Süper Anneler - 2011

Slm kizlar kil payi ikizleri kacirdim:)))
Ikitarafli kist olmus 2 ay ara vericem calismayavirus
Dogumkontrol hapiyla 3 aylik tedavi uygulanip kistleri yok edebiliriz dedi
Fakat iki ay bekliyelim dedi kendiliginden yok olacakmi bekliycez
Dogal yoldan kistleri yok etmenin caresine bakicam

Yola devam edicem insAllah tavsiyelere acigim kizlar
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim
kist icin bariz olan belirti goguslerde hassaslik ve sis olmadi dolgun olmasi adet olamamak surekli kasik agrisi var
Akinti fazla oldu bn solemeden dr cok fazla dedi akintiyi
Bide yillik kontrolumu öne aldi rahim agzindan parca aldi akintidan ornek aldi laborativara yolladi
Bide aileden erken menoopza giren oldumu iye sordu
Moralman uzgunum fakat herseyde bir hayir var diyorum gec olsun guc olmasin insAllah
Bekleyen kardeslerim ins siz hamis kalin
Bnm bu ay cizgiyi gormememin sebebi varmis catlayamamis yumurta bilsem hemen kür yapardim
Catlatirdim neyse basa gelince herseyi ogreniyorsun

yok cnm ovulasyon testii

Haa orkdm ovülasyon testi aldım hani şu adı labo... dıye baslayan varya hiiiç sevmedım yaklaşık 10 tane yaptım hergün silik çizgi çıktı koyu çizgiyi yakalayamadım bozukmuydu benmı anlamadım uyduruk bişey herhalde
bıraktım atesıme göre devam ettim ben testi yok say
ilişkiden tam 10 gün sonra gebelık testım çıktı silik çizgi hamıle görünüyordu çok erken öğrendım ben inanamadım hatta

gurbetim çok çok geçmiş olsun. dediğin gibi geç olsun güç olmasın her işte bir hayır vardır

allah razı olsun abbblammm
şu mutluluğumu hepiniz yaşarsınız inşş. kız isteyene kız erkek isteyene erkek versin rabbim
AMİNNN

tekrar tebrıkler geleıncık..kucagına saglıkla al ınşallh..bizlerede duanın esırgeme.

olsun gurbetım allah hayırlısıyla bı evlat nasıp edecek sanada.az bı zaman daha..

psci kız ınanmıyorumm.ayrıca maşallhhh tek denemede koydun ogluşu.:) tebrıler.
egeada canım uzulme ne olur şimdıden saglıklı olup olmadıgının bellı olması daha ıyı aslında.rabbım yuzunu guldursub..tekrar hamıle olursun ınşallh..kesınmı ya.bı daha baktırdınmı degerlere

geçmiş olsun cnm bende 2 ay uğraştım biliyosun kistler kurtulmak için çok şükür kurtuldum bir daha olmam
1 ay bende d.kontrol hapı kullandım cnm

tebrik ederim gelincikkk, inan hep seni takip ediyordum, çünkü sen yöntem deneyere hamiş kaldın, sonucun ne çıkacak erak ediyordum, bakalım ben bu sene vazgeçtim bebişten amaaaa inşallah seneye denemelere başlayacağım, oğlan istiyorum ama Allah ne verirse seve seve kabulümm,, inşallah sağlıcakla alırsın kısçeniiii

sağol helenx tesk ederim
buarada pcci hamılemiiiiiiii?
egeadaya neoldu ayy çok şey kaçırmışım geçmişi okuyamadım

toz degil benimki canim, odun köküne benzemiyor benimki kalin kalem gibi kahverengi sanki seker gibi parliyo...kirdim onu bi kasik kadar ezdim öyle attim, ama sari degil ayni bildigimiz cay rengi gibi cikti....

gurbet ablaaa gecmis olsunnn insallahh bidahakinee bebegini yakalarsinnn

helenn sen ikinci kizindaa yum anii saatii nasil olmustuu

canımm sağolasın evet deneyerek oldu çok şükür rabbımın iznıyle inş.
allah razı olsun dualarım sizinle inanınn

gurbet ablaaa gecmis olsunnn insallahh bidahakinee bebegini yakalarsinnn

helenn sen ikinci kizindaa yum anii saatii nasil olmustuu

canım benımkı belli bile degıl..sabah doktora gıttım çatlamak uzere dedı guya ben doktor takıbı ettırdım.kızlara gore belkıde çatlamadı.neyse dedıkı öglen olsun ılışkı bıde dıger ertesı gunu dedı ..benım öglen kocayı yakalama olanagım yoktu akşam denedık bızde.bıde ertesı gunu.çok terslık var bu işte.off.

Son düzenleme:
toz degil benimki canim, odun köküne benzemiyor benimki kalin kalem gibi kahverengi sanki seker gibi parliyo...kirdim onu bi kasik kadar ezdim öyle attim, ama sari degil ayni bildigimiz cay rengi gibi cikti....

tamam işte naz kalın kalem veya mınık odun ne dersen de
demekki burdan ne çıkıyor senınki koyu çıktığına göre fazla koyuyorsun parcaları azalt bide öyle dene 1 kullandığını bıdaha kullanmayacaksın
çaygibi rengi içemez tabi böyle papatya çayı gibi olacak açık sarı şekerıde attınmı keyifle içer dene helee

kızlar benım bir ayım yumurtlama zamanında bi ayım öyle feci agrı olurken dıger ay agrı olmuyo..kendımı dınlıyorum..gecen ay öyle kasıklarım agrıdı akıntımda vardı anladım yumurtluyorum..ama bu ay ne sancı nede bışey hıçbışey olmadı..yumurtlamadım herhal..na yapsam şimdiden testmı alsam:44:

seyhanim cnm sen neler yaptin cnmm bnm nasil gitti kistlerrrr bana dogum kontrol hapi vermedi cnmm karaciger yaglanmasi olur diye
kizlar ayri ayri tesekkuler hepinize

seyhancım ınşallh sende bu ay yuzun guler..bayagı bekledıklerımız var

inşallah cnm inşallah kalırım buay

cnm hiçte öyle düşünme bende iğneden sonra 37. saatte ilişkide bulundum ve ertesi gün gittiğimde çatlamamıştı düşün
2 gün sonra gittiğimde çatlamıştı , yani doktor kontrolunde bile olsan olacak neyse o oluyor bence
bende çok istiyorum ama kısmett helenim

haklıısn..keşke çatlayana kadar gıtseydım doktora ne bıleyım. bıde takvım yontemınede guvendım ben nede olsa tutar oldu..kaderden öteye gıdılmıyo işte.ne yapalım saglık olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…