Süper Anneler - 2011

biliyorum canim....benimkilerde yasamak bilmiyor birtülü yahu

canimmmmmm burca gore deil canirimm ben bu jonasi hic cozemedim zatenn bi link vermisti teross bak vereyim ordan bakk

Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar

diliski gununu giriyosun snrim

Duanın kabul olması için
Duanın kabul edilmesi için bazı şartlar vardır. Duanın kabul edileceğinden şüphe etmemeli, şartlarına riayet edilip edilmediğinden şüphe etmelidir. Gereken şartlara riayet etmeden duanın kabul edilmesini beklemek uygun olmaz.

Önce çalışmak, sonra dua dinin esası!
Kabul edilir ancak, çalışanın duası!

Duanın kabul edilmesi için şartlardan bir kısmı şöyle:
* Haram lokmadan sakınmalıdır!

* İtikadı düzgün olmalıdır.

* Dualarım niçin kabul olmuyor dememelidir.
Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Allahü teâlâ, duanızı kabul eder. Dua ettim, hâlâ duam kabul olmadı diye acele etmeyiniz! Allahü teâlâdan çok isteyiniz! Çünkü kerem sahibinden istiyorsunuz.) [Buhari]

1 tane çocuğum var cnm oğlum var 17 aylık...offf liste baya uzunmuş yaza yaza kollarım ağrıdı vallahi tam 4 sayfa yazdım...bunların hepsini yapabilecekmiyim bilmiyorum çok zor hele eşimin ağzına bile sürmediği yemediği şeyler var onları asla yemez..kolan vazgeçermi bilmiyorum kafeini çok yüksek çünkü birde şu eşiniz futbol oyansın pestilini çıkarın demişler yaa bende tam tersi duymuştum çok çalışkan hareketli adamın oğlu,tembel çok otuan adamında kızı olur diye duymuştum...birde şu vitamin kızılcık folik asit falan onlar hepsi hapı hepsini içecekmiyiz ayy gelsin kilolar yani...birde herkezde doğru olan bi yöntem var belki duymuşsunuzdur ilişkiden hemen sonra sağa yatınca erkek sola yatınca kız oluyomuş görümcem yaptı oğlu oldu bi akrabam yaptı kızı oldu onlarda tuttu yani buna çok inanıyorum birde bi tanıdığım hamile daha cinsiyeti belli değildi ultrosonda sağda gözüküyomuş bende dedim kesinlikle kız olucak aslında sol taraftdada ultrosonda ters gözüküyo ve gecen gün kızı olducanı öğrendi 8 yasında oğlu var bu arada...birde yoğurt,süt dondurma bunlardan çok tüketin diyolar bakalım en önce allah tedbir bizden takdir allahtan

bacım bana mı kızdın
haklısın özür dilerim
erkek veya kız için hareket etmek senin için de önemli tabi
sağlıklı hamilelik falan yazdım ya üzerime düşmezdi evet haklısın
gerçekten özür dilerim...

canimmmmmm burca gore deil canirimm ben bu jonasi hic cozemedim zatenn bi link vermisti teross bak vereyim ordan bakk

Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar

diliski gununu giriyosun snrim

cnm bunun tutma oranı nedir yani şahit oldukların var mı?
mulbery den sonra acayip moralim bozuldu ben de gurbet ablama söyleyim de ticker rengini değiştirsin bari o yapmıştı bana uğur olsun diye (((((((

kızlar iyi akşamlar. nasılsınız?ben 2-3 gündür pek iyi değilim. pazartesi günü okulda çok az açık kahverengi bir lekelenme oldu korktum okul çıkışı doktora gittim. doktor keseyi göremedi. kan testi istedi. doktora gittiğimde 5+2 deydim. 4hafta 2 günlükken 232 çıkmıştı değer. 4hafta 4 günlükken 485 çıkmıştı. 5hafta 2 günlükken 1134 çıktı. doktor az ilerlemiş, herşeye hazırla kendini dış gebelik olabilir dedi.canım çok sıkıldı. ağlayarak çıktım doktordan. eve geldim. dış gebeliğe baktım netten anormal değerler olur acaip kanama olur falan diyorlar. haftalara göre normal değerlere baktım. normal gözüküyor bilemedim. doktor 2 günde 1 tahlil istiyor. kollarım delik deşik oldu moralim bozuldu. kızımda hiç bu kadar test yapmamıştı. kızımda keseyi 6 hafta 3 günlükken görmüşüz baktım ultrason resmine hemen. bi kaç kişiye sordum saçmalama dediler. yarına yine çağırdı değerler için. doktordan nefret ettim. para tuzağı gibi geldi bana sanki. ben de yarın başka doktora gitmeye karar verdim. bikaç kişinin tavsiyesiyle birini buldum ona gidecem inşallah bişi yoktur Allahım.

