Süper Anneler - 2011

arkadaşlar bu ovulasyon testleride yanıltıyor insanı.labaguick için konuşuyorum.15.günü pozitif verdi ertesi gün negatif.doktora gittim yumurtan var 14 mm dedi.ama başka yumurta varda çatladıysa allah bilir dedi.bunu anlamak için progesteron testi yaptırdım fazla uzatmayayım.çatlama filan yok.çatladığında 8, 10 civarı çıkar benim sonuç 1.66 idi.en güzeli doktor takibi.

rüyada eve hırsız yada habersiz birinin girdiğini görmek muradının olacağını ama biraz sabır gerektiğini gösterrimiş.geçenlerde bende böyle bir rüya gördüm.araştırdım.

canım hayırlısı olsun.
vardır herşeyde bir hayır.
sıkma canını.

bakarim canim...amazon.de yi biliyormusun ordada var ben baktom 20,70 ne posta ücreti varmi bilmiyorum...paypalin varmi
senin canim??

bakiyorum suan 3 tane var bitcek ebayden bitane var 30 tanesi 50 euro ....onu alabilirsem bölüsürüz olmazmi??? ben alirim, sana burdan postayla yollarim ozaman. packet posta ücreti 4,50 yazmis toplam 54,50 eder...3 bölersek 18,16 cikiyor...sana iki packeti yollarim bende bi packeti alirim?

bak bitane daha buldum belki sana uygun gelir 20 tanesi burdan almistim ben bi kez , direk kendin alir ödersin...ama mutlaka paypalla öde cünkü packetin sigortali oluyor....

http://www.ebay.de/itm/Clearblue-Di...its_Schwangerschaftstests&hash=item256b0cf1b5

Son düzenleme:
bakarim canim...amazon.de yi biliyormusun ordada var ben baktom 20,70 ne posta ücreti varmi bilmiyorum...paypalin varmi senin canim??

amazon.fr den aliyoz biz canim bazi seyleri

paypalim var nazim sen al ben yollarim sana yada daha baska onerin varsa oyle yaparizz
ama durr kasik agrim ve baska belirtilerim yogunn
yarin eczaneden bi test alayim onla yapayim
ebaydan 6 li test aldim 7 euromuydu neydii
hic birinde cikmadi ya ben gebe deilim gercektenn yada testlerde bi anormallik varr

gec olduu bencede canim

hamile kalmamm mucize olacak suan bile sag kasigim vuruyor resmen
sanki orada bi emanet tasiyomusum gibi psikolojikte olabilir bilmiyorumm

bidaha pozitiften 24 saat sonra olmali diyorum

benim kocicte 5 dk desem inanirmisin belki daha azz adamlar stres oldu eylul hak ver onlarada

naz verdigin link error veriyo cnm sen yolla linkleri bizde aliriz olmazssa

en garantilisi gülen yüz, ben cok cesit aldim denedim

tamamm nazcim oylede olur canom
sarj aleti varda cubuklari yok istee dur ben sana yarin kesin bilgi veririm
ilk isim eczaneden test alicammm sinir oldumm kil kadar cubuk yollamislar ebaydan
seyy yapsam cikarmi ovulasyon testii gebelikte lh artisida oluyo ya o bakimdan

hadi yavv 6 gun muuuu yuhhhh

gerci psci de oyle yapmisti yaa

krem akintim var kuru olmam gerek normalde bakalimm

altinin miktari yok cano bende ne var ne yokk hepsini koydumm hatta ertesi gun gobegime kusak yapip icine koymustum altinlarii

ne tuhaf demii

nazzz ben ne salagim yaa dunya para gitti 7 li clearblue ye
45 euroya aliyodum
ama amazon fr baktim oarada yoktu
simdi de. ye baktim super fiyatlarr
valla sasirdim kaldimm kociss duymasinn amazon onun sitesii bide duyarsa kizar valla niye burdan aldirmadin diye
ama fr de yok de. de var

olan oldu artik..bende hep ucuzlarindan aldim bastan..eczanede bile pahali 10 tanesi 30 burda 10 tanesinide ucuza aliyorsun...

sarj aleti hep packetlerde var canim...

ben kesin alicam 10 taen aldim ama bu ay daha sik iliski yapicam daha cok kontrol edicem diye evde bulunsun...

hamilelik testi ebayden aldim ben eltimin günü gecmeden test hafif cizgi cikardi..sen genede al istersen yenisinide..

benim kocam bilsem bu kadar cok test aldigimi kafayi yer yani :)

http://www.amazon.de/Clearblue-Ovul...G0D6/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1329663836&sr=8-4

Son düzenleme:

anladım canım benim de vajinal ıslaklık var dünde yeşile yakın bi akıntı geldi yeşilimtırak sarımtırak yeşile calan yeşil değilde amannn kafayı yeycez en sonunda ben sizin bu 0+12 leri okuyorum iyice sasırıyorummm
yum catlamadan 3 gün önce akıntı başlamıyormu bende öle oldu salıdan akıntı başladı çarsamba dr gittim kist falan var dedi yum kiside olabilir dedi
persembe ym oldu bence cumada gece deneme sence kaçtımı +36 yakaladımmı bide bana yorum yapın orkmdm yaa

kıslar bu arada önümüz persembe gibi memlekete gidcez 4 gün falan kalcaz pazara dönerizz inş.
yumdan geriye 14 sayarsak bat 23şubata denk gelio belli olur ozamana belki
eğer adet olursam o günlere denk gelio
çok korkuyom aslında sancılı olacak diyee
yine yerlere sere serpe olucammm diyee
adet olma korkusu( sancısı) benim kabusumm
kurbanda hamileyim die gittim orda adet oldum sancıdan öldümmm
gene öylemi olcakk kiiii şimdi pisikolojik olarakda gecikirmi buu

canım yumurtlama takibi mi yaptırdın.

evt cnm cok haklisin,kendi stresimize onlari da ekledikkorkiss sende iliskiden sonraa doluluk hisediyodun demi,kizlar hamis olanlar iliskiden sonraki gunlerr sizde neler oldu,ya ben dusumu aldim biraz rahatladim ama icim sanki dolu gibi bide aradabir kasiklarim sizliyo,kesin hamissimdirr:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…