- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.961
nisam arkadaşım orgzm olmuşmuydun.vajinal lavaj filan yapmışmıydın.ilişki derinliği filan bunlara dikkat ettinmi
nisam canım kusura bakmazsan seni yormayacaksam bişy sorabilir miyim
sen kaç haftalık hamilesin
neye gre dr kız dedi hangi ozelliğe bakarak
sen belirtilerim kız diosun
ne belirtileri bunlar
evet bende orgazm oldum.vajınal dus yaptım.ilişki derin birlesme.çogunu yaptım tatlım.tek kafama takılan şey gün aşırı ilişki olması[/QUOTarkadaşım burda bir ebe arkadaş var tek ilişkide ve yumurta çatladıktan sonra oğluşunu doğurdu.çatlamadan ki ilişkide yada çatladı sanıp yapılan ilişkiden x ve y eşit şansa sahip oluyormuş.ikiside bekliyor olup yumurtanın çatlamasını eşit şansları olurmuş.hayırlısı herkes için.
kızlaaaarrrrrrrrrr kan tahlili yaptırdım az once sonucu aldım
938
inşallah bu sefer de sıkıntı yaşamam
çarşambaya randevu aldım dr dan
kese 1500 olunca gorünmesi lazım
bakalım dr ne dicek
orkişim demek ki hayırlısı buymuş
sen inanan bir insansın
hem kafanda soru işaretleri vardı
2. sinde daha temkinli olursun
belki zamanlama konusund yanlışların vardı kimbilir
mart ayının da tamamı erkek hadi yine iyisin
evet bende orgazm oldum.vajınal dus yaptım.ilişki derin birlesme.çogunu yaptım tatlım.tek kafama takılan şey gün aşırı ilişki olması[/QUOTarkadaşım burda bir ebe arkadaş var tek ilişkide ve yumurta çatladıktan sonra oğluşunu doğurdu.çatlamadan ki ilişkide yada çatladı sanıp yapılan ilişkiden x ve y eşit şansa sahip oluyormuş.ikiside bekliyor olup yumurtanın çatlamasını eşit şansları olurmuş.hayırlısı herkes için.
nesliiremm neye gore belirledi o arkadas yum ani testten ne kadar sonra oldu iliski
nesliiremm neye gore belirledi o arkadas yum ani testten ne kadar sonra oldu iliski
daha az önce beraber oturduk konu açtım karnında ağrı ve gaz sancısı olurmuş ama doktorada görünmüş çatladı deyince hemen ilişkiye girmiş.kesinlikle çatlamış olacak ve tek ilişki.onun savunduğu bu.yorumcu ve çinide aynı anda denk getirmiş.2 kızı vardı onun.
su an 6+6 canım.ben dr.un tecrübelerine dayanarak kendine göre kriterleri belirlediğini erkek te bu kızta su seklınde.hepsini topluyor.ona gore bir tahmın diyorum ama.kızımda ilk gebeliğimdede benim yasadıklarımın aynısını su an yıne yasıyor olmam.bu konuda dr la hem fikir olmamı sagladı.inanmayacaksınız ama calışma arkadaşlarım 4 aylıkmı dıye soruyor göbekve kalcada bir 3.5 /4 kilom var su haftada.sadece limon yiyorum.kızımdada öyle idi.bunun gibi bir cok sey.bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ins.sen ne durumdasın
evet cnm ilk testbu ilk yaptırdığın test mi
hayirli olsunn kuzummmmmmmmmm
evet pscimm hic uzulmedim inann desem yalan olur
mart ayina cok guzel hazirlanmam gerekk rabbim buyukk
insallahh oglusum o zamana gelir
daha az önce beraber oturduk konu açtım karnında ağrı ve gaz sancısı olurmuş ama doktorada görünmüş çatladı deyince hemen ilişkiye girmiş.kesinlikle çatlamış olacak ve tek ilişki.onun savunduğu bu.yorumcu ve çinide aynı anda denk getirmiş.2 kızı vardı onun.
benm de çatladıktan sonra oldu
ama çatladıktan baagı sonra olmuş olabilir
o+12 ye takılmış olabilirim yani
ya henüz hücre toplulugu yaaa
dr una olan inancım yok
hiç belli olmaz belki oğluşun olur
hayırlısıyla tabi..
hem yeme içme işine de inanmıyorum
arkadasım deli gibi limon yedi oglu oldu
ya ne deli bir dr a rastlamışsın yaa ilk kez duydum boyle bişey
kalp atışı için yatıosun masaya hoppp cinsiyet
gerçekten feci ilginç...
evet cnm ilk test
reglimi 5 gün geçti bugün
saol cnm benm darısı martta senin başına inşallah
bence mart senin için daha hayırlı
gülenyüzü vakitlice yaparsın
daha dikkatli olursun
oğluşun kolayca çıkar yola
ben 0+12 yede ininmıyorum.sence 12 saat sonramı oldu diyorsun.senin durum.benm de çatladıktan sonra oldu
ama çatladıktan baagı sonra olmuş olabilir
o+12 ye takılmış olabilirim yani
egem geçmiş olsun bacım.
psci hoşheldinnn, en kısa zamanda görürsün keseyi, duyarsın kalp atışlarını
orkdm bacım test yap yinede, tutmadıysa yola devamönümüzdeki ay beraber deneriz
kızlaaaarrrrrrrrrr kan tahlili yaptırdım az once sonucu aldım
938
inşallah bu sefer de sıkıntı yaşamam
çarşambaya randevu aldım dr dan
kese 1500 olunca gorünmesi lazım
bakalım dr ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?