Süper Anneler - 2011

gelincik nerdesin....su meyan kökunu yaptim esim gene tadsiz dedi ya....msnden sana resim gösteriyim dogrumu yapiyorum diye...

kızlar sabah beş gibi hasta oldum
geriye 14 gün saydığımda yum günüm dr gittiğim akşama denk gelioo

kist dediği sey de yum kisti
demiştiki yum kiside olabilir ama bu kadar büyük olmaması lazımmm
demekki oluyormuşşş
ben folik asitlari çift çift içiyodum adetten sonra ondan diyorummm büyük oldu yum kisi
dr iyi secmek lazımmm...

Son düzenleme:

hayırlısı olsun tatlım inşallah bu aya herşey daha güzel olur cnm

selam kızlar nasılsınız? orkdm teravet bebiş yok mu bu ay.... geriye gidemedim tam. çok pcde kalamıyorum başım dönüyor kızlar o yüzden. sizleri merak ettim. deneyipte yeni hamişler var mı??????????????

selam kızlar nasılsınız? orkdm teravet bebiş yok mu bu ay.... geriye gidemedim tam. çok pcde kalamıyorum başım dönüyor kızlar o yüzden. sizleri merak ettim. deneyipte yeni hamişler var mı??????????????

teravetttt pscii hamileeeee beni koyup gittilerrr

evet nurseynur ostrojen bak bulayim yaziyi istersen

nazzzzzzzz canimm amazondaa 20 li 38 euroya buldummmm livrezon bedava bu nasil sencee????

egem posta kutunu bosalt canomm

teravetttt pscii hamileeeee beni koyup gittilerrr

teravet ve psci canlarım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allah gönlünüzdekileri inşallah koymuştur göbüşlerinize

orkdm canını hiç sıkma hayırlısı buymuş demek. önündeki maçlara bak sen. bu sefer olucak ben inanıyorum canım benim. benim de bu cuma günü doktor kontrolum var. inşallah kalp atışını görürüz. kızlar dua edin nolur??????????

Bazı yayınlarda anne adayının beslenmesiyle doğacak bebeğin cinsiyeti arasında ilişki saptanmıştır. Sodyum ve potasyumdan zengin beslenen anne adaylarının daha çok erkek çocukları, kalsiyum ve magnezyumdan beslenen anne adaylarının ise daha çok kız çocukları olmuştur.
Balıkçılıkla geçinen toplumlarda erkek/kız oranı daha yüksektir.
Alkollü içecek sanayinde çalışanların daha çok kızları olmaktadır.
1960-70'li yıllarda ineklerin daha çok gelişmesini sağlamak için östrojen hormonu verildiği dönemde kasapların daha çok kızları olduğu gözlenmiş, daha sonra ineklere testosteron verilmesiyle durum tersine dönmüştür.
Stresli işlerde çalışanların (savaş uçağı pilotları) daha çok kızları olmaktadır.
Büyük savaşlardan hemen sonra erkek bebek doğumunda büyük artışlar gözlenmektedir. Bu durum stresin azalmasına bağlı olabileceği gibi beslenme özelliklerinin değişmesine de bağlı olabilir.
Şizofrenili kadınların daha çok kız çocukları olmaktadır.
Multipl sklerozlu kadınların daha çok erkek çocukları olmaktadır.
Prostat kanseri gelişenlerle gelişmeyenler geriye dönük incelendiğinde prostat kanseri olanların daha çok erkek çocuklarının olduğu gözlenmektedir.
Batı Afrika'daki iki büyük kızamıkçık salgınının bitmesinden sonra erkek bebek doğumunda büyük artışlar gözlenmiştir.
Erkek anestezi uzmanlarının daha çok erkek çocukları olmaktadır (anestezi gazlarının etkisi?)

Erkek cinsiyeti belirleyen ve babadan geçen Y kromozomu daha hafif ve daha "güçsüz" bir sperm tarafından taşınır ve dış etkenlere oldukça duyarlıdır. Yukarıdaki veriler de toksik etkenlerin (alkol, stres hormonları, anestezi gazları gibi) Y spermlerini olumsuz etkileyerek çeşitli davranış şekilleri ve çeşitli meslek gruplarıyla doğacak çocuk arasında istatistiksel olarak anlamlı bir ilişkinin doğmasına neden olmaktadır.

dualarimiz seninle canim rabbimm yardimciniz olsun bugunde psci gidecekti nolldu acabaa merak eidyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…