Süper Anneler - 2011

dr 48 saat yaşar dedi ama bence 24 saat..

bence hemen çatlaması mümkün değil orkişim..
gülenyüzden sonra 24-48 saat içinde çatlar deniliyor

Sğl btnm baktığın için bişey sorucam sana bu renkli günler hamile kalınabilecek günler yani yumurtlama günlerimi oluyor bide bazısı iki renk gibi mavi pembe gibi o nasıl oluyo ya kusura bakma çok sordum

yavuuuzzzzzzzzz kiz niyee bajinal dus yapmiycammm diyonnnnnnnnnnnnnnnnn

nuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iliskiii gununu bekliyomm cnmmmmm

seyhannn o gunleri iyi degerlendirdinmiiiii insallahhhhh bebisin oglusun senledirrrrrr

nuurrrrr tam iliski gunu ver bacimmm

şöyle
6,8,11,13,15 ocak ama bebek küçük olduğuna göre geç döllenmeyse son günlerdir cnm

yum hesaplayıcılarına göre yum günüm 7 ocakmış
ama tabiki net değil

şöyle
6,8,11,13,15 ocak ama bebek küçük olduğuna göre geç döllenmeyse son günlerdir cnm

yum hesaplayıcılarına göre yum günüm 7 ocakmış
ama tabiki net değil

egerkii 15 inden sonraysaa erkekkk esininde senindeee cnmm
ama oncesiyse oda kiz gunlerindesiniiizzz
ikinizde takip etmissiniz ultrasona goree demekki 15 inden sonra olmusss ama nasil olur ozaman iliski yasadinizmii

kızlaaar merhabalaaaarrr
doktordan geldim şimdii artık ALLAHın iznıyle kesın KIZIM OLUYORRRRR
maşallah prensesim çok iyiymiş hatta haftasından 1 hafta öndeymiş tombişim
suyum selim herşeyım normalmişş
kızıma alış veriş zamanı geldiiiiiiiiiiiiiii
darısı diğer kız isteyenlere olsun inş.

egerkii 15 inden sonraysaa erkekkk esininde senindeee cnmm
ama oncesiyse oda kiz gunlerindesiniiizzz
ikinizde takip etmissiniz ultrasona goree demekki 15 inden sonra olmusss ama nasil olur ozaman iliski yasadinizmii

yok olmadı ama spermlerin yaşadığını varsayarsak mümkün.. akşam yazarım cnm tekrar okuldan zar zor yazıorum grşş öptüm kocccammmaaannn

oyy maasallahhhhh hadi gozun tekrar aydin olsunn gelinciikk

ruyalarin nasildiii sen test yapmismiydinn nasil cikmisti gelincikkk

orkdm içim rahat etmedi birde denediğim ay hamile kalamadım ya ne bilim ona buldum suçu

gelinciiik süper haber çok sevindim Allah tamamına erdirsin bacıım, kız gibisi yok demişimm

oyy maasallahhhhh hadi gozun tekrar aydin olsunn gelinciikk

ruyalarin nasildiii sen test yapmismiydinn nasil cikmisti gelincikkk

allah razı olsun canımmmm
rüyamda kadın memesi gördüm orkiş meğerse oda kız bebeğe işaretmiş çoğu zamanda rüyamda kız bebek ayakkabısı gördüm
ne testı gebelık testımı dedın anlamadım

gelinciiik süper haber çok sevindim Allah tamamına erdirsin bacıım, kız gibisi yok demişimm

amiiiiiinnnnnnn çok teşk ederm kızlar ya çok mutluyum böyyyle bir rahatlık çöktüki sormayın
diğer dr kontrolumde büyük ihtimal kız dedı ama tam sevınemedım şimdi rahatım herkeseee haber saldım
ablamda dıyor hadi sıra bende madem kız bende istiyorum yardım et

ay canim benim süper, pembisleri almaya basla..darisi basima....

kiz esim meyankökünden diskindi, yaptim sabah bi cay kasigi kadar koydum...ictikten sonra agzimin tadi igrenc oluyor dedi ya....

ay canim benim süper, pembisleri almaya basla..darisi basima....

kiz esim meyankökünden diskindi, yaptim sabah bi cay kasigi kadar koydum...ictikten sonra agzimin tadi igrenc oluyor dedi ya....

aaa benım eşim kendi isterdı yapta içeyım diye seve seve yapardım dayanrdım önüne haberiyoktu kız bebek için yaptığımın
osanıyoduki mıdeme iyi gelıcek biraz zayıflatcak falan kandırdım adamı hala haberı yok
sen nasıl yapıyorsun içemıyor anlatsana bi nazz

ezdim bi cay kasigi attim, sicak suya ama kücük cay bardagi degil normal büyük cay bardagina koydum....:44: dogrumu

ezdim bi cay kasigi attim, sicak suya ama kücük cay bardagi degil normal büyük cay bardagina koydum....:44: dogrumu

aaa ama senınkı toz halındeydi değilmi
benımkı 1 karış kadar odun kökü gibiydi 1 tanesını kırıyordum sıcak suda demlıyordum oda tam gelıyordu açık sarı renkte tadıda gayet güzeldi
bence sen toz olunca ayarını karıştırıyorsun gibime geldi nazz azalt derim
bende büyük su bardağına koyup verıyordum cnm doğru ama senınki fazla kaçıyor bence

Son düzenleme:

Tamam bu is gozun aydin tekrar guzelimmm

yok cnm ovulasyon testii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…