- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.821
erkek bebiş için araştırma işi ne olacak..
geçenlerde rüyamda evin kapısı açık kalmış, komşunun kızı eve girmiş çıkarmaya çalışıyom ama çok şaşırıyom bu neden girdi nasıl girdi diyeee
gelindir dimi kızzzlarr
rüyada eve hırsız yada habersiz birinin girdiğini görmek muradının olacağını ama biraz sabır gerektiğini gösterrimiş.geçenlerde bende böyle bir rüya gördüm.araştırdım.
ben galdimm kizlarrrryaa orkiss dun 2 gibi iliski olduu ammmaaaa istedigim gibii olmadi maalesefff bi yumurta kulandim phini olctum 9 gibiydiya ,koydum 20 25 dk bekledim esimde o arada redbullunu icti,aksam kahvede icmisti anamm bi stres anlatamam hep akti yumurtamm iliskiden hic bisey anlamadim yani orgazm olucak gibi oldum ama olmadi vee ne yazikki ben ustteyken esim bosaltti son anda beni altta aldi ama gec oldu galibaa,cok bozuldumyaa cok agladimm gece sonrada yattim sag tarafimaa sabaha kadarrr:26:ve suan icim acayip dolu,ve kasigim sizliyorrrr:26:sizce hamis kalabilirmiyimm,ben inss olmazz dedim ama suan dusunuyorumda kizlar herkeste farkli oluyor yok orgazm yok olmamak yok sag yok sol bence hepsi fiyasskooo allah ol derse olucaktir ban buna inaniyorummm,hayirlisiiiii
eylulee naapptin anamm yaz heleeeee
yeliz orgazm olunmali mi diyosun
naz canim hosgeldinn anladim bi isin oldugunu yoksa boslamazdin sen burayi gecmis olsun bu arada
teravetin bugun regl gunu oldumu acaba
ben bugunde test taptim yine cikmadi yarindan sonra regl gunum azicikta olsa cikardi
ama testleri ebaydan cok ucuza almistimm yanlismi acabaa
neyse olmasada uzulmiycem ama tek sorunn diyete devam etmekk bunaldim artik
naz cnm bi bakarmisinn gulen yuz varmi ebayda 10 lu yada 20 li fiyatlari nedir
ben baktim bulamadim
sali gunu regl olursam almak istiyorum
bakarim canim...amazon.de yi biliyormusun ordada var ben baktom 20,70 ne posta ücreti varmi bilmiyorum...paypalin varmi senin canim??
cnm ben oyuzden erken yaptim ama o saattede yaptim gordunmu negatif cikmisticnm o saatii bulmak tuturmak cok zorrr,inss hamissindir cnm amaaa bence sanki senin biraz gec olmadimi orkis iliski,ay inss benimkide tutmamistirr gicik kocama cok kizdimmm,kususss oda ne yapimm diyorr zavalli 6 gun oldu diyorrr yaa aaa aaaaa
arkadaşlar bu ovulasyon testleride yanıltıyor insanı.labaguick için konuşuyorum.15.günü pozitif verdi ertesi gün negatif.doktora gittim yumurtan var 14 mm dedi.ama başka yumurta varda çatladıysa allah bilir dedi.bunu anlamak için progesteron testi yaptırdım fazla uzatmayayım.çatlama filan yok.çatladığında 8, 10 civarı çıkar benim sonuç 1.66 idi.en güzeli doktor takibi.
bakarim canim...amazon.de yi biliyormusun ordada var ben baktom 20,70 ne posta ücreti varmi bilmiyorum...paypalin varmi
senin canim??
bakiyorum suan 3 tane var bitcek ebayden bitane var 30 tanesi 50 euro ....onu alabilirsem bölüsürüz olmazmi??? ben alirim, sana burdan postayla yollarim ozaman. packet posta ücreti 4,50 yazmis toplam 54,50 eder...3 bölersek 18,16 cikiyor...sana iki packeti yollarim bende bi packeti alirim?
bak bitane daha buldum belki sana uygun gelir 20 tanesi burdan almistim ben bi kez , direk kendin alir ödersin...ama mutlaka paypalla öde cünkü packetin sigortali oluyor....
Clearblue Digital Ovulationstest 20 Pack | eBay
orkiş kız altın miktarı varmıydı
ben hepsini koynuma göbegime koydumm tel bitbirini arayıp göbüşüme dayadım
ya millet adetinee 6 gün kala bile hamile kaldını yazmışş vs...
bizyum günü kalamıyoz millet gireni çıkanı bilmiyomu ben anlamadımmm
nesli bana bi baksana son denememe sat:30 ocak ilişki:10 subat dğm tr:13,08,1982
10,11,12,13 gece 12 ye kadar erkek arkadaşım.hadi hayırlısı
nazzz ben ne salagim yaa dunya para gitti 7 li clearblue ye
45 euroya aliyodum
ama amazon fr baktim oarada yoktu
simdi de. ye baktim super fiyatlarr
valla sasirdim kaldimm kociss duymasinn amazon onun sitesii bide duyarsa kizar valla niye burdan aldirmadin diye
ama fr de yok de. de var
hadi yavv 6 gun muuuu yuhhhh
gerci psci de oyle yapmisti yaa
krem akintim var kuru olmam gerek normalde bakalimm
altinin miktari yok cano bende ne var ne yokk hepsini koydumm hatta ertesi gun gobegime kusak yapip icine koymustum altinlarii
ne tuhaf demii
anladım canım benim de vajinal ıslaklık var dünde yeşile yakın bi akıntı geldi yeşilimtırak sarımtırak yeşile calan yeşil değilde amannn kafayı yeycez en sonunda ben sizin bu 0+12 leri okuyorum iyice sasırıyorummm
yum catlamadan 3 gün önce akıntı başlamıyormu bende öle oldu salıdan akıntı başladı çarsamba dr gittim kist falan var dedi yum kiside olabilir dedi
persembe ym oldu bence cumada gece deneme sence kaçtımı +36 yakaladımmı bide bana yorum yapın orkmdm yaa
gec olduu bencede canim
hamile kalmamm mucize olacak suan bile sag kasigim vuruyor resmen
sanki orada bi emanet tasiyomusum gibi psikolojikte olabilir bilmiyorumm
bidaha pozitiften 24 saat sonra olmali diyorum
benim kocicte 5 dk desem inanirmisin belki daha azz adamlar stres oldu eylul hak ver onlarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?