- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.221
ben 56 kiloyla hamile kaldım.74 kiloyla doğuma gittim.o kadar söyliyim yani...gerçi benimki aşırı ekmek ve mantı yemekten oldu galiba..çok canım istiyodu napiim....
Sifirr tam agzina layikkkkkkkkkkk mmmmmmm. İiiyyyykkkkkkkk pis kari midendemi kalkmadi ogluma bari aci teyzesinin guzusu
Eylul bunlar simdi gebe yaa hormonlarr tavan yaptii haliyleee azdilar birbirlerini yiyor vampirler gelcek ayda biz yeriz
163 boy
71 kilo
öleyim ben
mezarımı kazın
benm de kan grubum sıfır
kocamın b
acaba oğluşumun kan grubu ne olucak
canommyaaa pekii hamisliktede cok aliyomusunn,ben gibii
benim çocugum yok ki
bilemiycem neler yaşayacagımı
çok tecrübesizim
henüz milli olmadım
hayırlısı olsun tatlım üzülme
inşallah adetin de kolay geçer
uzulme canim inan vardir bir hayirr mutlakaaaaa papatya ic corek otu ye rabbim kolaylik versin
hadi canım hayırlı olsun inşallah bu son adetin olur bir dahaki aya hamiş olursun..enfeksiyon adeti geciktirmez.bu arada dün bana doktor dediki ilaç yaziyorum enfeksiyon varsa geçsin ki spermler kolayca geçsin dedi.bu arada ben ada çayı içiyorum nasıl sizce kızlar
bencede bilin TURKIYEMIZIN kiymetinii
ayrıca kıslar son bişey diyip yatıcam
şu kız çocuğunun et parçası gibi olması ve erkeğin de uzun şekilde olması olayı varya
bugün merakımdan eltimin 2 kıznın da 7 haftalık usg görüntülerine baktım gerçekten ikisinin de yuvarlak yassı gibi bi şekli vardı. yarın bebeği erkek olan birinden de aynı haftanın görüntüsünü istiyecem ve karşılaştıracam.
ama eltiminkiler beni gerçekten şok etti yani,2 side tesadüf olabilir mi acaba?
kizlaryaa bende hep merak ediyorum,boy ve kilolariniziii:44:hamisliktede cok kilo aliyomusunuzzz
arkadaşlar yumurtlamanın sağ yada sol yumurtalıktan olması cinsiyeti etkiler mi?sağdan erkek soldan kızmı olur genelde.ama oğlu olanlar hep sağdanmı yumurtluyor.takipsiz gebe kalan çok insan var.onlar bilmiyorlar hangi yumurtalıktan olduğunu mesela.buna dikkat ediyormusunuz.bu ay sol yumurta kalsın sağ olunca deneme yaparım diyen varmı acaba.
kizlaryaa bende hep merak ediyorum,boy ve kilolariniziii:44:hamisliktede cok kilo aliyomusunuzzz
benm de kan grubum sıfır
kocamın b
acaba oğluşumun kan grubu ne olucak
naaaazzzzzzzzzzzzzzzzz
nerdesinnn canooo alalim su clearbluleriiiiiiiii
linki verseydin keskeeeee
naazzzz gell noolurr bacimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?