Süper Anneler - 2011

uzulme canim inan vardir bir hayirr mutlakaaaaa papatya ic corek otu ye rabbim kolaylik versin

çok üzüldüm şimdi ben yaaaa....
ben minik oğluma hamile kalmadan önce bir düşük yaşadım ve aynı anlattığınız gibi et parçasıydı
tıpkı ciğere benziyordu içinde minicik damarlar vardı,
demek kızım gitti heeee

Son düzenleme:

cnm allah ogullarina uzun omur versin,uzulmeni istemem ama aynen kaynanam kizlar cigere benzermis dedi,inss kizin olur seninde oglanlardan sonraaa

cnm iste bi onceki sayfadada yazdimmm,bu gece ateslendim baya basimda cok agriyorrr,suanda belimm cok kotuu,cok halsizimmmmm,sende neler var:26:

benim kasık ağrım var.sol taraf kasığımda sanki ılık bişey akıyor gibi.sırtım ağrıyor ama çok erken.ilginç.kızımda geç öğrendim hatırlamıyorum.erken belirtileri.eylule bakalım takip edelim

bir arkadaş erkek bebek için eşlerinize redbul tarzı içecekler içirmemizi söylemiş bunu bizde içebilir miyiz ne dersiniz?ben şahsen tadını çok seviyorum .....

Maasallah daha bebekmis kizin yerim ben onu bebek kokusunu ozledim valla. Rabia sen cok oncelerdende takip ederdin super anneleri. Kizinda herhangi bisey uyguladinmi insallahh oglusun olur biliyomusun benim hayalimde seninki gibiAslinda

yok orkidem uygulamadim,bos gebelik gecirmistim bi seneye yakin hamile kalamadim artik umudumu kesmistimki findigim oldu :) kizima hamile kalmadan önce adet düzenim bozulmustu agrisiz ve koyu ve az kananamam oluyordu

Nur 7 yada 8 haftalik usg resmi varsa ekleyebilirmisin ?

ilk resim benimkine çok benziyor.
ikinci resim den yok.yani 8 haftalıkkenki var. bu kadar büyük bebeğin kalp atışını göremedimi yani

mimoza sendende aynisi rica etsem 7 yada 8 haftalik usg resmini biseye bakcamda :)

kızlar test yaptım negatif kocaman bir tek çizgiiiii

orkiş yalnız değilsin sana arkideş oldummmm

idrarımdan anladım çok koyuydu kasıklarımda ağrı var

idrarin hepmi koyu gulnevam ?

kızlar bende adet oldum.hayırlısı olsun.ınsallah baska sefere benımde dılegım olur.

dortiiiii kiz sen mayis annelerindenmisin ? nickin bana hic yabanci gelmedi

uzulme canim inan vardir bir hayirr mutlakaaaaa papatya ic corek otu ye rabbim kolaylik versin

orkidem cörek otu kürünü yapanlarin cogunlukta kizi olmus :))

bir arkadaş erkek bebek için eşlerinize redbul tarzı içecekler içirmemizi söylemiş bunu bizde içebilir miyiz ne dersiniz?ben şahsen tadını çok seviyorum .....

sade erkekler icin gecerli canim :)

ana benim esimde cok iciyor..bugun arabada 2 tane kutu cikardim icilmis...hemen yasakliyim valahi....

desene senin ikinci oglusun gelicek

sol degil sag hissettim butun agrilari
ama benim de belim cok keskin agriyordu kirilicak gibi.Ama bulantim yoktu.
Benim esim de hep redbul icer iliskiden oncede kesin icmistir
her gece icer

merhaba arkadaşlar lütfen bana yardım edin.alkalife cuma günümden beri içiyorum ancak ph ölçtüç 6.5-7 gibi çıktı ph kağıdının ölçümü için kurumasını bekliyormuyuz yada kaç dakika bekliyoruz? moralım sıfır yumurtlam günüm 3 mart..nasıl ph arttıracağım

Arkadaslar bernurdan mesaj var buraya yazim okuyun

nurşeynur bebeği erkek bence
yuvarlak değil kese uzunumsu biraz söbe derler annemler bu şekle

canım ben de 15 gündür kullanıyorum normal suyun ph ı 7 alkalifedan sonra 8-8.5 çıkıyor canım 4 renkli ph testleriyle ölçüyorum....

canım ben de 15 gündür kullanıyorum normal suyun ph ı 7 alkalifedan sonra 8-8.5 çıkıyor canım 4 renkli ph testleriyle ölçüyorum....

canım ben aferdersin idrarımı ölçtüm.sen suyu mu ölçtün?ben aytaç su kullanıyorum daha önce de yazmıştım onda şey yazıyor ph diyetine uygun aklında bulunsun.

canım ben aferdersin idrarımı ölçtüm.sen suyu mu ölçtün?ben aytaç su kullanıyorum daha önce de yazmıştım onda şey yazıyor ph diyetine uygun aklında bulunsun.

hıı tamam aslında tahmin etmiştim geçenlerde ben de ölçtüm 8 çıktı ama vj 6 idi önemli olan o diye düşünüyordum ama orkdm demişti normal şartlarda vj hep asidikmiş yum çatladığında yükselirmiş...suyu içmeye devam et canım zamanla yükselebilir.....

inşallah canım .Bu arada burda kimseler kalmamış tek başınayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…