Süper Anneler - 2011

ayyy kizlarrrr yüzüm cokk fecii agriyorr alev alevv yaniyorrrr

bide dis cikariyorumm sancidann geberiyorummm

ben yatiyorum kizlarr yuzume bi kac tedavi uygulayip yatayimm cok fecii agriyorr

gecmıs olsun cnm buz koy hemen sısmesı morarması olmaz ıns.

Son düzenleme:
kızlar erkek bbek ıcınneler yaptınız ne yedınız ne ıctınız.ne zaman ılıskıye gırdınız anlatırmısınız banada.

alemmmiss kocan kizzzbenimki son aylarr karnim iice buyudugunde korkarr ama benim doktorda ii derdi dogum icin iliski olmasii iiymiss ama bende istemezdimm

evet bende duydum cnm normal doğum için ilişki önemlıymiş almanlarda öneriyormuş dıye duydum
hassas eşim ilk doğduğunda elıne bıle alamaz bebeği korkar incitirim dıye öpmeye kıyamaz yaaa
eylüle kasımdada senmı doğurcan yani :)

ayyy kizlarrrr yüzüm cokk fecii agriyorr alev alevv yaniyorrrr

bide dis cikariyorumm sancidann geberiyorummm

ben yatiyorum kizlarr yuzume bi kac tedavi uygulayip yatayimm cok fecii agriyorr

orkdm hamıleysen dişin basına iş açmasın kız neden önceden önlemını almadın
çok geçmiş olsun inş hemen geçer tühh

mimoss biodan baktim dolunaya uc kala gin vermisler son gun dolunayy

hayır orkiş yanlış bakıyorsun
tam karanlık demek ay yok ortada.istersen başka bi siteden ay takvimi bul karşılaştır.haluk akçamın bu ayki ay takvimini aç ve bu ayki bionu aç karşılaştır.....
naz81
bacım o alman sitesindeki kadının tarihleri yorumcuylamı bioylamı uyuyor hiç karşılaştırdınmı...................merak içindeyim lütfen cevapppppppppppppp

insss kismetseeeafffff bende cok stresliyimya gelincik ,ucuncu oldugu icin, allaha ilk once saglikli olmasini diliyorumm ama inss bu sefer oglum olucakkduaalarinii esirgeme neeolurrrrrr

yedek ilişki mi?
yok bacım tek ilişki yap sen.

%90 mı
%10 a girenler kim kızzz

psci kaç doğumlu ki???

yorumcudan haberleri olduklarını sanmam
jonas ile bakıyolar bacısı

• mse121822 cnm sen neden yazmiyosun eskilerdensin sen diger topiktenn okudugun kadariyla erkek bebekteki tuyolar neler senin gozunde anlatirmisinnn

orkdm ne bileyim ben her gün bu topiğe girerek bakarımm.sizleri takip ederim..ama çok az yazmışımdır..benim küçük kız 6 aylık oldu diğeri 3 buçuk..başka çocuk düşünmüyom..sizler bebek istiyosunuz ben düşünmüyom sizlerle pek paylaşımım olmaz diye sohbete katılmıyom..ama size şunu söyleyeyim aynı şeyleri harfiyen uygulayanların biri istediğine sahip olur biri olamaz.kısmet işi..bu kadar millet bi şeyler yaparak mı kız yada erkek çocuğu oluyo. hayır...ama tabi elinizden geleni yapın ve dua edin..ben de dua ediyorum sizleree...

ben bu sayfaları okumaya başladığım temmuz ayından buyana yöntem deneyerek hamile kalıp başarılı olanlar sevil-gelincik.....olamayanlar karakedi -mulberry - türkiyem ....kızlar eskileri ben tanımıyorum ilk zamanlardan şu ana kadar başaranlar ve istediği olmayanlar kimler bir liste çıkarabilir misiniz?

Son düzenleme:
kizlarrrrr
ben mantar olmusummm
yum akini yapacak olanlar bi kez daha dusunsunn
ama bana sorsaniz yine yaparmisin kesinlikle evett
simdilikk hafiften kasinti ve cook akintim var:44: sut kesigi gibi mantarr yanii kesinnn

...................... turkiyem bisey yapmadi heralde

Son düzenleme:

canım türkıyem herhangi birsey uygulamadı sadece topığe uğrardı fakat karşıydı bıle bu uygulamalara onu sayma bence
öncekı topikten sayı çok var ama orkdm teravet falan iyi bılırler ben sadece izledım onları hiç isim hatırlamıyorum

kizlarrrrr
ben mantar olmusummm
yum akini yapacak olanlar bi kez daha dusunsunn
ama bana sorsaniz yine yaparmisin kesinlikle evett
simdilikk hafiften kasinti ve cook akintim var:44: sut kesigi gibi mantarr yanii kesinnn

orkdm aynen benımde süt kesiği gibiydi fakat kasıntı yoktu dr mantar dedi sanırım senınde aynı
inş hamişsindir orkişşde mantar basına iş açmaz

kızlar rüyamda bizleri gördüm hepimiz hamileyiz bize siz erkek bebek için uğraşanlarsınız değilmi hepinizin oğlu olacak diyolar.
ben hatta daha benim bebek görünmedi diyorum,siz bana görünecek yakında diyosunuz :))))))))))

ayyyyyy nuruumm yaaaa gozlerim dolduu vllahiiiii

insallahh cnmm insallahh dedigin gibi cikacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…