Süper Anneler - 2011

demek alkalife de bos cikti
iyi ki almamisim esime demistim herseye inaniyon demisti
karbonatli suyun ph 9 egem ben olctum

8.6 7 dir ama 9 a cok yakin

dun ph simi olctum 8 cikti halbuki hamileyimdir diye birakmistim peynir yedim kola ictim biskuvi falan bayaa abartmistim cok sukur dusmemis

simdi bi yarim arttirsam 15 gunde insallah olur

egem kafana takma dediklerimi yap canim
elma suyu falanda icc inanilmaz ph yukseltiyo oda

kizlarrrrr
regl oldummmm saat 8 8. 30 gibi sanirimmm
enfeksiyon olsaydii gecikirmiydiii
normalde yarin sabah bekliyordum hep sabah olurr

bi tuhafimmm sasirdimmm

teravett bi bak bi bacim parlak mi ovulasyonumm

1 aralik sbah saat 10; 2011
28 Aralik saat 10 11 civari
25 ocak saat 12
21 subat saat aksam 8.30

naaaazzzzzzzzzzzzzzzzz
nerdesinnn canooo alalim su clearbluleriiiiiiiii
linki verseydin keskeeeee

kizlarrrrr

bi tuhafimmm sasirdimmm

hadi gecmis olsun canim insallah bu ay tutar.Bende gulenyuzle tutturamamistim.36 saat cok gec oluyor....3 defa denedim....bak teravet ve psci yumurta takibi yaptirip ilk ay hamis oldular..tabi bizim boyle bir imkanimiz yok.demem o ki en garanti dr takibi galiba....

canim biz avrupa gibi yerde dr dan mahrumuzz o sansimiz yok rabbimiz yardimcimiz olsun
turkiye avrupayida gecti maasallahh
tr yede yasayanlara imrenerek bakiyoruz
eskidenmis avrupa zimbirtisi hic bir halt yok burda

canim biz avrupa gibi yerde dr dan mahrumuzz o sansimiz yok rabbimiz yardimcimiz olsun
turkiye avrupayida gecti maasallahh
tr yede yasayanlara imrenerek bakiyoruz
eskidenmis avrupa zimbirtisi hic bir halt yok burda

evet ya avrupasi batsin saglik hizmetler sifir....turkiye buralardan bin kat daha onde.....ordakiler turkiyenin degerini iyi bilin derim.....guzel ulkem....

kizlarrrrr

bi tuhafimmm sasirdimmm

hadi canım hayırlı olsun inşallah bu son adetin olur bir dahaki aya hamiş olursun..enfeksiyon adeti geciktirmez.bu arada dün bana doktor dediki ilaç yaziyorum enfeksiyon varsa geçsin ki spermler kolayca geçsin dedi.bu arada ben ada çayı içiyorum nasıl sizce kızlar

ilacinin adi ne canim yurdisi icin onerisi olan yokmuuu:44:

canım ornisid ama doktora erkek bebk istediğimi söylemedim sadece hamile kalamıyorum dedim ondan klomen ve bunu verdi..yurtdışı için ne gibi öneri bir tanem anlamadım

egem klomeni kullancakmısın.
ben de mayıs ayı için gidicam doktora.
ama bir kaç ay önceden gideyim diyorum.
en azından yapacağı test falan varsa yapsın.
birde sürekli gittiğin doktor mu ki hemen klomene başladı

canım ornisid ama doktora erkek bebk istediğimi söylemedim sadece hamile kalamıyorum dedim ondan klomen ve bunu verdi..yurtdışı için ne gibi öneri bir tanem anlamadım

egem klomeni kullancakmısın.
ben de mayıs ayı için gidicam doktora.
ama bir kaç ay önceden gideyim diyorum.
en azından yapacağı test falan varsa yapsın.
birde sürekli gittiğin doktor mu ki hemen klomene başladı

hani tr yede olan enfeksiyon ilaclarinin adi burada farkli olmazssa yarin gideyim herhangi bisey istiyorum diyeyim enfeksiyon icin
acaba hap mi alsam fitil mi :44:

canım kullanmıyorum ikiz olur diye korktum .hangi doktora gittiysem ya kızdılar ya güld
ler.ben de böyle dedim .o da klomen verdi ornisid verdi 12.gün gel dedi bende o zaman gidicem notmal yumurta olduysa en azından onu takip eder diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…