- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.161
sevil canım sen ph arttırmak için birşey yapmış mıydın?ph ölçüyor muydun?
merhaba arkadaşlar lütfen bana yardım edin.alkalife cuma günümden beri içiyorum ancak ph ölçtüç 6.5-7 gibi çıktı ph kağıdının ölçümü için kurumasını bekliyormuyuz yada kaç dakika bekliyoruz? moralım sıfır yumurtlam günüm 3 mart..nasıl ph arttıracağım
canım ben aferdersin idrarımı ölçtüm.sen suyu mu ölçtün?ben aytaç su kullanıyorum daha önce de yazmıştım onda şey yazıyor ph diyetine uygun aklında bulunsun.
kizlarrrrr
regl oldummmm saat 8 8. 30 gibi sanirimmm
enfeksiyon olsaydii gecikirmiydiii
normalde yarin sabah bekliyordum hep sabah olurr
bi tuhafimmm sasirdimmm
hadi gecmis olsun canim insallah bu ay tutar.Bende gulenyuzle tutturamamistim.36 saat cok gec oluyor....3 defa denedim....bak teravet ve psci yumurta takibi yaptirip ilk ay hamis oldular..tabi bizim boyle bir imkanimiz yok.demem o ki en garanti dr takibi galiba....
canim biz avrupa gibi yerde dr dan mahrumuzz o sansimiz yok rabbimiz yardimcimiz olsun
turkiye avrupayida gecti maasallahh
tr yede yasayanlara imrenerek bakiyoruz
eskidenmis avrupa zimbirtisi hic bir halt yok burda
kizlarrrrr
regl oldummmm saat 8 8. 30 gibi sanirimmm
enfeksiyon olsaydii gecikirmiydiii
normalde yarin sabah bekliyordum hep sabah olurr
bi tuhafimmm sasirdimmm
hadi canım hayırlı olsun inşallah bu son adetin olur bir dahaki aya hamiş olursun..enfeksiyon adeti geciktirmez.bu arada dün bana doktor dediki ilaç yaziyorum enfeksiyon varsa geçsin ki spermler kolayca geçsin dedi.bu arada ben ada çayı içiyorum nasıl sizce kızlar
evet ya avrupasi batsin saglik hizmetler sifir....turkiye buralardan bin kat daha onde.....ordakiler turkiyenin degerini iyi bilin derim.....guzel ulkem....
ilacinin adi ne canim yurdisi icin onerisi olan yokmuuu:44:
canım ornisid ama doktora erkek bebk istediğimi söylemedim sadece hamile kalamıyorum dedim ondan klomen ve bunu verdi..yurtdışı için ne gibi öneri bir tanem anlamadım
canım ornisid ama doktora erkek bebk istediğimi söylemedim sadece hamile kalamıyorum dedim ondan klomen ve bunu verdi..yurtdışı için ne gibi öneri bir tanem anlamadım
hani tr yede olan enfeksiyon ilaclarinin adi burada farkli olmazssa yarin gideyim herhangi bisey istiyorum diyeyim enfeksiyon icin
acaba hap mi alsam fitil mi :44:
egem klomeni kullancakmısın.
ben de mayıs ayı için gidicam doktora.
ama bir kaç ay önceden gideyim diyorum.
en azından yapacağı test falan varsa yapsın.
birde sürekli gittiğin doktor mu ki hemen klomene başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?