Süper Anneler - 2011

Bernur abla hayirdir sebebi tahmin ettigim seymi duzelir sikma canini erkektir sen dikkatli ol daha iki tane doguracan cabuk duaelt arayiii ve daha sik katil lutfennnn

Canım anlattım sanırım sana
Ben o kadar çabalrken kendi hiçbirşey yapmıyor
Osman bey eşinde mutlaka tedavi olması gerektiğini söylüyor
Bir haftadır doktora gidecek ama günü güne atıyor
Beni ciddiye almıyor hiçbirşey yuapmıyor

Biliyorsun ki benim siklusumun düşmesi lazım
Ve ben 1 senedir düşürmeye çalışıyorum nerdeyse
Ama sadece ben çabalıyorum
Lafa gelince artık olsun bebek diyor ama nafile
Güyaaaaaaaaa 2 tane daha yapacam ben ama bu gidişle 3.bile zor

umarım o sıkıntılar gecer tez zamanda
eş ile sıkıntıda çok kötü bişeee
allahım atlatmanıza yardım etsnnn canımmmm
hayırla kal

canım benim çok sağol...inşallahhhhhh

naz81

gülmüş sana sakınnnnnnnnnnnnnn deneme yapma
Erkek bebek olma şansı çok fazla olur
Birde istemiyorsun ya kesin olur
Test gülmeden olsun bitsin
Ne olur acele etme
Henüz çok geçmiş değil zaman ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr

üzülme canim benim...erkekler iste bizim gibi degiller iste....olur insallah 3.de olur 4. de olur canim.....

açılan sayfada yukarıya doğum tarihi aşağıya son adet tarihi yazılacak di mi kızlar bi arkadaş hamile kaldığınız tarih demişte bunu bilmek çok zor olur ama sat yazılması daha mantıklı değil mi?

aklima telefonlasmamiz geldi canim...yapmicam..gelinciklede yazistim....bu ay resk gectim baksana yedi gün önce oldu iliski....dün farkina vardim bernur gülen yüz aksam negatifte ama ikinci cizgi cikiyordu, dedim icimden yarin gülcek sonuc güldü..bidahakine ona dikkat ediyim gene hafifden gördügüm gibi iliskiye son..yada doktora giderim gene....

gurbet ablamm geçmiş olsun dediğin gibi geç olsun ama güç olmasın.
benim tickerin rengini sen değiştirdin galiba çokkk teşekkür ederim
hayırı temsil eden renk olmuş,yeşillll...
kızımda olsa oğlumda olsa hayırlı olsun inşallah...

Tatlim yazdiklarini okudum insAllah bebegin seninle olacak
Inan guven gulum kusura bakma gurbeze soyliyim degissin tickeri diye yazmisdin bnde degistirdim yesil mubarek renk ibsAllah 5 gun sonra mutlu haberini aliriz

ayrıca şu yavuzcuğumun verdiği takvimi beğenmedim ben
eltimin 2 kızında kardeşimin kızında ve benim kzımda tutuyor.

ve bana bu bebeğimede kız diyor

orkdm canım ne yaparsan yap gülüm yine de birşeyler eksik kalmış gibi geliyor .bana öyle oldu.ALLAHIN izniyle oğlun olacak merak etme hiç kuruntu yapma

kızlar bugün hep şunu düşündüm.kız doğurmak daha zor diyorlar ya
kız için yumurtlama olmadan yok yumurtlamaya çok yakın olmadan düşünün ki biz yumurtlama olmadan bile bunu başarmışız.ALLAHIN izniyle yumurtlamayı tespit ederek oğlana daha kolay hamile kalacağız.

ayrıca şu yavuzcuğumun verdiği takvimi beğenmedim ben
eltimin 2 kızında kardeşimin kızında ve benim kzımda tutuyor.

ve bana bu bebeğimede kız diyor

satı girince kızlarım tutmuyor ama tahmini yumurtlama günlerimi girince tuttu bu arkadaşlar ya ama kızdığım nokta yorumcunun kız günleri verdiği tarihi girdim erkek diyoooooo aha kafam yine karıştı napcam ben yaaaa denemeyen kızlar siz de bir yaparmısınız tutacak mı çok merak ediyorummmmmmmmm

Son düzenleme:

canım ben şunu farkettim genelde kız bebeğe yazın hamile kalınıyor gibi kız bebek isteyenler bence yazın sıcak günleri denesinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…