Süper Anneler - 2011

karabiber bacım çocukların için chinese fortune baby gender predictiondan takvime bakar mısın tutuyor mu??

cnm evtt ayni durumdayiz senle,sen en son ne zaman adet oldunkibak benim daha pozitif cikmadi ben 4 unde adet oldum,yarin gorurum herhalde ama bak ben yorumcuyu falan pekte inanmiyorum ama uyarsa ne allaaabence pozitifin ciktiysa yarin gece denemeni yap derimmm,erkek sansin cok yuksekkbende yapicam ovulasyonum ne zamansa artikk kismettt

arkadaslar bısey dıyecem ya bu takvımler neden cok önemlıkı Allahım ol derse her sey oluyo sız elınızden gelenı yapın cokda takılmayın ınanın ırdelıkce ılla bı pruz cıkar hepsını aynı anda tuturmak cok zor tutarsa ne ala sadece yum gununuzde tek ılaıskı potasyum agırlıklı beslenme bıttı sebeblere yapıstık derız en azından ama ınanın ne takvımlerın sonu gelmez cın takvımında bıoda kız gunu olanların hıcmı oglu olmadı benım tanıdıklarımda oldu bır suru o yuzden kafanızı takmayın pek derım ben tercıh gene sızın tabı!!

canim yorumcuu bayaa tutuyomu
icin rahat etmeyecekse ertele nesli

igneden deil demi canim
ayy insallahh hamisizdirr

Son düzenleme:
canım bende duşunuyorum ınşallk kasım aralık gıbı başlayacagım.takıpteyım sızı..ınşallh sende gonlundekını hayırlısıyla bulursun.

kızlar benım sancılarım devam edıyor yani sankı heran adet olacakmıs gıbıyım ve cok fena acıkıyorum acaba hamıle olabılırmıyım bende.

ben 1 şubatta oldum en son.ama yorumcuyada acayip taktım denememekten yana gönlüm.30 günde bir benim.o yüzden geç ovulasyon

canim yorumcuu bayaa tutuyomu
icin rahat etmeyecekse ertele nesli

orkiss senin yorumcu ne diyodu,terosunki ne diyodu acaba ya bu ay bigun erken oldu adetimm,oyuzden 18inde iliski tam erkege denk geliyodu ee simdi 17 si buyuk ihtimalle kiz diyorr offyaaaaakizlaryaa kim bakiyodu yorumcuyaa pisci vardi odaa gitttiiiiiiiikizlarima baktiricaktim tutuyomu diye

cnm benim hep erkekti
kiimada erkek diyor yorumcu
ama kizimda tam ne zaman kaldigim supheli 19. gun iliski oldu fakat kimse ihtimal vermiyordu
bilmiyorum artik reglime bir hafta var yarin yapsam testte cikarmi ki

neliiremmmmcnm sen yorumcuya bakiyodun demii,bi baksanya benim ikicisine tutuyomu merak ettimbak d t 10 10 1986,sat im 28 05 2009 duuu haziranda hamis kalmistimm haben 12 gibi dogmusum

cnm benim hep erkekti
kiimada erkek diyor yorumcu
ama kizimda tam ne zaman kaldigim supheli 19. gun iliski oldu fakat kimse ihtimal vermiyordu
bilmiyorum artik reglime bir hafta var yarin yapsam testte cikarmi ki

cnm biliyorum sabredemiyosun ama bence bikacgun daha bekleebuarada mantarin ne aleemmmdeeinss hamissindirr kiz orkisss benim simdi yaptim gulenyuz gulmedi,ayyy inss yarinda gulmezzz18 ine denk gelse keskee,ben rusa hic inanmiyorumm,cine inaniyorum tutuyo bu ay ve yorumcu pek bilemiyorum ama tutsun demiiiafffyaa iice stres bastiiiiiyarin misafirrde varrr ,nasil yapicammyaaa

mantar devam ediyor sanirim hap alicam

rus icin kadn verdirdim inandigimdan deil hersey olsun diye
yorumcu erkek cin erkek
bio erkek
insss hamileyimdirr

silikte olsa cikmaz mi yaaa:18:

neliiremmmmcnm sen yorumcuya bakiyodun demii,bi baksanya benim ikicisine tutuyomu merak ettimbak d t 10 10 1986,sat im 28 05 2009 duuu haziranda hamis kalmistimm haben 12 gibi dogmusum
adet düzenini yazmamışsın.eğer o sıralar 28 günde bir oluyorsan hep bütün günleri erkek gösteriyor.eğer 30 günde bir oluyorsan 27,28,29,30 günleri kız.ayın 26 sı erkek.sadece.geçmişe dönük çok sağlıklı bilgi olduğunu düşünmüyorum.geleceğe yönelik daha mantıklı geldi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…