- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.481
adetim koyu gibi içimden özürdileyerek yazıyorum kurumuş iplik gibi gelio kopuk kopuk nasıl anlatsambilemedim
canım adetin koyuysa o ay erkek günü derler ..
Çin de son zamanlarda erkek bebek doğumları artmış ve kız nüfüsun azalmaması için çin kız doğuran ailelere para yardımı yapılacağını açıklamış. Tek çocuk hakları olan çinliler bu seçimlerini erkekten yana kullanmayı tercih diyorlar çinde mutlaka cinsiyet belirleme forumları vardır nasıl ulaşırız ben denedim ama çeviriler hep ingilizce çinliler durduk yere patlamamıştır mutlaka denedikleri bi kaç yöntem vardır de mi?
Allahım gönlüne göre nasip eder inşallah canım..
benimde hep içime kız doğuyodu kızım olacakmış....hayırlısı olsun...
biz onların dünyaya gelmesi için sadece aracıyız..Allahım kendine kul yaratıyor..demekki böyle uygun görmüş...
kızlar ovulasyon testi pozitiften kaç saat sonra ilişki olmalı arkadaşlar erkek bebek için
bacım bana mı kızdın
haklısın özür dilerim
erkek veya kız için hareket etmek senin için de önemli tabi
sağlıklı hamilelik falan yazdım ya üzerime düşmezdi evet haklısın
gerçekten özür dilerim...
kızlar iyi akşamlar. nasılsınız?ben 2-3 gündür pek iyi değilim. pazartesi günü okulda çok az açık kahverengi bir lekelenme oldu korktum okul çıkışı doktora gittim. doktor keseyi göremedi. kan testi istedi. doktora gittiğimde 5+2 deydim. 4hafta 2 günlükken 232 çıkmıştı değer. 4hafta 4 günlükken 485 çıkmıştı. 5hafta 2 günlükken 1134 çıktı. doktor az ilerlemiş, herşeye hazırla kendini dış gebelik olabilir dedi.canım çok sıkıldı. ağlayarak çıktım doktordan. eve geldim. dış gebeliğe baktım netten anormal değerler olur acaip kanama olur falan diyorlar. haftalara göre normal değerlere baktım. normal gözüküyor bilemedim. doktor 2 günde 1 tahlil istiyor. kollarım delik deşik oldu moralim bozuldu. kızımda hiç bu kadar test yapmamıştı. kızımda keseyi 6 hafta 3 günlükken görmüşüz baktım ultrason resmine hemen. bi kaç kişiye sordum saçmalama dediler. yarına yine çağırdı değerler için. doktordan nefret ettim. para tuzağı gibi geldi bana sanki. ben de yarın başka doktora gitmeye karar verdim. bikaç kişinin tavsiyesiyle birini buldum ona gidecem inşallah bişi yoktur Allahım.
dış gebelik geçiren psci canım neler yaşadın bana anlatır mısın? kızlar değerlerim çuk mu düşük yawwwwwww((((((((((((((((
yok cnm kızmadım sana
ama itiraf edeim çok ağladım dünden beri
sana değil asla sakın yanlış anlamayasın
yaşadıklarıma
tekrar yaşama korkusuna
bidaha benden erkek bebek lafı duymayacaksınız..
normalde 48 saatte bhcg nin 2 katına artması beklenir
ama sağlıklı gebelikler için %60 artış da kabul edilir bir artştır..
senin değerlerini hesapladım %60 a göre
4+4=485
4+6=776
5+1=1241
5+2?=ortalama 1500 civarı olması beklenir..
canım bundan sonraki ölçümlerin önemli
şu anda bişey söylemek için erken
değerlerin yaklaşmış
normal gebeliğe dönebilir hiç bir sıkıntı yaşamayabilirsin
ama artışlar düzgün olmazsa bundan sonra dış gebelik teşhisi de konulabilir
ama şu anda sakın bunun için sıkma canını
her gebeliğin başında böyle riskler her zaman var
risk grubusun evet ama şu anda telaşlanacak bir durum yok
dr unu değiştir bence
hem değerlerin yüksek bir an önce detaylı bir ultrasondan bakmaları lazım sana
ayrıca dış gebelikte her zaman kanama olmaz bu belirti değildir
benm kanamam hiç olmadı...
egeada söylemeyi unuttum
ben 5 haftalıkken değerim sadece 130 du
sonra 150 ye
sonra 180 e çıktı
çok az yükseliyordu
inşallah senin dış gebelik olmayacak
1 tane çocuğum var cnm oğlum var 17 aylık...offf liste baya uzunmuş yaza yaza kollarım ağrıdı vallahi tam 4 sayfa yazdım...bunların hepsini yapabilecekmiyim bilmiyorum çok zor hele eşimin ağzına bile sürmediği yemediği şeyler var onları asla yemez..kolan vazgeçermi bilmiyorum kafeini çok yüksek çünkü birde şu eşiniz futbol oyansın pestilini çıkarın demişler yaa bende tam tersi duymuştum çok çalışkan hareketli adamın oğlu,tembel çok otuan adamında kızı olur diye duymuştum...birde şu vitamin kızılcık folik asit falan onlar hepsi hapı hepsini içecekmiyiz ayy gelsin kilolar yani...birde herkezde doğru olan bi yöntem var belki duymuşsunuzdur ilişkiden hemen sonra sağa yatınca erkek sola yatınca kız oluyomuş görümcem yaptı oğlu oldu bi akrabam yaptı kızı oldu onlarda tuttu yani buna çok inanıyorum birde bi tanıdığım hamile daha cinsiyeti belli değildi ultrosonda sağda gözüküyomuş bende dedim kesinlikle kız olucak aslında sol taraftdada ultrosonda ters gözüküyo ve gecen gün kızı olducanı öğrendi 8 yasında oğlu var bu arada...birde yoğurt,süt dondurma bunlardan çok tüketin diyolar bakalım en önce allah tedbir bizden takdir allahtan
Zeugungskalender | Noeastro.de
arkadaşlar bu takvimde burcumuzun karşısındaki tarihlere bakıyoruz değil mi?eğer öyleyse ben yay burcuyum şubatta 15-17 arası erkek gösteriyor naz gelsede sorsak bizim yorumcu ya inanan bakan var mı yurtdışında ordaki bayanlar sadece buna mı bakıyor bana çok basit geldi de...
günaydın kızlar. canım psci azcık da olsa içimi rahatlattın canım benim yaaaaa. bu sabah başka doktora gittim çok iyi diyorlar onun için. öğleden sonra 2den sonra gidecem çok kalabalık sıramı aldım anca 2den sonra sıra gelir dediler. bchg testi yaptırdım tekrar. bakalım saat 11de arıcam öğrencem. inşallah yükselir yaaa. pazartesi günü 1134dü. dua edin kızlar yaaaaa yarım saat kaldı fıttırcam sinirden napcağımı bilemiyom((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?