- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.481
benımde 22 yada 23 subatta olması gerekıyor adetımın ıkımızde aynı andamı ogrenecegız ne guzel.ınsallah hayırlısı olsun hakkımızda
cnm 36.3 benimkisi sabitttt normalde 35.9 la regl oluyorum
bu arada ozel msjni aldim cnm inanamadim onada yazdimm
bu ucuncu kayibi haskenanin
acaba aklima gelen olmasinnn neyse rabbim buyuktur yardimcisi olsun insallahh
peki 28 altına indi diyelim son 3 tarih gerkiyor ya 1 ay 28 üstüne çıkınca tekrar 3 ay düzenli gitmesimi bekleniyor
al iste kal terosunla basbasa bende gidiyorumm
bu arada sevil kaybolduuu
suzannn yokkkkk
mart 21 vardii onunda belli olmustur o nerelerde
bernurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne ikide bi msn deyip duruyonn kizzzz
gizli sakli yokk burada konusunn aaaaa
zaten teraveti zor belaa yazdiriyozz 10 saat okuyo iki yaziyoo
adet düzenini yazmamışsın.eğer o sıralar 28 günde bir oluyorsan hep bütün günleri erkek gösteriyor.eğer 30 günde bir oluyorsan 27,28,29,30 günleri kız.ayın 26 sı erkek.sadece.geçmişe dönük çok sağlıklı bilgi olduğunu düşünmüyorum.geleceğe yönelik daha mantıklı geldi,
kızlar benım adet olacakmısım gıbı sancılarım var.belımde agrıyor.kesın adet olacagım ben.sanırım öbur aya kaldı benımkıde.adetıme 7 gun var ama sımdıden sancılarım basladı.sızdede oylemı
Slm canim beni unutmadigina cok sevindim...ben hep burdayim hergun bakiyorumda paylasacak sey bulamiyorum...bende 14 haftalik oldum.cinsiyet ta 20.ci haftada belli olacak.malum yurtdisinda ultrason yapmiyolar....merakla bekliyorum.......
bacım bunlar hamilelik belirtileri aynı zamanda. ama sen benim dediğim günden sonraki gün yaptın sanırım.
teravet seni burda görmüşken sormak istedim annemle bugün konuşurken (buarada bılıyor uyguladığım yöntemleri ahh dıyor ozamanlar bilseydimm
anneme sordum adet sonrası sık ilişkimıydi kızların dıye hatırlamıyorum ama rahimimde yara vardı değince dedim sanırım kız olması bundan değilmi yanılıyormuyum acaba teravet etkisi varmıdır sence ?
evet 9 subatta oldu mecburen.cunku 8 subatta esım nobetcıydı.sence kızmı olur.erkek gunumde degılmıydım.bana bıdaha baksanız keske.daha hamıle oldugum bellı degıl bakalım haftaya bellı olur:18:
bernur arkadaşım antibiyotik kullanmak silkusu kısaltıyor herhalde.ben monodoks içtim bu ay yumurtlamam erken oldu erken mi adet olcam acaba
geç oldu ilişki bence. yumdan bir gün sonra yaptın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?