- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.841
canım yumurtlama takibi mi yaptırdın.
anladım canım benim de vajinal ıslaklık var dünde yeşile yakın bi akıntı geldi yeşilimtırak sarımtırak yeşile calan yeşil değilde amannn kafayı yeycez en sonunda ben sizin bu 0+12 leri okuyorum iyice sasırıyorummm
yum catlamadan 3 gün önce akıntı başlamıyormu bende öle oldu salıdan akıntı başladı çarsamba dr gittim kist falan var dedi yum kiside olabilir dedi
persembe ym oldu bence cumada gece deneme sence kaçtımı +36 yakaladımmı bide bana yorum yapın orkmdm yaa
yok cnm bak reglden hemen sonra vj kuru olur
bi kac gun sonra krem akinti gelirr
sonra saydam sunenn akinti gelir* ki bu ovlsyon
bundan sonra yine bolllll yapiskan krem akinti gelirki bu ovulasyonun kisa bir sure once oldugunu belirtir
bu akinti digerleri gibi deil bayaa islaklik hissedersin camasirini islatir vj baktiginda beyaz gorrsun zaten
hem kendim yaptım hem dr gittim akıntılarım başlamıştıı
dr anlayamdı kist var dedi birde yum kiside olabilir dedi
hamilede kalaman dedi belki zor dedi kan aldıı sonuşlar ii dedi bide deneme yapsaydın demezmi
beni korkuttu bende gene denedim
21,gün gel progestron hormonunda belli olur dedii
zaten onu kimse tutmuyomuş o dr benide oyaladııı.....
hııımm sen biraz ilgisiz bir doktora denk geldin herhalde.
bazıları çok güzel takip ediyo bu süreci.
ben de nisan mayıs gibi gidip 1 yıldır olmuyor diyeceğim bakalım ilk etapta ne önerecek.
bir de şu çat iğneleri ne kadar acaba merak ettim.
bana en mantıklısı o gibi geliyor.
en azından zaman daha garanti.
kız erkek hayırlısı sağlıklı olsunda.
ben aralarda 3-4 ay denedim
sonra 2-3 ay ara verdim.
öğretmen olduğum için tatil dönemlerini kovalıyorum ben.
yok cnm bak reglden hemen sonra vj kuru olur
bi kac gun sonra krem akinti gelirr
sonra saydam sunenn akinti gelir* ki bu ovlsyon
bundan sonra yine bolllll yapiskan krem akinti gelirki bu ovulasyonun kisa bir sure once oldugunu belirtir
bu akinti digerleri gibi deil bayaa islaklik hissedersin camasirini islatir vj baktiginda beyaz gorrsun zaten
ya kızlar biri net anlatsın artık benim anlamadım o ıslaklık olur olmazmı ilişki olmalı..cvp bekliyorum lüfen
Eylüle bana bı kopyaver canım hatirliyim seni)) hosbulduk eylulecim İnşallah oglusun geliyo , Orkisimmm canım hosbulduk
egem bacım nerelerdesin, görünmedin epeydir. hoşgeldin
eylül hadi bacım hayırlı olsun, her şey gönlünce olsunNazar
sglll cnmmmmduaaa edelimmm bol bol ltf kizlarr dualarinizi eksik etmeyin allahh herkesin gonlune gore versin insssssss
hoşbuldum sağol gülüm hastaydım
kıslar bu arada ben rüyamda yumurta gördüm önce bilezikmiş onlar sonra yumurta oluuorr
kayınvalidem baklavalık için bide hamur yuğurmak için yumurta ayırıyor bende onlar benim diyorum
bileziklerim sonrada o yumurtaları nasıl koluma takacam ya diyom eltimde yum urtayı kırıyo tabağa çift sarılı ama kocaman
yumurtlarr ne demekseee 2 gün oldu
dünde bir bebek gördüm mavi gözlü saçları açık kumralll içim gidio bebeğe 9 aylık falan oturmuş benim olsa gibi diom
ne dimekkk yaaa yarın test yapcam erken ama
hadi yavv 6 gun muuuu yuhhhh
gerci psci de oyle yapmisti yaa
krem akintim var kuru olmam gerek normalde bakalimm
altinin miktari yok cano bende ne var ne yokk hepsini koydumm hatta ertesi gun gobegime kusak yapip icine koymustum altinlarii
ne tuhaf demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?