- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.441
burdayımmmmmmm
Bir hafta sonra bak gör Gülnevam
herkes burda olur
manolya16
canım bu yöntemde siklusun 28 altı olması gerekiyor kesinlikle
ayın 23 de cnm ıns tatlım.Darısı en yakın zamanda sana olsun sende dusunuyosun heralde?gerçektenmı..allah razıolsun..kız gaza getırmeyın benıpp rabbım gonlumuzdekını hayırlıysa eger kabul eylesın canım..oyle çok ıstıyorum.ama bı okadarda çok korkuyorum..of off
canım yaa ınşallh hamılesındır.senın ne zaman adet tarıhın yaklaştımı
orkıde benımde öle ınankı dun gece agladım resmen ya sag kasık ve bacagıma cok vuruyocnm daha benim iliski sonrasi 6. gunumm cikmazki sanmamm test varda bekliyorumm
ama sag kasigimda bi doluluk hissediyorum sanki bisey var orada geceleri ozellikle cok agriyor
cnm gouslerde hıc agrı yok 37 saatı bıraz gecmısdıkız sen iğne ile mi deneme yaptın? kaç saat sonra yaptın iğneden?
kasık ağrısı ve göğüslerde ağrı iğnenin yan etkisi.
oo daha var cnm ya sende bızdensın bu ay herkesde sancı var ıns hepımız ıstedıklerımıze kalırız hamıs. (AMIN)kızlar benım adet olacakmısım gıbı sancılarım var.belımde agrıyor.kesın adet olacagım ben.sanırım öbur aya kaldı benımkıde.adetıme 7 gun var ama sımdıden sancılarım basladı.sızdede oylemı
ayın 23 de cnm ıns tatlım.Darısı en yakın zamanda sana olsun sende dusunuyosun heralde?
orkıde benımde öle ınankı dun gece agladım resmen ya sag kasık ve bacagıma cok vuruyo
cnm gouslerde hıc agrı yok 37 saatı bıraz gecmısdı
oo daha var cnm ya sende bızdensın bu ay herkesde sancı var ıns hepımız ıstedıklerımıze kalırız hamıs. (AMIN)
sızce bu sancılar falan hamılelık belırtısımı oluyor.ben sankı heran adet olacakmısım gıbı akıntımda var sancımda var.ben 26 ocakda olmusdum son adetımı.
slm kizlarrrrbenim bugun adetimin 12. gunu ve bende tikkkk yokkkkk ay insss ayin 18ine gelirde yorumcuyada uysun istiyorumm ama galiba ayin 17 sine gelecekk:18:ayyyy kizlarrrrr neolurrrr duaa edin benimmm icinnn allah hepimizin yardimcisi olsunn inssss
canım hakkında hayırlısı olsun.
inşallah 18 ine denk gelir.
aklında şüphe kalmaz.
sgl cnmmmdaha once psci de bakmisti sagolsun ama galiba benim yumurtlama 17 sine gelecek ama bakalimmm hayirlissiiii
arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 17 sine gelecek.kız günüm de ne yapmayı düşünüyorsun deneme yapcan mı yorumcuyu dikkate alıyormusun.almakta fayda var.mulberry arkadaşımında kız günündeydi değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?