- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.241
kızlar sabah beş gibi hasta oldum
geriye 14 gün saydığımda yum günüm dr gittiğim akşama denk gelioo
kist dediği sey de yum kisti
demiştiki yum kiside olabilir ama bu kadar büyük olmaması lazımmm
demekki oluyormuşşş
ben folik asitlari çift çift içiyodum adetten sonra ondan diyorummm büyük oldu yum kisi
dr iyi secmek lazımmm...
orkidemm napıon kıss?
EGEM cinsiyet olarak ne istiyorsun ? erkek cocugu isteyenlere adacayini önermiyorlar
Mimoza sanki erkek bebek için içiyordu ordan aklıma gelmişti.Kızlar lütfen yardım adaçayı erkek bebek için yasak mı?
EGEM cinsiyet olarak ne istiyorsun ? erkek cocugu isteyenlere adacayini önermiyorlar
Mimoza sanki erkek bebek için içiyordu ordan aklıma gelmişti.Kızlar lütfen yardım adaçayı erkek bebek için yasak mı?
canim erkek bebek icin icmedi o gebe kalamiyodu ya kolaylastirsin diye
hani size bisey yazmistim ya yuksek ostrojen diye evet bu dogru fakat testesteronle birliktee yukselecekk
yani bi deney yapmislar deneye ineklerine ostrojen hormonu vermisler dogum yapan ineklerin hepsinin disisi olmus
bunu okuyunca anladim bende
ama rabbim bilir tabiii
hani size bisey yazmistim ya yuksek ostrojen diye evet bu dogru fakat testesteronle birliktee yukselecekk
yani bi deney yapmislar deneye ineklerine ostrojen hormonu vermisler dogum yapan ineklerin hepsinin disisi olmus
ama rabbim bilir tabiii
östrojen ha..
ama rabbim bilir tabiii
selam kızlar nasılsınız? orkdm teravet bebiş yok mu bu ay.... geriye gidemedim tam. çok pcde kalamıyorum başım dönüyor kızlar o yüzden. sizleri merak ettim. deneyipte yeni hamişler var mı??????????????
ALLAH razı olsun bende adaçayını istemeyerek içtim de içtim.çok sağol..
teravetttt pscii hamileeeee beni koyup gittilerrr
evet nurseynur ostrojen bak bulayim yaziyi istersen
nazzzzzzzz canimm amazondaa 20 li 38 euroya buldummmm livrezon bedava bu nasil sencee????
egem posta kutunu bosalt canomm
teravet ve psci canlarım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr allah gönlünüzdekileri inşallah koymuştur göbüşlerinize
orkdm canını hiç sıkma hayırlısı buymuş demek. önündeki maçlara bak sen. bu sefer olucak ben inanıyorum canım benim.benim de bu cuma günü doktor kontrolum var. inşallah kalp atışını görürüz. kızlar dua edin nolur??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?