- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.141
kızlar test yaptım negatif kocaman bir tek çizgiiiii
orkiş yalnız değilsin sana arkideş oldummmm
idrarımdan anladım çok koyuydu kasıklarımda ağrı var
şimdi dert sardı benii adet olunca ne çilelar cekecem diye
dua edin de kıslar çok sancım olmasınnnn
artık her ay sancı ,dr gitmekten bıktımmmm
uzulme canim inan vardir bir hayirr mutlakaaaaa papatya ic corek otu ye rabbim kolaylik versin
cnm sat im 4 subattt ama ayin 18 inde iliski olduuu,uc gun oluyoooo:26:ama kesin tuttu ve baya belirti var ama saskinim bukadar erken belirtiler oldugu icin:44:
hayırlı olsun canım test yaptınmı
eylule sana yazdım az önceki mesajı dorti naber nerelerdesin.hamilemisin
evt cnmmm,benim kaynanamda hep derr,oda iki tane dusuk yapmis bitanesi tuvalette dusmuss,almis komsularina gostermiss,erkekmis beyaz uzun dedi,anam kaynanamin ayreden ikitaneside bebekken olmus hepside oglannnnsuan bi kizi 4 tanede oglu varr,kadin anliyorr yani,o dedi kizlar et gibi sekilsiz olurmuss,erkeklerde uzun herseyleri belliymisss
çok üzüldüm şimdi ben yaaaa....
ben minik oğluma hamile kalmadan önce bir düşük yaşadım ve aynı anlattığınız gibi et parçasıydı
tıpkı ciğere benziyordu içinde minicik damarlar vardı,
demek kızım gitti heeee
cnm iste bi onceki sayfadada yazdimmm,bu gece ateslendim baya basimda cok agriyorrr,suanda belimm cok kotuu,cok halsizimmmmm,sende neler var:26:
Maasallah daha bebekmis kizin yerim ben onu bebek kokusunu ozledim valla. Rabia sen cok oncelerdende takip ederdin super anneleri. Kizinda herhangi bisey uyguladinmi insallahh oglusun olur biliyomusun benim hayalimde seninki gibiAslinda
ilk resim benimkine çok benziyor.
ikinci resim den yok.yani 8 haftalıkkenki var. bu kadar büyük bebeğin kalp atışını göremedimi yani
kızlar test yaptım negatif kocaman bir tek çizgiiiii
orkiş yalnız değilsin sana arkideş oldummmm
idrarımdan anladım çok koyuydu kasıklarımda ağrı var
kızlar bende adet oldum.hayırlısı olsun.ınsallah baska sefere benımde dılegım olur.
uzulme canim inan vardir bir hayirr mutlakaaaaa papatya ic corek otu ye rabbim kolaylik versin
bir arkadaş erkek bebek için eşlerinize redbul tarzı içecekler içirmemizi söylemiş bunu bizde içebilir miyiz ne dersiniz?ben şahsen tadını çok seviyorum .....
ana benim esimde cok iciyor..bugun arabada 2 tane kutu cikardim icilmis...hemen yasakliyim valahi....
sol degil sag hissettim butun agrilaribenim kasık ağrım var.sol taraf kasığımda sanki ılık bişey akıyor gibi.sırtım ağrıyor ama çok erken.ilginç.kızımda geç öğrendim hatırlamıyorum.erken belirtileri.eylule bakalım takip edelim
Benim esim de hep redbul icer iliskiden oncede kesin icmistirbir arkadaş erkek bebek için eşlerinize redbul tarzı içecekler içirmemizi söylemiş bunu bizde içebilir miyiz ne dersiniz?ben şahsen tadını çok seviyorum .....
merhaba arkadaşlar lütfen bana yardım edin.alkalife cuma günümden beri içiyorum ancak ph ölçtüç 6.5-7 gibi çıktı ph kağıdının ölçümü için kurumasını bekliyormuyuz yada kaç dakika bekliyoruz? moralım sıfır yumurtlam günüm 3 mart..nasıl ph arttıracağım
canım ben de 15 gündür kullanıyorum normal suyun ph ı 7 alkalifedan sonra 8-8.5 çıkıyor canım 4 renkli ph testleriyle ölçüyorum....
canım ben aferdersin idrarımı ölçtüm.sen suyu mu ölçtün?ben aytaç su kullanıyorum daha önce de yazmıştım onda şey yazıyor ph diyetine uygun aklında bulunsun.
hıı tamam aslında tahmin etmiştim geçenlerde ben de ölçtüm 8 çıktı ama vj 6 idi önemli olan o diye düşünüyordum ama orkdm demişti normal şartlarda vj hep asidikmiş yum çatladığında yükselirmiş...suyu içmeye devam et canım zamanla yükselebilir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?