- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.461
Hayırlı olsun canım benim de 2 kızım var .bence çok şanslıyız .
orkiş ben değerlendirmemi yapıyorum bacım iyi oku.
senin gülenyüzü ilk gördüğün zaman akşam 21-21,30 civarıydı.
bu demektir ki en kötü ihtimal saat 20.00 civarı lh yükseldi.
en kötü ihtimalde düşünürsek sabah 08.00'de ovulasyon olacak demektir.
spermin 4-5 saatte ulaşacağını göz önünde bulundurursak senin bu gece 02-03 te ilişkide bulunman bence güvenli bir zaman olacaktır.
benim kararım bu artık sana kalmış.
ikiniz içinde hayırlısı olsun rabbim ne derse o olur. kendini kasma canım bol dua et nolur........mullberrymizin kizi olacak cnm bugun dr soylemiss
benim bu gece yada sabaha karsii benim komutanlar komutu vermediler dahaaa
kızlar iyi akşamlar. nasılsınız?ben 2-3 gündür pek iyi değilim. pazartesi günü okulda çok az açık kahverengi bir lekelenme oldu korktum okul çıkışı doktora gittim. doktor keseyi göremedi. kan testi istedi. doktora gittiğimde 5+2 deydim. 4hafta 2 günlükken 232 çıkmıştı değer. 4hafta 4 günlükken 485 çıkmıştı. 5hafta 2 günlükken 1134 çıktı. doktor az ilerlemiş, herşeye hazırla kendini dış gebelik olabilir dedi.canım çok sıkıldı. ağlayarak çıktım doktordan. eve geldim. dış gebeliğe baktım netten anormal değerler olur acaip kanama olur falan diyorlar. haftalara göre normal değerlere baktım. normal gözüküyor bilemedim. doktor 2 günde 1 tahlil istiyor. kollarım delik deşik oldu moralim bozuldu. kızımda hiç bu kadar test yapmamıştı. kızımda keseyi 6 hafta 3 günlükken görmüşüz baktım ultrason resmine hemen. bi kaç kişiye sordum saçmalama dediler. yarına yine çağırdı değerler için. doktordan nefret ettim. para tuzağı gibi geldi bana sanki. ben de yarın başka doktora gitmeye karar verdim. bikaç kişinin tavsiyesiyle birini buldum ona gidecem inşallah bişi yoktur Allahım.
dış gebelik geçiren psci canım neler yaşadın bana anlatır mısın? kızlar değerlerim çuk mu düşük yawwwwwww((((((((((((((((
offf birden boynum kesilcekmis gibi hissettimm
teravett vc den geliyorum
kremle karisik sefaf akintim var bence sabaha hallolur yumurta dedigin gibi
sen oyle diyorsan oyle yapayim
ama bisiy diyim o kadar gecmi variyorr spermler :44:
ORKDM cnm birde ben hamile kalmak için teveccüh namazı kıldım o ay 21 tane pirince teyzem hepsine tek tek meryem suresini okudu bende gece saatimi 3 e kurup kalktım 2 rekat namazımı kılıp dua ettim ve o pirinçten her gece 1 tane yuttum allahım dualarımı kabul etti o ay hamile kaldım...tevvüh namazı çok önemli bütün dualar kabul olur bence kalkın üşenmeyin candan yapın candan dua edin allahım çok büyük açılan elleri canı gönülden istenilen canı gönülden edilen duaları asla geri çevirmez hayırlısını isteyin kızlar insallah allahım hepimiz gönlüne göre versin
cnm sen kızmı erkekmi istiyosun
suzan senneyaptın durumun ne oldu canımmmm takip edemedimm
offf birden boynum kesilcekmis gibi hissettimm
teravett vc den geliyorum
kremle karisik sefaf akintim var bence sabaha hallolur yumurta dedigin gibi
sen oyle diyorsan oyle yapayim
ama bisiy diyim o kadar gecmi variyorr spermler :44:
nerede bu bernur denilen 1 kız 1 erkek ikiz doğurasıcaaaaaa!!!!
