- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.881
ayrıca şu yavuzcuğumun verdiği takvimi beğenmedim ben
eltimin 2 kızında kardeşimin kızında ve benim kzımda tutuyor.
ve bana bu bebeğimede kız diyor
üzülme canim benim...erkekler iste bizim gibi degiller iste....olur insallah 3.de olur 4. de olur canim.....
canı sen alta satımı girdin tahmini yumurtlama günlerini mi
psci tebrikler bacımmmmm
gurbetcim kist dediğin adetle hemende gidebiliyor canım....bekleyen az oli...
benim adetle hemen giderdi.ailede erken menapozuda regl düzensizse allah korusun erken menapozdan şüpelenebiliyorlar.bende seyhandada şüpelenmişti drlar.şükür atlattım ben sizlerde atlatın.sabah saraçoğlu ısrarla soğan kürü diyi başka bişi demi..yardımcısı menapozdayken hamiş kalmı.oğlan doğurmuş hemde..yılmak yok yola devam..
benim bulantımda varla yok arası kızlar...
ekşiye aşeriyorum.buda kızmı yoksa...ekşili yemek ekşili turşu ekşili ne varsa yiyorum.acı ve ekşi...şiddetle peynir yiyorum...et tavuk aram hiççç yok....
ne dersiniz...tatlıdan kaçıyorum.hele meyve yemek istemiyorum.ağzımdan geliyor...
psci tebrikler bacımmmmm
benim adetle hemen giderdi.ailede erken menapozuda regl düzensizse allah korusun erken menapozdan şüpelenebiliyorlar.bende seyhandada şüpelenmişti drlar.şükür atlattım ben sizlerde atlatın.sabah saraçoğlu ısrarla soğan kürü diyi başka bişi demi..yardımcısı menapozdayken hamiş kalmı.oğlan doğurmuş hemde..yılmak yok yola devam..
ekşiye aşeriyorum.buda kızmı yoksa...ekşili yemek ekşili turşu ekşili ne varsa yiyorum.acı ve ekşi...şiddetle peynir yiyorum...et tavuk aram hiççç yok....
ne dersiniz...tatlıdan kaçıyorum.hele meyve yemek istemiyorum.ağzımdan geliyor...
psci tebrikler bacımmmmm
kızım da da oğlum da da eşkili yedim hep
turşu ekşili salata vs..
alakası yok bence yemekle içmekle
ya demek istemiyorum aslında
acaba diyorum ümitmi vermiş oluyorız,
ama sende de içime erkek doğuyor inş. olur hayırlısıyla
orkdm canım ne yaparsan yap gülüm yine de birşeyler eksik kalmış gibi geliyor .bana öyle oldu.ALLAHIN izniyle oğlun olacak merak etme hiç kuruntu yapma
satı girince kızlarım tutmuyor ama tahmini yumurtlama günlerimi girince tuttu bu arkadaşlar ya ama kızdığım nokta yorumcunun kız günleri verdiği tarihi girdim erkek diyoooooo aha kafam yine karıştı napcam ben yaaaa denemeyen kızlar siz de bir yaparmısınız tutacak mı çok merak ediyorummmmmmmmm
bende içine ne doğuyo :))))))))))))99
gelincik bacım buraya göre cinsiyet tutuyo mu
Chinese Baby Calendar to Predict Baby Gender by Chinese age and woman conception month
benim kızımda tutuo bu takvim ama denemeyi düşündüğüm ay için istediğim gibi değil tutmayanlar yazın bana içimi rahatlatam lazım:18:
canım benim
bu aralar kafam yerinde pek değil
yazışmalarını pek okuyamadım
neler yaptın hangi günler ilişki oldu bilmiyorum
o sebeple tahminde bulunmam zor canım
Ama Allah gönlüne göre verir inşallah
Senin içinde dileğim temennim hayırlı sağlıklı bir oğlun olması inşallahhh
İstemeye gelince istiyor ama olsun diyor
Bunun için seninde çaban gerekli diyorum
İltihap kendinde de var bence de
Ve sürekli grip halinde burnunu çekip duruyor
Zaten erkek ilaç kullanınca 2 ay kadar beklemek gerekiyor
Vucut ilacı atsın diye
affffffffffffffffffff ki affffffffffff
beni asla ciddiye almıyor
ağlıyorum sızlıyorum üzülüyorum
ama ben yerimde sayıyorum
ağlamam sızlamam bende kalıyor yine
Kizlar istanbula ucuyoruzzzzzzzzz...bilet aldik esimle nisanda istanbuldayiz bir haftaligina......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?