Süper Anneler - 2011

kizz orkisss,hadi bakalimm cnomm sira sende innnsss allah yaninda olucakk ve oglusunn gobusunee yerlesecekkk cnmm,dualarimm senle inssss allahh herkesin gonlundekini versinbence 3 4 gibi yapp bacimm kesin o saatlerde catlamiss olurrrgazaagin mubarekk olsunn

Zeugungskalender | Noeastro.de
arkadaşlar bu takvimde burcumuzun karşısındaki tarihlere bakıyoruz değil mi?eğer öyleyse ben yay burcuyum şubatta 15-17 arası erkek gösteriyor naz gelsede sorsak bizim yorumcu ya inanan bakan var mı yurtdışında ordaki bayanlar sadece buna mı bakıyor bana çok basit geldi de...

birde kilolularin oglu olur zayiflarin kizi olura inanmayin,ben hep zayifdim kilolu oldumu hatirlamam hem kiz hem oglum var,komsum kilolu 3 kizi var

orkdm napmaya karar verdin.
canım hakkında hayırlısı olsun.
allahım gönlündekini göbişine koysun.
güzel kızına yakışıklı bir erkek kardeş gelsin.

Çin de son zamanlarda erkek bebek doğumları artmış ve kız nüfüsun azalmaması için çin kız doğuran ailelere para yardımı yapılacağını açıklamış. Tek çocuk hakları olan çinliler bu seçimlerini erkekten yana kullanmayı tercih diyorlar çinde mutlaka cinsiyet belirleme forumları vardır nasıl ulaşırız ben denedim ama çeviriler hep ingilizce çinliler durduk yere patlamamıştır mutlaka denedikleri bi kaç yöntem vardır de mi?​

bence çin takvimini deniyorlardır.bir kaç arkadaşım ayarladılar tuttu.

mulberry arkadaşım çin takvimi ve yorumcu ne gösteriyordu arkadaşım bu bebeğin için.

yok cnm kızmadım sana
ama itiraf edeim çok ağladım dünden beri
sana değil asla sakın yanlış anlamayasın
yaşadıklarıma
tekrar yaşama korkusuna
bidaha benden erkek bebek lafı duymayacaksınız..

normalde 48 saatte bhcg nin 2 katına artması beklenir
ama sağlıklı gebelikler için %60 artış da kabul edilir bir artştır..
senin değerlerini hesapladım %60 a göre

4+4=485
4+6=776
5+1=1241
5+2?=ortalama 1500 civarı olması beklenir..

canım bundan sonraki ölçümlerin önemli
şu anda bişey söylemek için erken
değerlerin yaklaşmış
normal gebeliğe dönebilir hiç bir sıkıntı yaşamayabilirsin
ama artışlar düzgün olmazsa bundan sonra dış gebelik teşhisi de konulabilir
ama şu anda sakın bunun için sıkma canını
her gebeliğin başında böyle riskler her zaman var
risk grubusun evet ama şu anda telaşlanacak bir durum yok
dr unu değiştir bence
hem değerlerin yüksek bir an önce detaylı bir ultrasondan bakmaları lazım sana

ayrıca dış gebelikte her zaman kanama olmaz bu belirti değildir
benm kanamam hiç olmadı...

egeada söylemeyi unuttum
ben 5 haftalıkken değerim sadece 130 du
sonra 150 ye
sonra 180 e çıktı
çok az yükseliyordu
inşallah senin dış gebelik olmayacak

egeada söylemeyi unuttum
ben 5 haftalıkken değerim sadece 130 du
sonra 150 ye
sonra 180 e çıktı
çok az yükseliyordu
inşallah senin dış gebelik olmayacak

günaydın kızlar. canım psci azcık da olsa içimi rahatlattın canım benim yaaaaa. bu sabah başka doktora gittim çok iyi diyorlar onun için. öğleden sonra 2den sonra gidecem çok kalabalık sıramı aldım anca 2den sonra sıra gelir dediler. bchg testi yaptırdım tekrar. bakalım saat 11de arıcam öğrencem. inşallah yükselir yaaa. pazartesi günü 1134dü. dua edin kızlar yaaaaa yarım saat kaldı fıttırcam sinirden napcağımı bilemiyom((((((((((

vala ben bütün haplari aliyorum ve kilo aldim ama yiyorumda ne yalan söyliyim aksamlari meyveli vanilyali yogurtlar, makarna felan fulan derken.ama dikkat etmeliyim.

kendi burcuna bakmiyorsun canim, Mädchen:kiz demek, Junge :erkek demek, yumurtlama günü önemli burda. mesela yarinicin kiz günü cuma aksamina kadar. sonra erkek gününe dönüyor ay. ( kendi burcumuza degilde bazi burclar liz günü icin bazilari erkek icin, ben isteyim eve gidince bakar yazarim, ama burda acikca yaziyor arkalarinda kiz yada erkek günü oldugu o yüzden bu linki yolladim buraya.

heyecanla haberini bekliyorum
mutlaka haber ver
inşallah güzel yükselecek
ii düşün ii olsun

pscim senden son bir ricam var.
bana mayıs ayı için bakarmmısın.
dünden beri yumurtamda hareketler var.ilk defa bu kadar net hissettim.
evde ovulasyon testi vardı akşam gezmeden gelinvce yaptım ikinci çizgi bayağı 1 nciye yakındı.
bu akşam bir daha yapıcam. ama kararsızım ilişki konusunda.
bu ay hep kız günündeyim yorumcuda.
mayısta erkek günlerim fazlaysa ilk mayısta denerim diye düşünüyorum.
ve sonra da artık kız erkek demeden devam edicam.
hayırlısı.ama bana son bir kez mayıs için bakabilirmisin.
doğum tarihim: 13 ocak 1980
doğum saatim: 18.00
son adet: 29 ocak 2012
adet döngüm:27 günde bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…