- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.941
canım hayırlı uğurlu olsunnn sen erkek mi istiyodunnn
ben kızıma hamiş olduğumu adete 1 gün kala öğrendim ve iştah sızlık koku hassasiyeti vardııı
o değişiyo kişiden kişiyeee
zamanla daha net leşir bu kadar emin olmamak lazım bence yaaa
hayırlı uğurlu olsun bebişin canım ne zaman hamıle kaldın nezaman öğrendın bravo valla.ama bence çok erken henüz yaa
fakat paylaştığın bılgiler ilginçti annemden bılıyorum kız bebekler et parcası gibi olur demişti düşük yapmış görmüş
ovülasyondan öncemıydi ilişki günü neler yapmıştın ?
yemin ediyorum şok oldum sırtımdan soğuk terler boşaldı nefesim hızlandı....
benimde vajinal muayeneyle daha yeni görebildik bebeği kese 7+5 bebiş 6+1...
demekki dr o yüzden bana tosuncuk iyi demişti :44:
ayy hala atlatamıyorum şoku.
inanılmazzzzzzzzz.......
sen neler yapmistin cnm paylasirmisiinn
dr a sokkkk oldumm
et parcasii neye gore tahmin etmis yaaaa
kuzummmmmmmmmm hatırlamıo musun
sitede bu cümleyi 3 kişiye kurdum
sen
teravet
ve nur
diğerlerinin inşallah da gönlüne göre olur
inşallah kız isteyenin kız erkek isteyenin erkek olur
ama ben üçünüzü güçlü şekilde öyle hissediyorum
ki biliosun nurun meselesi ilginç
bol ilşkili hiç bi kural tanımayan relaks ilşki
ama nedense öyle hissediyorum
kuzummmmmmmmmm hatırlamıo musun
sitede bu cümleyi 3 kişiye kurdum
sen
teravet
ve nur
diğerlerinin inşallah da gönlüne göre olur
inşallah kız isteyenin kız erkek isteyenin erkek olur
ama ben üçünüzü güçlü şekilde öyle hissediyorum
ki biliosun nurun meselesi ilginç
bol ilşkili hiç bi kural tanımayan relaks ilşki
ama nedense öyle hissediyorum
nur merak ettım sebebı ne bcm de hele:) ay ıns gonlundekı olur tatlım senınde darısı basımıza ay orkısle ben kaldım sıra bızde hamılemıyız orkışşş acaba bızde ?:)psciiiiimmmm ohhh bee geldin nihayet...
bence de doğru hissediyorsun benimde içime acayip şekilde
erkek olacağı doğuyorAllah tan hayırlısı inşallah....
sebebini sonra açıklarımmmmm
senin bebegin hakkında kesinlikle erkek düsünüyorum.hamilelik haberini verdiğin ilk günden beri bende hep erkek bebek duygusu uyandırıyorsun.kesen de onu göstermiş zaten.RABBİM saglıkla kucagına almayıda nasip eder inş.
evine barkına eşine çocuğuna nur yağsın inşallah.
ne güzel söyledin hele öyleee..
ama tatlım bence çokk erken dr un sana kız demesi için.
biliyorum tüm belirtiler öyle gibi ama senin gibi metanetli bi insanı belki de rabbim imtihan ediyor.
11-12. haftada erkek diyecek inşallah sana tüümmmm kalbimle dua ediyorum.
özellikle edicem bundan sonra...
nur merak ettım sebebı ne bcm de hele:) ay ıns gonlundekı olur tatlım senınde darısı basımıza ay orkısle ben kaldım sıra bızde hamılemıyız orkışşş acaba bızde ?:)
Nur senın test yapmadan öncekı erken belırtılerın nelerdı bcm bı yazarmısın?
Tamam cnm ıstıhare namazını acıklayıcı bı sekılde yazarmısın nurcum kılınısını sana zahmet .tatlımm burayı bizden veya bizden olmayan herkes (yani kk dan olmayan) okuyor ya endişeleniyorum niyeyse...
o yüzden yazamıyorum.ama şu kadarını söyliyeyim istiareyle alakalı..
ayrıca benim adetten önce mide yanması dilimde tat değişikliği,bitmeyen kasık ağrıları,acayip göğüs şişliği,halsizlik vardı ama ben yinede temkinli davranıp adet günümde test yaptım şükürler olsun çıktı...hhaaaa bu arada akıntım da kremsi devam etti cnm benimm..
kiz mi istiyodun sen hangi islakligi diyosun
kiz istiyosan riske atma gelincik gibi yapp
erkek icin yum aki kivaminda akinti olacakk ben kuruydum ama testim pozitifti
ya orkideciğim benim yumurtam hesaplamalarıma göre bi aksilik olmazsa 21 inde olacak yani yarın ama ben yeni yeni ıslanıyom sanki yani bugün şimdi ben yarın sabah düşünüyodum ama sizce o yumurta gibi aqkıntıyımı bekleyeyim ay nolur ilk okuyan cvplasın
Tamam cnm ıstıhare namazını acıklayıcı bı sekılde yazarmısın nurcum kılınısını sana zahmet .
Dedıklerının aynısı bendede var ama bılmıyom ıns hamıleyımdır dua et bacım.
cnm önce gusül abdesti alıyorsun. ona imkanın yoksa normal namaz abdesti alıyorsun.(ben hep gusülle yattım cnm)
Allah rızası için 2 rekat namaz kılıyorsun 1. rekatta zammı sure kafirun 2. rekatta ihlas okuyorsun.
selam verince istiare duasını okuyup niyetini söylüyorsun.örn Allah ım karnımdaki bebeğimin kız mı erkek mi olduğunu bana göster....
Allah ım bu ay benim için hamilelik hayırlı mı (ya da hamile miyim...)
Allah tan resulünün nurunun hürmtine rüyanı apaçık bizim anlayacağımız şekilde perdesiz göstermesini dilyerek sağ tarafa yüzün kıbleye gelcek şekilde konuşmadan hiç birşey yemeden içmeden abdestli bir şekilde yatıyoruz.(ben bunu sağlamak için yerde yorganın üzerinde yatıyorum)
istiare duası diye nette bulursun bulamazsan ben yazayım cnm.
kesinlikle hamile oldugunzu düşünüyorum.insallah ogluslarınız göbüsünüze 9 ay kalmaya gelmiştir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?