliskiye son verdim ama tutmadi bende oda....

daha cok cin takvimine bakiyordum ben burda herkesde tuttu o alman cin takvimi,ilk oglumdada tutmustu.....o kadar cok varki neye dikkat etcegimi sasirdim, kalzium magnazium kizilcik hapi aliyorum, bol süt ürünleri, ates ölcüyorum ...... tuzsuz yemek...

sen neler yapiyorsun...

canım senin şansın daha yüksek,ama benimki malum...bioyu ve yorumcuyu asla gözardı edemem
o sebeple çok ümitsizim çoook...sadece mart ayı kız gününe denk geliyor ama benim hiç cesaretim yok
ben de zaten çok zor hamile kalırım,üstüne üstlük yum.öncesi olacak,vajinal duş vs.......bunlarla hayatta olmazki
anlayacağın çok çaresizim nazım yaaaaa

ümidin kesme canim, inan bende öylenim..
adetin düzenlimi senin?

bak almanlar burayada bakiyor ay kiz yada erkek günündemi..bana hep kiz günü iliskiye gir dediler....

Zeugungskalender | Noeastro.de

psciimmmm
yazikk yaa kiyamamm ben onaaa
ne dedim biliomusunnn hayatim kizlar sabah saat 6 gibi diyor dedimm
suann gozlerimden yas akiyor pscim anlatamamm
oda garip garip kafasini salladi tamamm diye
eyy guzell allahhiimmm kocam icinn yalvariyorumm mevlammmm

Son düzenleme:
ümidin kesme canim, inan bende öylenim..
adetin düzenlimi senin?

bak almanlar burayada bakiyor ay kiz yada erkek günündemi..bana hep kiz günü iliskiye gir dediler....

Zeugungskalender | Noeastro.de

çok şükür adetim düzenlidir...
peki burda sadece o verilen saatte mi ilişkiye girmek gerekiyomuş
bi de tutma oranı nasıl,bu biraz fallarla,astrolojiyle alakalı ya bana saçma gibi geldi

bacım bence vajinal duş yapma ama ovulasyonla ilişki arasında en az 3-3,5 gün olsun

bilio musun benm bile gözlerim doldu
Allahım ikinizinde gönlüne göre versin
çok hayırlı bir oğlunuz olsun inşallah
orkidem gözünü seveim stres yapma...
çok rahat ol çok mutlu ol
ne zamandır beklediğin gün geldi
duanı et
sabah namazından sonra hafif bi kahvaltı yapın
eşine yarım saat öncesinde sert kahve içir
bölgesel soğuk duş mutlaka yapsın
elini karnına koysun ilşkiden sonra
duasını etsin
inşallah yorulmadan ilk aydan bebişin olsun...oğlun olsun...

takvimleri gözardı ettim bile. dua ediyorum bol bol. ben oğluma da kıza yatkın günlerde hamile kalmışım. ama eşim erkek gününde, erkek etkili mi bilmiyorum tabi...

bence geç kalırsın hamile kalamazsın o şekilde.
dün akşam 21.30 da ilk kez sana güldü di mi?

ya neden testi sık yapmadın sen deli karu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…