- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.341
teravetcim erkek bebek içinde birara yazar mısın?
gülenyüzü sık sık yapmanın anlamı yok.
önemli olan ilk ne zaman güldüğü. sen sık sık yapsaydın lh nin ik artışını yakalardın ve üzerine 36 saat eklerdin.
öğle saat 15 gibi arttığını farz etsek bu gece 3 te ilişki olmalı demekki.
ama ilk ne zaman yükseldiğini bilemiyoz işte. olasılığa göre yapmak durumundasın yani. sen ne düşünüyosun?
gülenyüzü sık sık yapmanın anlamı yok.
önemli olan ilk ne zaman güldüğü. sen sık sık yapsaydın lh nin ik artışını yakalardın ve üzerine 36 saat eklerdin.
öğle saat 15 gibi arttığını farz etsek bu gece 3 te ilişki olmalı demekki.
ama ilk ne zaman yükseldiğini bilemiyoz işte. olasılığa göre yapmak durumundasın yani. sen ne düşünüyosun?
teravet bu durumda akintimdan bisey anlayamammi
seffaf akinti gelirmi gelmezmi
moralim bozuldu yaa
varsin catladiktan bi saat sonra olsun
ama oncesi olmasin dusuncesindeyim
ewet en azından kızıma arkadaş olacak ....Allahım yokluklarını göstermesin inşallah...
ben diyet yapmadım..ovulasyon testi kullandım pozitiften 18 saat sonra ilişki oldu...namaz ve dua canım...
size göre ben pek bişi yapmadım yaniii..
Allahım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah....
neyse yaaa kader kader diyoruz ama bildigimizdende geri kalmiyoruzz
ben gece 3 te yapayim ozaman yada sabah 6 gibi olsun:26:
neyse yaaa kader kader diyoruz ama bildigimizdende geri kalmiyoruzz
ben gece 3 te yapayim ozaman yada sabah 6 gibi olsun:26:
ay canim benim hic üzülme , benimde keske iki kizim olsa derim hep .....kimisi kiz kimisi oglan derdinde iste hayat bu canim benim....alman sayfasindada cok kisi positivden sonra iliski yapiyor suan ve hep kiz oluyor...ben bile düsünmedim degil yani..
ay canim benim hic üzülme , benimde keske iki kizim olsa derim hep .....kimisi kiz kimisi oglan derdinde iste hayat bu canim benim....alman sayfasindada cok kisi positivden sonra iliski yapiyor suan ve hep kiz oluyor...ben bile düsünmedim degil yani..
carrefourdan aldim((
kız yazdım ya geçmişe bak 8-10 sayfa öncesinde.
bu ay tutmazsa haber et ben sana burdan almaya calisirim, paypalin varsa ödersin sana gelir ozaman....
bu ay tutmazsa haber et ben sana burdan almaya calisirim, paypalin varsa ödersin sana gelir ozaman....
orkiş sadece teravetin verdiği cvplara karşılık verdiği beni hiç sallamadığı için an itibariyle küsmüş bulunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?