- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.161
- MRM01 nerlerdesinn bacimm sennn
ayyy kizlarrrr yüzüm cokk fecii agriyorr alev alevv yaniyorrrr
bide dis cikariyorumm sancidann geberiyorummm
ben yatiyorum kizlarr yuzume bi kac tedavi uygulayip yatayimm cok fecii agriyorr
alemmmiss kocan kizzz benimki son aylarr karnim iice buyudugunde korkarr ama benim doktorda ii derdi dogum icin iliski olmasii iiymiss ama bende istemezdimm
ayyy kizlarrrr yüzüm cokk fecii agriyorr alev alevv yaniyorrrr
bide dis cikariyorumm sancidann geberiyorummm
ben yatiyorum kizlarr yuzume bi kac tedavi uygulayip yatayimm cok fecii agriyorr
mimoss biodan baktim dolunaya uc kala gin vermisler son gun dolunayy
evet bende duydum cnm normal doğum için ilişki önemlıymiş almanlarda öneriyormuş dıye duydum
hassas eşim ilk doğduğunda elıne bıle alamaz bebeği korkar incitirim dıye öpmeye kıyamaz yaaa
eylüle kasımdada senmı doğurcan yani :)
evt cnmya iki kizim var allah bagislasinnyaaa zamanlamayi iste adetimin 12. gununden basliycam ,aslin 12.gun bikes yapicam test 13 . ve 14. gundee ikiser hatta ucer kes yapmayii yapmayii dusunuyorummm,terossyaa k. bayindir bana 12. 14. 16. gun iliski dedi,sana ne dedi,ben sordum tek iliki yapicamm daha ii diyee evet ama oburleri yedek iliski dedi affffyaaa cok kararsizimm ama yokyaa kesinlikle tek iliski dusunuyomm ama bakin ltfff burda olun ayin 16 17 sinde sizinn fikirlerinizlee yolla cikicammm valla doktorlar ne derse desin sizlerii dinliyommm
canım gecenlerde bende sebgibi yazdımmm
bu ara neden böle oldu bilionmu herkesin yum günü falan denk geldi hepimiz önce kendimizle mi ilgilendik neee kendimize cevap gelsin die bekliozzz
ama ben seninde sevilinde yokluğunu yazdımm bi kaç daha arkadaş vardı bi ara
orkişim zaten burdaki insanların yüzde 90 nı iyi niyetli sende ölesinnn allahım gönlümüze göre versinnn saat 10 gibi koltuğa uyuya kalmışım uyandım bi bakım kim var kim yokkk dedimmm sen kaç doğumluydun orkiş cine baktınmu
ahahaaaacoook guldummm vallaaa
aslinda hepinize psci haric abla demem gerekk
ama kendimii minnacik hissederim
yasimin kucuk olduguna bakmayin ablalarimm
her gorenn aynen sen gibi diyor cnmm
cookk olgunsun dusuncelerin 30 yasindaki insaninkine bedel diyorlar
esimle aramda bayaa yas farki var ama esim cocuk gibi bazen sIkILIYORUMM
evlendigim yasii demiyimmm dusup bayilirsin
kızlar erkek bbek ıcınneler yaptınız ne yedınız ne ıctınız.ne zaman ılıskıye gırdınız anlatırmısınız banada.
hayır orkiş yanlış bakıyorsun
tam karanlık demek ay yok ortada.istersen başka bi siteden ay takvimi bul karşılaştır.haluk akçamın bu ayki ay takvimini aç ve bu ayki bionu aç karşılaştır.....
naz81
bacım o alman sitesindeki kadının tarihleri yorumcuylamı bioylamı uyuyor hiç karşılaştırdınmı...................merak içindeyim lütfen cevapppppppppppppp
- mse121822 cnm sen neden yazmiyosun eskilerdensin sen diger topiktenn okudugun kadariyla erkek bebekteki tuyolar neler senin gozunde anlatirmisinnn
orkdm ne bileyim ben her gün bu topiğe girerek bakarımm.sizleri takip ederim..ama çok az yazmışımdır..benim küçük kız 6 aylık oldu diğeri 3 buçuk..başka çocuk düşünmüyom..sizler bebek istiyosunuz ben düşünmüyom sizlerle pek paylaşımım olmaz diye sohbete katılmıyom..ama size şunu söyleyeyim aynı şeyleri harfiyen uygulayanların biri istediğine sahip olur biri olamaz.kısmet işi..bu kadar millet bi şeyler yaparak mı kız yada erkek çocuğu oluyo. hayır...ama tabi elinizden geleni yapın ve dua edin..ben de dua ediyorum sizleree...
ben bu sayfaları okumaya başladığım temmuz ayından buyana yöntem deneyerek hamile kalıp başarılı olanlar sevil-gelincik.....olamayanlar karakedi -mulberry - türkiyem ....kızlar eskileri ben tanımıyorum ilk zamanlardan şu ana kadar başaranlar ve istediği olmayanlar kimler bir liste çıkarabilir misiniz?
kizlarrrrr
ben mantar olmusummm
yum akini yapacak olanlar bi kez daha dusunsunn
ama bana sorsaniz yine yaparmisin kesinlikle evett
simdilikk hafiften kasinti ve cook akintim var:44: sut kesigi gibi mantarr yanii kesinnn
kızlar rüyamda bizleri gördüm hepimiz hamileyiz bize siz erkek bebek için uğraşanlarsınız değilmi hepinizin oğlu olacak diyolar.
ben hatta daha benim bebek görünmedi diyorum,siz bana görünecek yakında diyosunuz :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?