Süper Anneler - 2011

saolasin cnmm vallaa gelin güvey oluyoruz yaa hadi hayirlisssii sen nasilsinnnn durumlar nasilll

iisste nasil olayimm canomm bilirsinn stres var birazz,esimde bugun diyorr buyuk gun yaklasiyorryaaa bana duaa edin kizlar inss yuzume gozume bulastirmammbende yumurta aldim yine bu sefer yikayip koyucam dolaba tabi sabunsuz demiiipsci cnm seninde gozun aydinn canoo hamissin allah gonlune gore saglikli bi ogluss versin insss,hepimizeee insss

monitör hangi gün ne sonuç verdi ayrıntılı not al. adet başlangıç gün ve saatlerini de not al.

ilk gün 21.30 da pozitif çıkmıştı. ama o günün sabahı test yapmamıştın. ben benim tahminimi söylüyorum bacım. sadece tahmin
sabah yapsaydın pozitif çıkardı bence yine. 21.30 da pozitif çıkmıştıya hemen ertesi sabah ov. oldu bence senin. o gün de full pozitif çıktı nitekim.
ertesi gün negatif çıktı normal olarak. 2 gün boyunca pozitif çıkar. 2. gün ov. olur. bazılarının yumurtası 24 saatten fazla yaşarmış hatta 48 saat. senin yumurtan da öyle uzun ömürlüyse hamile kalma şansın var. ama bence ovulasyon senin denemeden önceki gün oldu. yum akı gibi akıntın neden olmadı onu anlayamadım ben de. tabi sadece tahmin bunlar bacım.

kiz unuttunnmuu
onceki gece saat 2 gibiii yaptiydimmm negatiff ciktii o gunun aksami yaptim daha sonraa
ve eger senin dedigin gibiysee
bugunku krem akintii
ovulasyonun kisa bi sure once olup bittigini gostermiyo muu
sence?

teravetimmmm ennn full cikan saat 21 30 duu

sonrasi hep silik cikti ama yine gülduu

yani diyosun ki o+12 oldun sen

artikk teravett kaderr diyecemm yaa naapimmm
ama rabbim buyuk yaaaa

benim hamile kalmam çok zor bacım. hiç sancım yok. be ağrım falan yok. değilim ben biliyorum. hamile kalmam da zor zaten.

benim kasik agrim var amaa

belkide yum akindandir bilmiyorum normalde cok cabuk kalirimm

biliyosun kizimda
satim 17 martti ve ben 4 nisanda gebe kaldimm

in genderdeki kadin o+12 hakkinda

5 6 oglandan sonraa zamanlama olarak o zamana denk gelerek hamile kalarak kizi olan kadinin uydurmasi yazmiss

ph ne kadar yuksekse ne yaparsaniz yapinn kiz olmasi zor yazmiss

hele hele yumurta meydandayken yazmis

bu biraz rahatlatti ya yinede bilemiycemm

travet yani senin yorumuna gore orkiss erken mii iliskiye girmissss,yani hesabima gore 31.saat girmiss oyle olmasi gerekmezmiydiii

Ya kızlar ben bu ay deneyecem ya her yerimi korku saldı alacağım ilaçları en hızlı etki edebilecekleri nolur söyleyin bana

valla cnm ben takviye ilaç kullanmadım sadece beslenmeye dikkat ettim o yüzden bu işi en iyi bilenlereden birisi orkiş
o gelince cevaplar sorunu cnm :)))))))

bu arada teravettt ,

nasilsinn nasil hissediyosunn kendini

ben tuhafimm ebaydan test aldimm bakalimm bekliyoruzzz

ne testi aldin canim?

monitör hangi gün ne sonuç verdi ayrıntılı not al. adet başlangıç gün ve saatlerini de not al.

yaziyorum hepsini teravet tek tek kayitli bilgisayarda, saatlerinide yaziyorum .....

bugun sabah 7 de namaza kalktim test gene güldü bana ve monitorda yumurta cikardi.....ay bi agrim var sol kasigimda hemde nasil zor kalktim yataktan halen daha var.....yumurtluyorum galiba....bu ayda resk gectim ama bidahakine mutlaka daha dikkat olcam ve artik hamis kalmak istiyorum...

yani ne demek istiyorsun kadinin genemo oglu olmus yani?

sabah dr gittim kan sonucu ii çıkmış kist normal bi kist miş deneme y7apabilirsin dedi yum kaçırttı bana bu arada tabii sinirimden oturup ağlayacağımm kurudu ne akıntı geliyo ne bişey 11 gün yum ladım bitti galiba

ama hala kasıklarım ağrıyo
ateşim dengesizleştiii 36,1 ile 36,4 arası değişioo çıldırcam nasip kısmet değil sanırımmm

bi ay istiyorm bi ay istemiyorumm allah da bana ceza verio sanırımmm
benim bebek hasretim 6 ay daha sürecekkk denemeler eylülee kaldııı kızlarrrr
yineherseye rağmen bu gece deneyeceğimmm ya tutarsa misalii olmazsa da sağlık olsun rabbim mubarek cuma günü cümlemize hayırlı evlatlar kısmet etsinnnn

hepinizin cuması mübarek olsunn
duş alıcam şimdi cuma mevlüdü yapıyoruzz her cuma oraya gitcemmm hepimize dua edcem inşallahhhhh....rabbim kabul eder.

Son düzenleme:
günaydın kızlar kabus gibi geçen 2 günün sonrasında bu sabah yine eski doktora gittik tekrar kan verdim. 1 saat zar zor vakit geçirdik eşimle. sonucu alır almaz bir baktım sonuç 1976. şaka gibi bu yaaaa dedim. eşimle aptala döndük resmen. doktora gösterdik sonucu o da şok oldu. hemen vajinal ultrasonla baktı. keseyi gördü:)))) çok küçük ama var gayet iyi dedi. geç döllenme olmuş dedi. dış gebelik değil dedi. 1 hafta geride dedi.önemli değil sakın korkma dedi. 15 gün sonra kontrole gel dedi. kızlar hala şaşkınım ağlamaktan öldüm sabahtan beri sevinçten......:))))))))))))))))))))

biliyorsunuz çarşamba günü başka hastaneye gitmiştim. sonuç 893 çıkmıştı. 1134ten 893e düşmüştü. ve o doktor progestanı kes en iyisi kendisi düşsün demişti. kendi doktorumu aramıştım çarşamba günü hemen o da eğer öyleyse progestanı kes inşallah kendi düşer demişti. olmazsa cuma günü tekrar bakarız olmadı alırız demişti hatırlıyorsanız. ben progestanı kestim. dün hafif pembe akıntım vardı. ağlamaktan helak olmuştum. sanki evimden cenaze çıkıyordu. neler yapmadım ki dün. kızımı kucakladım. sıcak duş aldım. bütün evi sildim süpürdüm. sonra akşam pembe akıntım kesildi. bu sabah kalktık ben eşyalarımı ayarladım kürtaj olabilirim diye..... bir gittik ki sonuç fırlamış. doktor diğer hastanenin labarotuvarı yanlış bakmış olabilir dedi. yoksa değer düştükten sonra tekrar yükselmesi imkansız dedi. şimdi ben napayım diğer hastaneyi mahkemeye versem hakkım değil mi yani.:)))))))))))))))))))))))))))))))))

kızlar ölcem sevinçten rabbim sesimi duydu çok şükür. Allahım 15 gün sonra kalp atışını da duysam başka bişi istemem:)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…