Süper Anneler - 2011

seyhanim cnm sen neler yaptin cnmm bnm nasil gitti kistlerrrr bana dogum kontrol hapi vermedi cnmm karaciger yaglanmasi olur diye
kizlar ayri ayri tesekkuler hepinize

cnm ilk ay adet söktürücü verdi , sonra tekrar adetle beraber belki atar dedi ama atmamıştı duruyolardı ve büyümüşlerdi
ozaman doğum kontrol hapı verdi kullandıktan sonra yine kontrolde ufalmaya başladığını gördü ve adetle beraber gitti
2-3 ay uğraştımm bu ay inşallah yine olmama klomen kullandım çünkü

herhangi kür felan uygulamadım düzenim iyice bozulmasın diye

kuzum ama hamile kalamadın imi?? zaten matur olanlar çatlar diğerleri işe yaramaz diyorlarda o nedenle

pcsii bacımm çooook sevindim çookkk ayyy inş. hamılesındır kız hadi maşallah dıyelım
şimdi karıştırırken gördüm msjını çok mutlu oldum
allahın iznıyle oğluşunu al bide ozaman sevıneleım öpüyorum seni canımm

valla bilmiyorum cnm biri çatladı sadece onu biliyorum o gecede ilişki oldu tekrar ama bence diğeri duruyo
yani anlayacağın beklemedeyim cnm inşallah buay son olur inaşallhh

hadi hayırlısı, çatlayan tutar inşallah prensini
kız sen oğlan istiyon dimi?? bacım gönlüne göre olsun

kizlar bisey sordum yumurta catladiktan soonra testte nasil bi cizgi belirir

sabah sabah ağlattın beni yaa...

moralim çok bozuldu şimdi.yazdıkların içimi eriiti bişey söyleyemiyorum.

canım bozma moralını inş bebeğin hemen haftaya gösterır kendınıde rahatlarsın rabbım kucağınıza almayı nasıp etsın
egeada cnm çok üzüldüm gerçektende çok geçmiş olsun

orkdm kuzum bilmiyoz ki bacım. ama ben ilk pozitifi gördükten 39. saatte çizgi silikleşmeye başlamıştı

aslında bu ay hiç beklemiyordum.bu bizim 3.ayımızdı ve ben wondfo marka ovulasyon testi almıştım.benim eşim işinden dolayı bu ay şehir dışında idi.normalde benim adetlerim 28 günde bir olduğu için ovulasyon testini 12.gün başlamam gerekiyordu.ama ben dayanamadım 9.gün yaptım.bi de ne göreyim.2 çizgi de birbirine çok yakındı.hemen eşime haber verdim gelmen lazım diye.ama eşim de iş yerinden bir türlü izin alamadı.o kadar çok üzüldük ki,ama eşim izin konusunda o kadar ısrarlı davrandı ki müdürü cuma günü için izin verdi.yani çift çizgiyi gördükten 2 gün sonra eşim geldi.benim adetimin 11,12 ve 13. günü birlikte olduk ama birlikte olduğumuz günler ovulasyon testinde 2.çizgi biraz silikti.sonra eşim tekrar şehir dışına gitti.ben 14.gün ovulasyon testini bi daha yaptım tekrar 2.çizgi çok koyu olmuştu.eşim de ben de çok üzüldük.bu ay hamile kalmayı hiç beklemiyodum.arada bi şüpheneyidom çünkü yumurta akı kıvamında akıntı geliyodu(eşimm de yanımda yoktu ki onun spermleri değildi).regl tarihim yaklaştıkça belimde ağrı ve kasıklarımda sancı haricinde belirtim yoktu.dün 1 test yaptım pozitifi görünce hemen bi daha yaptım.bebeğimiz babasının fedakarlığının farkına vardı ve bizi üzmedi.allhıma şükürler olsun hamileydim.

psciiim,tebrikler canımmm,bu ne hız maşaallah: nazar:

gelinciğim gözünaydın bacım,nasıl rahatlamışsındır şimdi...
fakat bakıyorum hala buradasın,ben doktordan çıkar çıkmaz saldırırdım herhalde pembiş kıyafetlere...
kız bebek reyonundan geçerken boynum nasıl bükülüyor anlatamam....
rabbim bir gün bize de tattırır inş.bu güzel duyguyu...

canım benim, seni üzmek istemem ama benim iki oğlanda da tutuyor...
takma bence,hem hangi takvimi uyduracağımızı şaşırmış durmdayız...birini uydursak diyeri uymuyor
ama bioyu ve yorumcuyu hafife alma derim,
tabii karar senin canımmm

kızlar dun ve bugun ovulasyon testım ıkı cızgı cıktı.dun cok akıntım vardı.cok yogundu.ama bugun akıntım yok ama sancım var.ve bugunku ovulasyon testımde cıft cızgı cıktı.sızce yumurtlama varmı yokmu bende.26 ocakda en son adet tarıhım.28 gun suruyor zaten.bugun tam yumurtlama gunum hesaplara gore

ovulasyon günün olabilir. bacım hiç çocuğun yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…