- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #12.921
saolasin cnmm vallaa gelin güvey oluyoruz yaa hadi hayirlisssii sen nasilsinnnn durumlar nasilll
teravetcik yapmadim yapmiyorumda.....
bu monitor varya beni deli ediyor, 5 gündür iki cizgi cikti bugunde yumurta cikti....söyle tam bana göre 3 gün önce iki cizgi ciksa sonra yumurta ciksa ne güzel olur ya......bidahaki aya banada yardim istiyorum gelincikteki gibi
bak teravett cnmm yorumla ister iyi ister kotu her yoruma acigim simdi
o gun aksam ben
9 30 da test yaptim g¨ldu
ve coook koyuydu ikisidee
gece 1 de tekrar yaptim yine güldu ama bu kez ikinci cizgi hafif siliktii
ertesi gun saat 18 de yaptimm yine güldü ama bu kez ikinci cizgi bayaaa silikti
ve o gecenin sabahi saat 4 5 gibi bizim iliski oldu
o sabahin ogleni yine yaptimm negatifti
ve buguunnnnnnnn kremsi yapiskan bir akintim geldi hemde istemedigin kadarr
arada sunennde vrdi katiydi bayaa
bu arada teravettt ,
nasilsinn nasil hissediyosunn kendini
ben tuhafimm ebaydan test aldimm bakalimm bekliyoruzzz
ilk gün 21.30 da pozitif çıkmıştı. ama o günün sabahı test yapmamıştın. ben benim tahminimi söylüyorum bacım. sadece tahmin
sabah yapsaydın pozitif çıkardı bence yine. 21.30 da pozitif çıkmıştıya hemen ertesi sabah ov. oldu bence senin. o gün de full pozitif çıktı nitekim.
ertesi gün negatif çıktı normal olarak. 2 gün boyunca pozitif çıkar. 2. gün ov. olur. bazılarının yumurtası 24 saatten fazla yaşarmış hatta 48 saat. senin yumurtan da öyle uzun ömürlüyse hamile kalma şansın var. ama bence ovulasyon senin denemeden önceki gün oldu. yum akı gibi akıntın neden olmadı onu anlayamadım ben de. tabi sadece tahmin bunlar bacım.
ilk gün 21.30 da pozitif çıkmıştı. ama o günün sabahı test yapmamıştın. ben benim tahminimi söylüyorum bacım. sadece tahmin
sabah yapsaydın pozitif çıkardı bence yine. 21.30 da pozitif çıkmıştıya hemen ertesi sabah ov. oldu bence senin. o gün de full pozitif çıktı nitekim.
ertesi gün negatif çıktı normal olarak. 2 gün boyunca pozitif çıkar. 2. gün ov. olur. bazılarının yumurtası 24 saatten fazla yaşarmış hatta 48 saat. senin yumurtan da öyle uzun ömürlüyse hamile kalma şansın var. ama bence ovulasyon senin denemeden önceki gün oldu. yum akı gibi akıntın neden olmadı onu anlayamadım ben de. tabi sadece tahmin bunlar bacım.
benim hamile kalmam çok zor bacım. hiç sancım yok. be ağrım falan yok. değilim ben biliyorum. hamile kalmam da zor zaten.
travet yani senin yorumuna gore orkiss erken mii iliskiye girmissss,yani hesabima gore 31.saat girmiss oyle olmasi gerekmezmiydiii
günaydın kızlar nasılsınız?
Ben bugün çok ii hissediyorum kendimi bebeimin büyüdüğünü hissediyorum bennnn.....
Ya kızlar ben bu ay deneyecem ya her yerimi korku saldı alacağım ilaçları en hızlı etki edebilecekleri nolur söyleyin bana
günaydın kızlar nasılsınız?
ben bugün çok ii hissediyorum kendimi bebeimin büyüdüğünü hissediyorum bennnn.....
CNM hemen evıcap ve kacıboynuzu kurune basla esıne l-argınıne alabılırsınYa kızlar ben bu ay deneyecem ya her yerimi korku saldı alacağım ilaçları en hızlı etki edebilecekleri nolur söyleyin bana
bu arada teravettt ,
nasilsinn nasil hissediyosunn kendini
ben tuhafimm ebaydan test aldimm bakalimm bekliyoruzzz
monitör hangi gün ne sonuç verdi ayrıntılı not al. adet başlangıç gün ve saatlerini de not al.
in genderdeki kadin o+12 hakkinda
5 6 oglandan sonraa zamanlama olarak o zamana denk gelerek hamile kalarak kizi olan kadinin uydurmasi yazmiss
ph ne kadar yuksekse ne yaparsaniz yapinn kiz olmasi zor yazmiss
hele hele yumurta meydandayken yazmis
bu biraz rahatlatti ya yinede bilemiycemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?