Süper Anneler - 2011

elim ayağım titriyo ya
sadece boşluk hissediyorum
daha önceki hamileliklerimde hiç böle olmamıştım
kız psci ben gebemiyim emin misin

teravet arkadaşım hayırlı olsun diyelim önce sizi hep takip ediyorum çok sevindim senin adına
birazdan yatsı namazımı kılıcam işallah sana dua edicem bacım hemde canı gönülden

kizzz deliii o 8 den asagii deildiiii emin olll hatta kusurati bile vardii
teravettt icime siddetle oglan doguyo yemin ederimmmmmm senin icin haaaa

inşallah bacımsın inşallah
psci kızmasın ama yarın adet olucam gibi geliyo bana hala
nette bazı yerlerde iğneden 19 gün sonra en erken test yapın demiş.

bacimsinn bana yok muuu

sana olmazmı orkidem hiç buradaki herkese işallah kabul görür mevlam teravet i kendimle özleştirdigimden olsa gerek önce o geldi aklıma benimde iki kızım var 1 oglumu kaybettim teravet beni çok cesaretlendiriyor yazılarıyla
ALLAHIM hepinizin gönlündekini verir işallah hep dualarımdasınız

allah razi olsun canim benimm rabbim bu gece vaktinin hurmetine sanada kaybettigin oglunu geri versin

saolasin cnmm insallahh bizde tutarda bu vesilelerle dualarla tabiikii
yuregi yananlara icinde hep bir erkek evlat tasiyanlara
laf altinda ezilenlere umut oluruzzz
insallahhhh

inşallah orkidem mevlamdan gelene razıyızda acısı çok büyük çokkk

rabbim sabir versin canim cok mubarek bi insanmissin ama bunuda bil
bunu aciyi yasamis sayilirim annemin yasadigi aciyi bende yasadigim icinn
yillar gecti 20 yil halaa aglarr beni bekliyo yavrum cehennemin kapisina direnecek der

rabbim sabir versin canim cok mubarek bi insanmissin ama bunuda bil
bunu aciyi yasamis sayilirim annemin yasadigi aciyi bende yasadigim icinn
yillar gecti 20 yil halaa aglarr beni bekliyo yavrum cehennemin kapisina direnecek der

annen çok haklı canım 10 tane oglumda olsa o bir başka 3 yıl oldu yüzü hep gözümün önünde kaç çocugun var diyenlere onuda söylemessem vicdanım sızlıyor işallah ahirette şefaatçimiz olurlar tek tesellim bu benimde

teraveteeeeeeeeee
teravetcim deminden beri çat iğnesinden sonra test yapanları okudum.
ve seninkine kesinlikle pozitif dedim.
çünkü çattan 7 - 10 -12 gün sonra yapanların hep pozitif çıkması lazımdı.
genelde erken yapılan testlerde ikinci çizgi çıkmamış canım.
bence % 99 hamilesin.
çünkü iğnenin etkisi olsa 7. günde daha yoğun olurdu canım.
hep pozitif görürlerdi.

Son düzenleme:
cnm senin kacinciydi cocuk:44eki ovulasyondami hamis kaldin,nasil geriya mes ben bugun iliski yapsam ayin 18i oluyorr yani erkek olsa 12 diyemi hesaplanicakk,bide erkekte kalp atisi dahami erken oluyooo

çalışma hayatımdan dolayı geç cevapliyabiliyorum kusura bakmayın.canım benim 2.cocuk 7 yaşında kızım var.klomenle kullandım dr um çat.iğnesine gerek görmedi o bir hafata süre verdi günaşırı ilşki ile hamile kaldım.uzunca bir süredir gebe kalamıyordum mecburen sık ilişkiye evet dedim.tek kafamdaki püf noktam bu.mens 1 ocaktı.ayın 17 sinde dr da ıdım.6 hafta üç günlüktü kızım.mens imle uyumlu yani.umarım anlaşıldı.erkek bebekte kalp atışı geç olurmuş.

canım özel mesaj yazamıyorum malesef.hepsi erkek ti ocak ayı için.biortm yorumcu hatta çin bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…