Süper Anneler - 2011

ben 56 kiloyla hamile kaldım.74 kiloyla doğuma gittim.o kadar söyliyim yani...gerçi benimki aşırı ekmek ve mantı yemekten oldu galiba..çok canım istiyodu napiim....

kiz sen iimissin,18 kilocukkkkben niyee bukadar cok aliyorumyaaa,gerci hemende veriyorummm amaaa

Son düzenleme:
çok uykum var kızlar yaaa
hamişim ya ondandır
zuhauahauahauahauahaua muhauahauahauahauaha
üff yaa canım da karpuz istiyo

sitede bi topikte okumuştum
kız hamile oldugunu sanıyor
adet tarihi geçmemiş
bebeğin hareketlerini hissediyorum
sanki içimde bişey kıvranıo demiş yaaaaaaa
Allahım ne gülmüştüm o gün
o tiplere benziim şimdi ben de

ben yatıorum şen hatunlar

hayırlısı olsun tatlım üzülme
inşallah adetin de kolay geçer

sağol canımmmm
hayırlısı
arkdasımda erken test yaptın sen bence hamişsin demezmiii bana ....
umutta vermeyimde diyoo .....

uzulme canim inan vardir bir hayirr mutlakaaaaa papatya ic corek otu ye rabbim kolaylik versin

evet bende öyle diyorumm
adetim gelsinde adet san.takvilerine başlayacam canımmm....

EGEM cinsiyet olarak ne istiyorsun ? erkek cocugu isteyenlere adacayini önermiyorlar

bencede bilin TURKIYEMIZIN kiymetinii

orkidem Türk doktoru yokmu senin orda ?

NUR eltinin kizlarinin usg fotosunda bebisler sagdami soldami 7 haftalik usgde ?

kizlaryaa bende hep merak ediyorum,boy ve kilolariniziii:44:hamisliktede cok kilo aliyomusunuzzz

hamilelimde en fazla 8 kilo aliyorum okadan yememe ragmen otursam tek basima 3,4 tabak bitiririm düsün

erkek bebisler ultrason kagidinda kurbaga seklinde olurlar
kucuk adam gibi dururlar her sey gozukur yani bi kravatlari eksik is adamlari gibi

arkadaşlar yumurtlamanın sağ yada sol yumurtalıktan olması cinsiyeti etkiler mi?sağdan erkek soldan kızmı olur genelde.ama oğlu olanlar hep sağdanmı yumurtluyor.takipsiz gebe kalan çok insan var.onlar bilmiyorlar hangi yumurtalıktan olduğunu mesela.buna dikkat ediyormusunuz.bu ay sol yumurta kalsın sağ olunca deneme yaparım diyen varmı acaba.

gunaydin canim ya cok nadir bir sekilde bu uyum soz konusu ama her zaman degil.mesala sag yumurtaliklari alinan bir kadinin hem oglu hemde kizi var...yada ayni sekilde soldan yumurtlayanin oglu...banada pek mantikli gelmiyor....bence kimsede bu ay kalsin obur ay deneyim diyen yoktur...ben kizima hamileyken nerden yumurtladigimi bile bilmiyordum.bu hamileligimi sagdan yumurtladim ama hareketlerini solda hissediyorum mesala...ama bu formda genelde erkek bebek icin saga donup yatttik bi de o var

kizlaryaa bende hep merak ediyorum,boy ve kilolariniziii:44:hamisliktede cok kilo aliyomusunuzzz

canim kizima hamileyken ilk zamanlar fazla bisey yiyemedim yedigimide kustum hep...kotu bir hamilelikti yani....buna ragmen tum hamilelikte 8 kilo aldim...sadece top gibi bir karnim vardi....kizim 3 ,5 kilo dogdu...dogumda butun kilo gitti...hic karnim felan kalmamisti....amaaa sonra bir yedim bir yedim acisini cikardim...yine aldim...su an ikinciye hamileyim...60 kilodan 56ya dustum malum fazla yiyemiyorum.....4 kilo verdim....ama bayagi yemege basladim bu sefer cok alcam yani.....

rabiacımm
sağ da solda olmasının bence mantıklı bi açılması yok ama biri sağa doğruydu diğeri de ortada kesenin aşagısına yapışık gibiydi

ayrıca ben dr gitiim nihayet batın ultrasonunda gördük bebişi
tam ortada uzunca bişey
buraya eklediğim fotolardan çok farklı değil sadece göbek bağı da belliydi bu sefer ufak bişey.

desene senin ikinci oglusun gelicek [/QUOTE]

ay deme kiz, yasakladim, simdi eline meyankökü yaptim verdim, icmem dedi ya neolur dedim iciyor
naaaazzzzzzzzzzzzzzzzz
nerdesinnn canooo alalim su clearbluleriiiiiiiii
linki verseydin keskeeeee

naazzzz gell noolurr bacimmmmmmm

geldim geldim hemen bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…