Süper Anneler - 2011

ayyy yavuzz cok guldummmm
zorla cikariyon kizi haaaa

hayir olsun cnm iyiye yoralim iyi olsun

birde ruyalarinizi paylasmayin sanalda ruya hakkinda bi cok sey okudumm
kadinin biri iki kez ayni ruyayi gormus biri iyiye yormus iyi cikmis digeri kotuye yormus aynisi cikmis
o yuzden taniyoruz gonullerimiz bir ama
bu tavrimizdan dolayi dislayanlarda var bizi ayiplayanlarda

neyse cnm insallahh ogluna yoralim oglun olsun

çok güldüğüm için anlattım canım. dışlamasın kimse lütfen bu istekle alakalı değil rüyam normalde olmaması gereken bir saat vs olduğu için çıkarmaya çalışıyom çocuğu, bu saatte sessiz sedasız ne işin var vs gibi. hamilelikle alakalı değil yani.. zaten çok fanatik değilim, sağlık sıhhat inşallah, hepimiz için öncelik

ya özür dilerim bişey attı kaçtı gibi olmasın siz yattınız sandım yattım bende ..eylüle doğru anlamışsın canım orgazm dan bahsediyodum ben.sonra noldu merak ettim bak şimdi yaaa

kizcee isteyenler kayboldu yaa emreemirimm naz nerede bunlarrr

anans iyidir ye bol boll
ne is yapiyon kizzzz
günaydin orkisim, bu hafta cok stressliydi benim icin benim cocuk hasta, anaokulunada gitmedi..kaynanamda rehabilissyona gitti 4 haftaligina eve erken geldigim günler yemek yaptim kayinbabam iki kayninla yemege cagirdim, vakit bile bulamadim eve gidiyim bakiyim ne durumda diye, camasir felan yikarim diyordum ama kendi isimden oraya bile gidemedim...

sayfa ilerlemis vakit buldukca okuyacam canim....

adetim gelmeli bu hafta gene, bu kez kesin erken paydos yok iliskiye....insallah bu kez kalirim hamile.cok yoruldum kizlar...artik hamis olmak istiyorum

Son düzenleme:
eylulee naapptin anamm yaz heleeeee

yeliz orgazm olunmali mi diyosun

naz canim hosgeldinn anladim bi isin oldugunu yoksa boslamazdin sen burayi gecmis olsun bu arada

teravetin bugun regl gunu oldumu acaba

ben bugunde test taptim yine cikmadi yarindan sonra regl gunum azicikta olsa cikardi
ama testleri ebaydan cok ucuza almistimm yanlismi acabaa

neyse olmasada uzulmiycem ama tek sorunn diyete devam etmekk bunaldim artik
naz cnm bi bakarmisinn gulen yuz varmi ebayda 10 lu yada 20 li fiyatlari nedir
ben baktim bulamadim

sali gunu regl olursam almak istiyorum

Son düzenleme:
ben galdimm kizlarrrryaa orkiss dun 2 gibi iliski olduu ammmaaaa istedigim gibii olmadi maalesefffbi yumurta kulandim phini olctum 9 gibiydiya ,koydum 20 25 dk bekledim esimde o arada redbullunu icti,aksam kahvede icmistianamm bi stres anlatamam hep akti yumurtammiliskiden hic bisey anlamadim yani orgazm olucak gibi oldum ama olmadivee ne yazikki ben ustteyken esim bosalttison anda beni altta aldi ama gec oldu galibaa,cok bozuldumyaa cok agladimm gece sonrada yattim sag tarafimaa sabaha kadarrr:26:ve suan icim acayip dolu,ve kasigim sizliyorrrr:26:sizce hamis kalabilirmiyimm,ben inss olmazz dedim ama suan dusunuyorumda kizlar herkeste farkli oluyor yok orgazm yok olmamak yok sag yok sol bence hepsi fiyasskooo allah ol derse olucaktir ban buna inaniyorummm,hayirlisiiiii

Canimcim valla bende 3ay felan tutturamamistim...tek iliski ile en Son gun asiri denedim....dedigin gibi ya testler hatali yada Az daha beklicen....ikinci cizgi azda olsa cikardi.....neyse hayirlisi canim....

eylüle üzülme veren rabbim millet azıcık kaçırıyo hamile kalıo oğlu falan oluyoo

biz çok inceliyozda ondan elimiz ayağımız dolanıyor

ağlama zaten bu stresle yumlar tembelleşio hamile kalmak zorlasıyoo

y ler hızlı spermlerdir kactıysa zaten döllemiştir üzülmeee

ben gülen yüz alamadım istesem alırdım ama almadım aksiliğimden dr yum takibi daha sağlam diye oda erken yumladım
yum oldu bitti ben deneme yaptım ama yum ölmüştü bence uzayan akıntıdan 1,5 gün sonra ilişki oldu sankiii ama içimde bi acaba hala varr rabbim dualarımızı kabul etsinnn
ol derse olur napalımm zamanı gelince zaten olurrr yazıda varsaa vardırrr üzme kendini herseyin sonu değilyaa eşinde sende sağlıklısınız yanyanasınız gene yaparsınız
beni düşün adam 6 ay yok gelincede hemen olurmuu olmazmı zaman gene gececekk bayaaa yaaa....

eylulee
bende orgazm olmadim canim neden uzuluyosun

kizimda olduda ne oldu sanki buna cok takilma

ama suna cok guldum yavrumm kocana demedinmi sen deisik pozisyonlar yasak diye yumurta tabiii cikar kocan isini bitirip cekilecekti
hos benimkide cikti yaa

neyse icinde kalan vardir mutlakaa icin rahat olsun

insan hep biseylerin eksik oldugunu dusunuyo ben bilee keske regl olsam diyorum bazen

bazende olacagi varsa olurr dualarim sonsuz diyorum
herkes boylemi yapti eylulcum
icini ferah tut

Canimcim valla bende 3ay felan tutturamamistim...tek iliski ile en Son gun asiri denedim....dedigin gibi ya testler hatali yada Az daha beklicen....ikinci cizgi azda olsa cikardi.....neyse hayirlisi canim....

evet haklisin mart biz hatayi 36 saat diye tutturmakla yapiyoruz

diger kizlar matematik momof falann kimse beklemedi

hadi beklesen beklesen 24 diyelim en fazla 30

regl olsamda uzulmiycem cnm telafi yapabileceklerim olur insallahh

inss cnmyaaa ama ben ustteydim bence zorrr:26:hayirlissi

orkiş kız altın miktarı varmıydı
ben hepsini koynuma göbegime koydumm tel bitbirini arayıp göbüşüme dayadım
ya millet adetinee 6 gün kala bile hamile kaldını yazmışş vs...
bizyum günü kalamıyoz millet gireni çıkanı bilmiyomu ben anlamadımmm

cnm ben oyuzden erken yaptim ama o saattede yaptim gordunmu negatif cikmisticnm o saatii bulmak tuturmak cok zorrr,inss hamissindir cnm amaaa bence sanki senin biraz gec olmadimi orkis iliski,ay inss benimkide tutmamistirrgicik kocama cok kizdimmm,kususssoda ne yapimm diyorr zavalli 6 gun oldu diyorrryaa aaa aaaaa

ya nebilim orkiss orgazm olmayi planlamistimm ama alcak kocis dayanamadiyaa kasiklarimm sizliyooo baya bide sanki atesim varr bole terliyomm sankiii,sters hallaaa varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…