dış gebelik geçiren psci canım neler yaşadın bana anlatır mısın? kızlar değerlerim çuk mu düşük yawwwwwww((((((((((((((((

kızlar yazmayı unuttum bende hep sağ tarafıma yatırım hamile kaldığım ay hep sağ kasığım ağrıdı oğlumuda sağda tasıdım...erkek isteyenler bence bunu kesinlikle yapmalı

yok yokk kesinlikle kilo almayacan akisne vereceksin fakir bir insan gibi besleneceksinn
esinin pestili cikmasindan kasit iliski gunu cook yorgun olmali sik sik bosalmali
booollll sut yogur ozellikle dondurma tuketeceksin
allah gonlune gore versin cnm
ogluna nasil kaldin dikkat ettigin bisey varmiydi regl sonrasi yum gunu falan anlatirsan sevinirim

yokk teravetimm o mulberrye cok uzuldu
oyle cit kirildim deil kiz o
bende sevmem oylelerini
ama emin ol oyle birisi deil uzulmee bos yere

kızlar mulberyye noldu geriye dönüp okuyamıyorum merakettim. orkdm deneme bu gecemi olacak hadi hayırlısı inş

yokk teravetimm o mulberrye cok uzuldu
oyle cit kirildim deil kiz o
bende sevmem oylelerini
ama emin ol oyle birisi deil uzulmee bos yere

orkişim bak hele benim akıntı saydam gibi beyazz ve kaygann kasıklarımda ağrıyor ayaklarım üşüyorrrr bu ğün korunmalı olcakk yarın dr söyler yum hakkında perhizimize zararı olurmu sence bu gecenin 12 normal yum ama belki 1 gün öncesi olursaa ilişki etkilemez değilmii amannn neyseee

hmm anladım cnm oğluma dediğim gibi hep sağ tarafıma yatıyodum sağ kasığım ağrıdı hep yumurtlarken tam 3 gün çok ağrıdı hissetim yani sağ tarafımda tasıdım birde ben evliliğimin 16.ayında hamile kaldım iltihaplanma olduğu için biraz geç kaldım yani bu yüzden çabuk hamile kalmak için adet tarihlerimi yazdım 28,29 günde falan adet oluyorum yumurtlama hesabını yaptım yumurtlama gününde yani ilişkiye girdim buda erkek olması için sanırım bi yöntem sonra zaten yumurtla tarihlerinde girince bi kaç gün girmedim ve adetime yakın tarihlerdede ilişki olmadı ve çok kola içen biriyim şimdi çok nadir içiyorum eşimde çok kola içer böyle cnm

Son düzenleme:
kızlar mulberyye noldu geriye dönüp okuyamıyorum merakettim. orkdm deneme bu gecemi olacak hadi hayırlısı inş

mullberrymizin kizi olacak cnm bugun dr soylemiss
benim bu gece yada sabaha karsii benim komutanlar komutu vermediler dahaaa

Hayırlı olsun canım benim de 2 kızım var .bence çok şanslıyız .​

orkişşş neye karar verdin?

terosum benim ikinci cizgi kaybolmuss denecek kadarr yok olmuss
suan kendimi kontrol edicemm enn gecc sabahh olabilirr bugun atesim 0.1 dusmus yarin yukselirr yaa bide sence yarin aksama olamazmi

ha diyince atliyomu yumoss

seffaf olacak cnm rengi test yapp gulnevamm testtttt bilemeyizkii akintiylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…