Süper Anneler - 2011

Bacım ne yazam

bende durumlar aynı maleseffffffffff
beklemedeyim siklus düzeni için

sıramı size veriyorum şimdilik
sizler güzel haberler verin inşallahhhhhhh

bak orkdem de gitti

iyi gecelr orkidemmmmm
bernurummmm sana da canım tatlı rüyalarrr
inşalah siklusun düşerrrr
adet düzeni için çörek otu iç yada hap kullansanaaa
oluyomu hap sana

i,çim dışım hap oldu canım yaaaaaaa
yine de düzelmedi

doktora gidicem tekrardan
bu kez araştırma hastanesine gidicem
iyice araştırsılar neden düzelmiyor die :44:

kızlar benım adet olacakmısım gıbı sancılarım var.belımde agrıyor.kesın adet olacagım ben.sanırım öbur aya kaldı benımkıde.adetıme 7 gun var ama sımdıden sancılarım basladı.sızdede oylemı

ayın 23 de cnm ıns tatlım.Darısı en yakın zamanda sana olsun sende dusunuyosun heralde?

cnm daha benim iliski sonrasi 6. gunumm cikmazki sanmamm test varda bekliyorumm

ama sag kasigimda bi doluluk hissediyorum sanki bisey var orada geceleri ozellikle cok agriyor
orkıde benımde öle ınankı dun gece agladım resmen ya sag kasık ve bacagıma cok vuruyo

kız sen iğne ile mi deneme yaptın? kaç saat sonra yaptın iğneden?
kasık ağrısı ve göğüslerde ağrı iğnenin yan etkisi.
cnm gouslerde hıc agrı yok 37 saatı bıraz gecmısdı

oo daha var cnm ya sende bızdensın bu ay herkesde sancı var ıns hepımız ıstedıklerımıze kalırız hamıs. (AMIN)

sızce bu sancılar falan hamılelık belırtısımı oluyor.ben sankı heran adet olacakmısım gıbı akıntımda var sancımda var.ben 26 ocakda olmusdum son adetımı.

slm kizlarrrrbenim bugun adetimin 12. gunu ve bende tikkkk yokkkkkay insss ayin 18ine gelirde yorumcuyada uysun istiyorumm ama galiba ayin 17 sine gelecekk:18:ayyyy kizlarrrrr neolurrrr duaa edin benimmm icinnnallah hepimizin yardimcisi olsunn inssss

slm kizlarrrrbenim bugun adetimin 12. gunu ve bende tikkkk yokkkkkay insss ayin 18ine gelirde yorumcuyada uysun istiyorumm ama galiba ayin 17 sine gelecekk:18:ayyyy kizlarrrrr neolurrrr duaa edin benimmm icinnnallah hepimizin yardimcisi olsunn inssss

canım hakkında hayırlısı olsun.
inşallah 18 ine denk gelir.
aklında şüphe kalmaz.

Arkadaşlarım lütfen bir fikir verin.ben şimdi ovulasyon testi yaptım pozitifi gördüm.yarın yada en geç 17 si çatlar.fakat 17 si kız yorumcuda. 18 i erkek.18 i çokmu geç olur.yada yorumcuyu dikkate almayayımmı dersiniz.bir amacımız var çok şükür çocuğumda var.acele etmesemmi nisan filan hep erkek yorumcuda.ne olur fikir verin.sizin fikirlerinize ihtiyacım var.şimdiden teşekkür.

sgl cnmmmdaha once psci de bakmisti sagolsun ama galiba benim yumurtlama 17 sine gelecek ama bakalimmmhayirlissiiii

arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 17 sine gelecek.kız günüm de ne yapmayı düşünüyorsun deneme yapcan mı yorumcuyu dikkate alıyormusun.almakta fayda var.mulberry arkadaşımında kız günündeydi değilmi.

aynı soruyu bende sorup duruyordum. benim yorumcu değilde daha önce yolladığım takvim. onada uysun diye uğraşıyorum. sizinde içiniz nasıl rahat edecekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…