- 9 Haziran 2008
- 879
- 16
- 318
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.461
arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 17 sine gelecek.kız günüm de ne yapmayı düşünüyorsun deneme yapcan mı yorumcuyu dikkate alıyormusun.almakta fayda var.mulberry arkadaşımında kız günündeydi değilmi.
Senın akıntın nasıl cnm?
Arkadaşlarım lütfen bir fikir verin.ben şimdi ovulasyon testi yaptım pozitifi gördüm.yarın yada en geç 17 si çatlar.fakat 17 si kız yorumcuda. 18 i erkek.18 i çokmu geç olur.yada yorumcuyu dikkate almayayımmı dersiniz.bir amacımız var çok şükür çocuğumda var.acele etmesemmi nisan filan hep erkek yorumcuda.ne olur fikir verin.sizin fikirlerinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkür.
ayın 23 de cnm ıns tatlım.Darısı en yakın zamanda sana olsun sende dusunuyosun heralde?
orkıde benımde öle ınankı dun gece agladım resmen ya sag kasık ve bacagıma cok vuruyo
cnm gouslerde hıc agrı yok 37 saatı bıraz gecmısdı
oo daha var cnm ya sende bızdensın bu ay herkesde sancı var ıns hepımız ıstedıklerımıze kalırız hamıs. (AMIN)
canım bende duşunuyorum ınşallk kasım aralık gıbı başlayacagım.takıpteyım sızı..ınşallh sende gonlundekını hayırlısıyla bulursun.ayın 23 de cnm ıns tatlım.Darısı en yakın zamanda sana olsun sende dusunuyosun heralde?
orkıde benımde öle ınankı dun gece agladım resmen ya sag kasık ve bacagıma cok vuruyo
cnm gouslerde hıc agrı yok 37 saatı bıraz gecmısdı
oo daha var cnm ya sende bızdensın bu ay herkesde sancı var ıns hepımız ıstedıklerımıze kalırız hamıs. (AMIN)
kızlar benım sancılarım devam edıyor yani sankı heran adet olacakmıs gıbıyım ve cok fena acıkıyorum acaba hamıle olabılırmıyım bende.
kızlar benım sancılarım devam edıyor yani sankı heran adet olacakmıs gıbıyım ve cok fena acıkıyorum acaba hamıle olabılırmıyım bende.
cnm evtt ayni durumdayiz senle,sen en son ne zaman adet oldunkibak benim daha pozitif cikmadi ben 4 unde adet oldum,yarin gorurum herhalde ama bak ben yorumcuyu falan pekte inanmiyorum ama uyarsa ne allaaa bence pozitifin ciktiysa yarin gece denemeni yap derimmm,erkek sansin cok yuksekk bende yapicam ovulasyonum ne zamansa artikk kismettt
canim yorumcuu bayaa tutuyomu
icin rahat etmeyecekse ertele nesli
içim rahat değil ne yalan söyliyeyyim onada uysun istedim.bio ve rus takvimine inanmıyorum.ama yorumcuda tutan çok
bende öyleyim canım ilişkinin üzerinden 5 gün gerçtiiii bakalım 22 subat belli olurrr
canim yorumcuu bayaa tutuyomu
icin rahat etmeyecekse ertele nesli
orkiss senin yorumcu ne diyodu,terosunki ne diyodu acaba ya bu ay bigun erken oldu adetimm,oyuzden 18inde iliski tam erkege denk geliyodu ee simdi 17 si buyuk ihtimalle kiz diyorr offyaaaaakizlaryaa kim bakiyodu yorumcuyaa pisci vardi odaa gitttiiiiiiii kizlarima baktiricaktim tutuyomu diye
cnm benim hep erkekti
kiimada erkek diyor yorumcu
ama kizimda tam ne zaman kaldigim supheli 19. gun iliski oldu fakat kimse ihtimal vermiyordu
bilmiyorum artik reglime bir hafta var yarin yapsam testte cikarmi ki
cnm biliyorum sabredemiyosun ama bence bikacgun daha bekleebuarada mantarin ne aleemmmdee inss hamissindirr kiz orkisss benim simdi yaptim gulenyuz gulmedi,ayyy inss yarinda gulmezzz 18 ine denk gelse keskee,ben rusa hic inanmiyorumm,cine inaniyorum tutuyo bu ay ve yorumcu pek bilemiyorum ama tutsun demiii afffyaa iice stres bastiiiii yarin misafirrde varrr ,nasil yapicammyaaa
adet düzenini yazmamışsın.eğer o sıralar 28 günde bir oluyorsan hep bütün günleri erkek gösteriyor.eğer 30 günde bir oluyorsan 27,28,29,30 günleri kız.ayın 26 sı erkek.sadece.geçmişe dönük çok sağlıklı bilgi olduğunu düşünmüyorum.geleceğe yönelik daha mantıklı geldi,neliiremmmmcnm sen yorumcuya bakiyodun demii,bi baksanya benim ikicisine tutuyomu merak ettim bak d t 10 10 1986,sat im 28 05 2009 duuu haziranda hamis kalmistimm haben 12 gibi dogmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?