afffffffffffffff
içim sıkılıyoooo........
ben korkuyorum canım denemeye... 2 kızdan sonra aaaa yine mi kızz laflarını duyarım diye pimpiriklenip duruyorum şimdide yorumcuya ,bioya ve regl kanına takıldım bu ay yorumcu hep kızda reglimde su gibi akıyor ,ağrılı ...mayıs-hazirana kadar düzgün erkek günüm yok ama arada koyu ağrısız regl olursam deneyecem son kararlar bunlar bakalım bide diyet yapamıyorum ben sıkıyor beni ...birazda diyete ağırlık verecem.
ben korkuyorum canım denemeye... 2 kızdan sonra aaaa yine mi kızz laflarını duyarım diye pimpiriklenip duruyorum şimdide yorumcuya ,bioya ve regl kanına takıldım bu ay yorumcu hep kızda reglimde su gibi akıyor ,ağrılı ...mayıs-hazirana kadar düzgün erkek günüm yok ama arada koyu ağrısız regl olursam deneyecem son kararlar bunlar bakalım bide diyet yapamıyorum ben sıkıyor beni ...birazda diyete ağırlık verecem.
suazcım bişesorsam sana ben hep ağrılı adet olurum ocakta hastanelik oldum o derece kanamamazdı bu ayda sancılı oldum ama evde sabah öğle akaşam ağrı kesicilerle idare ettim kanamam azdı bu ayda az oldum deneme bir kez yapıcam olmazsa taki eylüle kalıcak benim deneme
orkiş bişe sorcam eşim yurt dışında 6 ay kalcak bu ay gebe olmazsam o gelince deniycez enlem boylamdan ötürü fark edermi gelince biraz bekleyimmi ne dersin yorumun nedirrrrr gidceği yer afganistann kabil
suazcım bişesorsam sana ben hep ağrılı adet olurum ocakta hastanelik oldum o derece kanamamazdı bu ayda sancılı oldum ama evde sabah öğle akaşam ağrı kesicilerle idare ettim kanamam azdı bu ayda az oldum deneme bir kez yapıcam olmazsa taki eylüle kalıcak benim deneme
orkiş bişe sorcam eşim yurt dışında 6 ay kalcak bu ay gebe olmazsam o gelince deniycez enlem boylamdan ötürü fark edermi gelince biraz bekleyimmi ne dersin yorumun nedirrrrr gidceği yer afganistann kabil
ayyyyy monthh cok guldurdun beniiiii cok sekersinn kizz teveccuh namazi demiss
kusuruma bakmazssin duzeltmek istedim teheccud namazi o
ama bizim kizlar meryem suresini kiz bebek icin okuyorlar yusufuda erkek bebek icin bunu duymusmuydun daha once
bu namazi bende dusundum cnm ama kaza borcu olan nafile kilamaz deniliyordu kilmadim
enlem boylam derken boiyu diyosan o farketmez kesinlikle
ama su var afganistan sicak bir ulke geldigindede yaz ayi olacak
gerci tek buna bakmiyor bicok sey bunun gibi
demem o ki sicak iyi degil diyorlar
amabunlara cok takilma beslenmene dikat esin orada nasil beslenecek cok yorulacakmi
benimki sadece degerlednirme cnm icine ne doguyorsa onu yap etki altinda kalma
yum gununu iyi tahmin et benim gibi yanilma
anamm bende şimdi hem utandım hem gülüyo yaaaadını yanlış biliyomusum ey allahım..cnm meryem suresini okudu teyzem bende gece namaz kılıp yuttum 1 tane pirinçten ama benim oğlum oldu ....nafile namaz kılınmıyomuşmu onu duymadım ama bence neden kılnmasın ki allahıma şükürler olsun benim dualarım kabul oldu o ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?