- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.121
ilk resim benimkine çok benziyor.
ikinci resim den yok.yani 8 haftalıkkenki var. bu kadar büyük bebeğin kalp atışını göremedimi yani
bizim burda bi teyze dediki eğer bebek top gibi olursa erkekmiş...yuvarlak.eli kolu kıl gibi ince olurmuş.kızlar daha şekilsiz et gibi olurmuş.eskiden kadınlar düşük yapınca ona getirilermiş.kadın baka baka ehil olmuş
Allah razi olsun canim 22. Subat eger gelirse o tarihte cunki mantar oldum ya bakalim bide enfeksiyon hapi almam gerek
insallahh canim benimm icime huzur serptin valla
icimde hep ??? leri vardi
esime namaz kildirmamistim stres olur diye onu telafi edicem
gulen yuz icin gec kalmiycam bu kez insallahh
diyete sil bastan en cok bu uzuyor beni
takviyeleri alayimmi gerek yok mu acaba
inşallah hayatım inşallah sizlerle birlikte
yoksa oğlan anası olmanında bi keyfi olmaz sizle birlikte olmayınca
aaaaaaaahhhh ahhh
inşallah gelin yarıştırdığımız günleri de görürüzz
orkidem,komsumun arkadsinin esi 19 yasindan beri iciyormus redbulu günde 2,3 tane :)) simdide 4 oglunu bekliyolarmis MASALLAH onlarda kiz yok diye üzülüyor diyor komsum
bizim burda bi teyze dediki eğer bebek top gibi olursa erkekmiş...yuvarlak.eli kolu kıl gibi ince olurmuş.kızlar daha şekilsiz et gibi olurmuş.eskiden kadınlar düşük yapınca ona getirilermiş.kadın baka baka ehil olmuş
slmmmm kizlarrr,yaa bu gece cok kotu oldummmmbi ates bastikiiii ve bas agrisii,halen kendimde degilimmm,daha uc gun olduyaaa kizlar bu kadar erken belirti olurmukiyaaa bu sabahta belime vurdu kizlarr acaipp agrilarimm varyaaa kizlarimda bu kadar erken belirti yasamamistimm acaba baska biseymiii,esim doktora gotureyimm dedi ama istemedimm ayni adet olucakmisim gibi bel agrim varr,atesimde cokyaaa
cnm üzülme valla umutlandırmak istemiyorum ama bende böyle hep hasta gibiydim ayakları falan ateş içindeydi. karnım kasıklarım ağrıdı halsizlik neşesizlik.
belki de vardır cnm bebiş sen moralini yüksek tutmaya çalış.
hiç bişey yokmuş gibi davran,diyecem ama yapamıcanı da biliyorum
sabret bakalım tatlım.
orkisssssen nedersinnn
selam canım adetın kac gun gectı senın.
orkisssssen nedersinnn
kızlar test yaptım negatif kocaman bir tek çizgiiiii
orkiş yalnız değilsin sana arkideş oldummmm
idrarımdan anladım çok koyuydu kasıklarımda ağrı var
şimdi dert sardı benii adet olunca ne çilelar cekecem diye
dua edin de kıslar çok sancım olmasınnnn
artık her ay sancı ,dr gitmekten bıktımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?